• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    _BENNY: tak jeden pruser by tu byl:

Klausův CEP vydělal na tunelu Key Investments, městské části se chtějí bránit | Zprávy z domova | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...140520_222936_ln_domov_sk#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=sph
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    FRONEMA: nejsi :)
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    FRONEMA: povedlo se, i kolegové v práci velmi chválili
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    MOTASH: Nemůže to, spíše než zesměšňování, být určitý projev zájmu lidí, které osloví hlavní témata, a proto se kandidáty zabývají podrobněji, když chtějí vědět, zda to jsou rozumní lidé, kterým se dá důvěřovat? Politika není jen o myšlenkách, ale i o prezentaci...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Svobodní v klipu kritizují dotace na Babišův ranč – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/337077-svobodni-v-klipu-kritizuji-dotace-na-babisuv-ranc.html
    imho vyborne video
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PAULMUADDIB: hej ja mam na fb taky olajkovany kde co, je to o prisunu informaci, ne o podpore
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    je docela pěkný vidět ten posun
    kritika svobodných se soustředí na podružnosti - umí se ten a ten správně chovat před médii, nevěří náhodou NWO apod.
    ale to hlavní - kritika EU, EURA, stále se zvyšující byrokratizace, regulace všeho, utápění se v dluzích - to už se odváží rozporovat málokdo a už to nejsou tak kacířské názory jako před pár roky
    prostě posun od ignorace k zesměšňování vítám jako známku zvyšujícího se významu
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Tak v tom rozhovoru se ho na to první otázkou přímo zeptali, Schwarzenberg to sám řekl, ty schůzky jsou, ale samozřejmě je naivní předpokládat, že tito vysoce postavení politici by byli tak suprschopnými konspirátory, když jsou tak superneschopní v čemkoliv jiném. Mně Vítek taky občas překvapí, když se podívám na Facebook na stránky Ano, nebo eurohujerskou Informační kancelář Evropského parlamentu, a vidím, že to lajkoval. Ale třeba ho to jen zajímá a úplně nechápe princip Facebooku.

Dokud nezačne se siderickým informačním kyvadélkem, tak bych byl v klidu :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ja ti nevim. Jestli ho tam ovsem Bilderberg a trilaterarni komise ale vubec pusti.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: mam pocit ze jedinej clen jsem tu ja, a nevidela jsem duvod to komentovat. Znam Vitka osobne, je to chytrej a fajn clovek. Tohle je jen jeden z jeho zajmu, nenosi alobalovu cepicku, ani nedela zadny jiny podobny vystredni veci. je to jen jedno z temat o kterem pise. Mimojine je to zkuseny ekonom, ktery by europarlamentu dobre prosazoval program svobodnych.
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    PUPU: Dost mi to připomíná tohle: http://zpravy.idnes.cz/...lni-demokrat-obhajuje-brezneva-d75-/domaci.aspx?c=A130818_101807_domaci_jw Mladý týpek, jehož politický význam je nulový a kterého znám ze serveru kde se tento angažuje jednak jako nadšený troll a druhak jako účastník strategicko-roleplayových her na téma "alternativní historie", napsal na blog idnes (což může udělat každý) docela kontroverzně laděný článek, který ovšem pozorný pisálek přesto pro jistotu převyprávěl a přeinterpretoval, aby to lépe odpovídalo kritice, kterou následně sepsal a měl vytvářet "obraz ČSSD", sám Mašata, se kterým jsem to paralelně na onom serveru odkud ho znám řešil, říkal, že šel do kolen když se na něj ptali Sobotky, který absolutně nemohl mít tucha, o co jde...
    Jasně, zcela nevýznamný člen strany není totéž, jako 4ka na kandidátce, ale tyhle ty vzruchy a "nepřijatelnosti", jsou mi jako přístupy krajně nesympatické, zejména proto, že se často dělá z komára velbloud, který se následně porovnání se "světonázorem společnosti", který má ovšem v hlavě akorát redakce a mnohdy má s realitou společného pramálo...

OTAVA: volič pro tyto volby, toť vše.. ale i kdyby, co na tom, členem čehokoliv může být kde kdo :P
    PUPU
    PUPU --- ---
    OTAVA: muj nazor je, ze spis je to momentalne hluboce nezajimave. proc by se vedeni strany melo vyjadrovat k rozhovoru, ktery poskytl jeji kandidat? nikde neni receno, ze by to bylo cokoliv jineho nez jeho soukrome nazory, tak co? uznavam, nazory jsou to zvlastni. a co ma byt? ma se svolavat tiskovka?
    KOUTLOSH
    KOUTLOSH --- ---
    GOONER: To je celý princip konspirace... nejde teď o doslovné přebírání celého konceptu NWO se všemi šílenostmi co se k tomu nabalily, ať už o to stál nebo ne... je o tom, že skutečnost, že se nějaké "světové elity" s nemalým vlivem scházejí za zavřenými dveřmi a tam řeší Bůh ví co, může některým lidem jevit alarmující (ostatně s ohledem na vliv lobbingu a míru korupce v ČR to není nijak překvapivé) a pak jsou dvě skupiny lidí: ti, kteří tuto (a jakoukoliv podobnou) tezi, orazítkují jako "konspirace", bez ostychu ji hodí mezi chemtrails, ufony, bigfůty a přispěchají v roli užitečných idiotů s jediným neprůstřelným argumentem-> "vždyť je to konspirace, to je naprosto směšné!".. no a pak je tu druhá skupina, mezi které patřím já, kteří zůstávají ostražití a kategorické odmítání si nechávají na později (ostatně jedna z těch "mírnějších konspirací" absence ZHN v Iráku se místo fantasmagorie ukázala být docela prachobyčejnou realitou.. zůstávám u toho, že je docela možné, že se CIA prostě spletla, nicméně představu, že důvodem pro danou válku byly i jiné věci, než touha po všeobecném dobru a světovém míru, neukládám tak úplně k ledu.. jeden nikdy neví, jestli ti státníci a mocní nemají i jiné motivace, než ty, které nám sdělují v televizi a v předvolebních kampaních)...

A že se tím zaobírá člen ne zrovna středněproudé strany, v tom nevidím až takový problém, ostatně je to jeho věc a věc lidí, kteří ho budou volit..
    GOONER
    GOONER --- ---
    Ty mě fakt bavíš. :)))
    Si postěžuješ ve vláknu na diskuzním serveru a z toho, že žádný straník do dvou hodin nezareagoval, usuzeješ, že je to oficiální stanovisko strany. Buď tak hodnej, pokud fandíš Svobodným, zaplať kilo, dostaneš přístup na stranický fórum a tam ti někdo odpoví určitě rychleji a fundovaněji než tady.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Porad se tady k tomu nevyjadril nikdo primo ze strany i kdyz to tu nekolik lidi cetlo. Takze mi nezbyva nez predpokladat ze se s danym nazorem ztotoznuji a je skutecne oficialnim nazorem strany.
    GOONER
    GOONER --- ---
    Ty to tady stavíš na úroveň vesmírných lidí. Podle mě i rozumný člověk tomuhle může věřit.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hele kazdemu co jeho jest - mel jsem pocit ze konspiracni temata patri do konspiracnich auditek, nikdy jsem neveril ze to budu vazne probirat v auditku ktery je tak enjak polooficialnim kanalem politicke strany.

Mozna ze kdyz si poridis sidericke kyvadelko, zjistis kdo je clenem Bilderbergu velice jednoduse.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ale vzdyt na Illuminaty veri i bozsky Kaja a lidi ho maji i tak radi :-)
    GOONER
    GOONER --- ---
    Btw člověk, co bojuje v principu (odmyslíme-li ten kospiraní balast) proti rozhodování mimo demokratické struktury a rozmělňování role národních států na úkor nadnárodních politických institucí, si svoje místo v EP podle mě zaslouží.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ja myslim ze o tom aby ho nevolili uz presvedcil svym vystupem v novinach lidi dost ;-)

Ale kdyz si ctu tvuj prispevek, tak me to mozna ani neudivuje ze se dostal na kandidatku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam