• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BONGI: no pokud si cetl komenty na tom facebooku, tak tam mach sam psal ze pucek si to vymyslel...

BONGI
    BONGI --- ---
    ANDY_WARHOL: Zas tak na ty novinare neni potreba nadavat - viz jeho nasledne vyjadreni : http://pucek.blog.idnes.cz/...6296/Petr-Mach-Jsem-blbec-o-Evropskem-parlamentu-jsem-nic-nevedel.html

"Ano, před volbami, jsem prohlašoval, že členství ve výborech je úplatkem a já do výborů nevstoupím, ale zároveň jsem slíbil v potu tváře bránit občany České republiky před euronesmysly."
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    chacha. takze ste vy vsichni kritici nalitli podvodnikum z babisonovin. tak dofam, ze si priste date vetsi pozor
    PUPU
    PUPU --- ---
    MARYO: aha. tak to se ovsem stydim... priznam se, ze jsem si ten vyrok take nedohledaval, uz proto, ze Facebook nepouzivam. na druhou stranu je to zase jednou pekna ukazka toho, jak funguji novinarske mrdky - a zase o neco lepe chapu, proc jsou takto nazyvany. zaroven take chapu, proc se Mach nikde neomlouva - nema za co a je pocitam zmaten, co to od nej lide ocekavaji. diky
    BONGI
    BONGI --- ---
    PUPU: Jenze ODS byla etablovana strana a volice diky mnoha excesum ztraci. SSO je ma ziskavat.
    PUPU
    PUPU --- ---
    _BENNY: budiz, s tim se da souhlasit. take by mne nepohorsilo nejake to priznani 'pardon' teprve se to ucim.' jinak ja ho neomlouvam, ja vysvetluji, proc to nepovazuji za zasadni. neni to nic na urovni, rekneme, ODS a jejich predvolebnich slibu kontra povolebni reality v minulosti, kobliharovych predvolebnich vykriku kontra vyprodukovaneho statniho rozpoctu v soucasnosti a tak dale.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    GOONER: ja jenom rikam, ze Mach rikal neco a pak udelal opak. to ze to nehodlam zamest pod koberec a vymlouvat se jako ostatni ulhani politici jeste neznamena, ze me to nejak extra pobourilo. ja jen chci aby si z toho vzal ponauceni a priste se takovym prohlasenim vyvaroval, a kdyz uz se jich nevyvaruje, tak at se k nim potom postavi celem. jinak nam to do budoucna odradi volice.
    GOONER
    GOONER --- ---
    _BENNY: mě to tak nepobouřilo, jako tebe, ale taky by mi bylo sympatičtější, kdyby přiznal barvu.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PUPU: protoze pokud to chce delat a nechce v EP sedet jak medvidek maskot, pak se musi stat clenem nejake frakce, a aby to vubec melo nejaky smysl, musi se stat clenem nejakeho vyboru

no a presne tohle si mel uvedomit driv. a ted, kdyz uz je pozde, bych byl stastnejsi, kdyz by proste rekl neco na zpusob "spletl jsem se, myslel jsem ze je to nejak, ale nemel jsem pravdu, omlouvam se". nic jineho se na to rict neda.

omlouvat Macha tim, ze ackoliv rikal A a udelal ~A, nepocita se to, protoze zde mame jakesi vyssi B, ktere cele A zneplatnuje, je imho trapas.
    NJAL
    NJAL --- ---
    GOONER: To uz znam leta, ale nejsem schopen urcit, kdy a kde jsem to videl prvne.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    Gooner: Nevim, ale uz dlouhou dobu se to bezne pouziva na D-Fense
    GOONER
    GOONER --- ---
    odkud se vzalo to skloňování slova Brusel podle vzoru prdel? :D
    PUPU
    PUPU --- ---
    _BENNY: takze Mach nikdy netvrdil, ze se bude snazit o to, aby bylo prijeti eura dobrovolne? nebo snad nikdy netvrdil, ze bude v EP predkladat nejake navrhy? protoze pokud to chce delat a nechce v EP sedet jak medvidek maskot, pak se musi stat clenem nejake frakce, a aby to vubec melo nejaky smysl, musi se stat clenem nejakeho vyboru. viz
    PUPU . tohle zjevne pred svym prichodem do Brusele nevedel. kdyz to zjistil, zaridil se podle toho. byl bys stastnejsi, kdyby rekl 'aha, ja rekl, ze se clenem zadneho vyboru nestanu, tak to proste splnim za kazdou cenu. sice tady tim padem moje pritomnost postrada smysl, ale ja jsem fundamentalista a hotovo!' ? pokud ano, budiz, je to tvoje vec - ale laskave mi netvrd, ze nemluvim pravdu, ano?
    PUPU
    PUPU --- ---
    EDEN: mohu se optat, jen tak pro zajimavost, ktera strana se ti jevi 'priechodna'?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANDY_WARHOL: ja jsem clen a bez ohledu na to, Mach rekl neco a udelal opak. ze se z toho ted snazi vykecat, ze to tak vlastne nemyslel, je dalsi vec. pro priste snad bude stacit si tolik neotevirat hubu a vic premyslet.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Myslim, ze na teto aktualni "kauze" se ukazuje ta velka nezkusenost a amaterismus, ktery SSO bud prekona, nebo ji to zahubi. Ono totiz jde o to, ze v politice neni dobre davat protivnikum zaminky. Proto ackoliv se jedna o nepodstatnou zalezitost, spouste potencialnich volicu uvizne kdesi hluboko v hlave informace, ze i Mach se chova jako ostatni politici a nedrzi sve vlastni slovo. Cast z budoucich volicu to muze v budoucnu odradit. Az prijdou volby, nikdo uz si nevzpomene na detaily, pouze na to, ze Mach nedrzi sve slovo.

Je to ostatne podobna situace jako nedavno diskutovana demonstrace s Paynem. Za par mesicu uz si nikdo nevzpomene na detaily, jen na to, ze mistopredseda je nejaky divny, protoze chodi na komunisticke demonstrace.
    EDEN
    EDEN --- ---
    reci haterov stranou, mam pocit ako by si uzavreli nejaku stavku o to ako co najskor prist o uvazujucich volicov a nalakat k sebe lunetikov a podivinov. pre mna sso nikdy nebola priechodna strana, ale takto amatersky si postupne odsierat potencial to sa len tak nevidi...
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    _BENNY: cetl sem to vyjadreni a ma to hlavu a patu. jako volic svobodnych s tim problem nemam. jestli to vadi nevolicum je mi to u prdele. ja sem rad ze se muj kandidat snazi splnit program. je jeden a tak na to de mazane. muzes si myslet ze jsem zaslepeny.
    volici topky taky neprohlidli kdyz kalous zvedal dane ac tvrdil ze to delat nebude :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    PUPU: neni to pravda. Mach rekl, ze do zadneho vyboru nevstoupi. to je fakt. rekl to a nakonec udelal opak. to je taky fakt. tady neni co vymyslet, je to proste tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam