• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    zase tu jdou proti sobe dva principy. Jeden je, ze bychom se meli vyhybat tomu abychom se nekde "neuspinili" jako napriklad ucasti na nejaky "zavadny" akci.
    druhy je, ze bychom se maximalne meli snazit oslovovat lidi mimo nasi bublinu, vyuzit pokud mame moznost mluvit k volicum jinych stran, nebyt onen "debatni krouzek"

ja jsem nemela chut si poustet video cele, tak nevim jestli tam kolem payna rikali neco priserneho, ale obecne mi prijde ze se nic nestalo. Payne nikoho nejak nepodporil, natoz komunisty. Rekl svuj nazor a zase sel.

a btw, neuchylujte se k zesilovani vlastniho nazoru pomoci zevseobecnovani. takove to "spoustu volicu urcite odradi X" "Na lidi pusobi diky tomu svobodni jako Y" atd. Budte uprimni a reknete "mne odrazuje X" "pusobi to na mne jako Y".
    BONGI
    BONGI --- ---
    FRONEMA: Chci tim rict, ze ikdyz zavery a cile jsou mozna jine, vysledek vyzni ( a byl take receny) - "Neco nas spojuje!!!"a spojeni v cemkoli s Ransdorfem, ADB a Volfovou je neprijatelne, ikdyby to byl vyber na postizene deti!
    BONGI
    BONGI --- ---
    FRONEMA: Ano, jeho rec v podstate neni neprijatelna, jenze ja to vnimam v kontextu s Ransdorfem a Adamem B. Bartosem (koneckoncu si posechnout Bartose je fakt vyzivne) ... a to bohuzel vidim jako spatnou volbu!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JIMIQ: tak jsem si to zjistil a zni mi to porad stejne hrozne
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    FRONEMA: díky za odkaz. Ono je pro lidi mnohem jednodušší řvát "Payne na akci KSČM, Svobodní fuj!" na základě jedné informace, než si zjistit jak to doopravdy bylo a co Payne říkal
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    http://www.nwoo.org/2014/06/23/demonstrace-proti-valce-na-ukrajine-22-6-2014-praha/

tady je natocenej ten projev 10:20-16:10 Poslechnete si to, a udelejte si vlastni nazor
    BONGI
    BONGI --- ---
    PAULMUADDIB: No explicitne to receno nebylo, ale " Promluvil též komunista Ladislav Kašuka, který již během týdne na demonstraci svolával na svém Facebooku slovy:....
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    BONGI: No a proto jsem psal, že nepřítel mého nepřítele není můj přítel. To, že kritizuji EU jednak za celkové směřování a jednak za roli v Ukrajinském konfliktu ze mě nedělá rusofila. Stejně tak ze mě nedělá rusofila ani smutné konstatování, že USA má dnes bohužel blíže k 1984, než k 1776.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Nikde v článku nevidím, že by to byla akce KSČM. jenom, že "hlavním řečníkem" Byl Míla...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    OTAVA: Pro mě v podstatě žádný. Jen KSČM považuji v tuto chvíli za nebezpečnější, protože má mnohem širší podporu - spolu s béčkem (ČSSD) velmi silnou.

BONGI: V podstatě souhlas.
    BONGI
    BONGI --- ---
    PAULMUADDIB: No pokud tomu dobre rozumim, tak se Phailo snazi rict, ze u spousty "beznych" moznych volicu takove akce mohou vyvolat dojem, ze odpor k EU zavadi SSO do postoje preferovani Ruska. Je samozrejme mozne, ze o takove volice nema SSO zajem a stoji jen o elitni analyzy-schopne volice, nepodlehajici mediim a politickym manipulacim. Ano, pak si muze dovolit vypadat obcas jak extremni strana, nicmene zustane elitarskou pidistranou, bez vetsiho vyznamu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PHAILO: Jak jsem psal nize - kdyby byl Payne na nejake akci DSSS, asi by byla reakce i zevnitr strany jina.
    A jaky je tedy rozdil mezi DSSS a KSCM ?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: A za ty dvě očividné lži (že schvaluji anexi jiného státu a že je mi jedno, že umírají lidi) jsem ti musel dát mínusek.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PAULMUADDIB: Obávám se, že ta hranice není takto jednoduše definovatelná. Mně, jako konkrétnímu voliči je velmi sympatický zejména ekonomický program strany. Byť ne zcela a bez výhrad, považuji ho za nejlepší z relevantní nabídky. Za této situace jsem ochoten do jisté míry tolerovat některé přešlapy, jako je třeba ten člověk s NWO.

Ale aby nejvyšší vedení strany legitimizovalo akce pořádané komunisty? To už pro mě začíná být za hranou. A úmyslně se nepouštím do hodnocení té ukrajinské kauzy. Jako voliči mi vadí samotná účast, třeba i dobře míněná a opoziční na akci pořádané nedemokratickou stranou. Přijde mi to podobné, jakoby (třeba) Mach jel přesvědčovat Kima, aby zavedl tržní hospodářství. I to by pro mě bylo špatně, protože Kim by si ho možná vyslechnul a nic neudělal. Ale už by byl do jisté míry legitimizován, protože je přístupný diskuzi.

BONGI: Vrcholový politik může své osobní názory v zásadních otázkách prezentovat buď tehdy, pokud se neodchýlí ze stranické linie (nebo z linie stranou tolerované), anebo tehdy, pokud se s ním následně strana rozloučí.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Můžeš mi prosím říct, kde přesně schvaluji anexi cizího národa? A s těmi mrtvými, tos mě docela urazil. Já se naopak starám o to, co se tam děje s lidmi a sere mě, když umírají kvůli hře mocných (ne, nemyslím tím MWO, rosenkruciány, ani Aštarat Šerana). A ta hra byla nečistá z obou stran. Ať si Ukrajinci rozhodnou demokraticky. Ale počkat, oni soi vlastně domokraticky zvolili prezidenta na určité období. A pak ho nelegálními kroky sesadili. Jo, mě třeba taky sere Zeman, ale nevím, jak bych dopadl, kdybych začal stavět barikády na Václaváku a střílet policajty. Ne, že by to nebylo občas legitimní (viz. článek 23 LZP), ale je zajímavé, že dokud Janukovič uvažoval o asociační dohodě, byl to vážený demokratický politik a všude v EU vítaný.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    BONGI: problem nicmene bude, ze spousta lidi to do hloubky zkoumat nebude a spokoji se s medialni zkratkou... i proto by mel reprezentant SSO i soukrome davat pozor, co kde dela :-)
    BONGI
    BONGI --- ---
    PUPU: Ano, myslim, ze je dulezite vedet, zda tam Payne vystupoval za sebe ci oficialne reprezentoval SSO .. a co rikal. Nicmene ikdyz tam byl jen za sebe, mohl predpokladat ( a take se stalo), ze to bude presentovano jako spoluucast SSO, coz je fakt nestastne.
    Minimalne bych cekal, ze jeho rec bude na strankach SSO nebo na jeho strankach, bohuzel nikde nic.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: tebe u Kchárla uvítají s otevřenou náručí...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PHAILO: Pokaždé, když nejdeš přesně s "mainstreamem", vypadáš jako pošuk a extrémista. To je holt úděl.

Problém je, že cílíme na inteligentní voliče, kteří budou analyzovat jakýkoliv projev, zatímco některé strany řeknou "poplatekudoktora" a můžou mlít o všem ostatním debility a nikomu z jejich voličů to nevadí.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: Tys jses uplne stejnej mimon.
    Tobe je uplne jedno co chteji ukrajinci, co se deje s obycejnymi lidmi a kolik jich tam umre. Ty vidis USA, Rusko a jine sily ktere vladnou svetem, fajn - pekne to zapada mezi toho Payneho Rusko a NWO tamtoho tajtrdlika.
    Co kdyby se treba ti ukrajinci ve volbach nedejboze lidi sami rozhodli co chteji ?
    To ze schvalujes anexi jineho statu pod praporem osvobozeni vlastniho naroda z tebe nedela lepsiho cloveka nez byli henlajnovci nebo cesti kolaboranti s Nemeckem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam