• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    FRONEMA: mohli by ti, kteri hlasovali ze jich ma mit mene, ale nikoli zadne rict, jaka castka jim prijde ok a jaka uz ne? Diky
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    [SERVER ERROR]
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    OTAVA: myslíš Babišnoviny a jeho vykonstruovaný útok na politickou konkurenci, která ho chce odstřihnout od dotací?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Gratuluji, Svobodni se dostali ne prvni stranu vetsiny novin.
    I kdyz mi prijde to ze MAch ma 14 asistentu vzhledem k tomu jaky elektorat chcete oslovovat naprosta PR sebevrazda.
    BONGI
    BONGI --- ---
    LONESTAR: Ano, Pajonk se skutecne pozitivne vymyka.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    David Bartas: Je 14 asistentů tak moc? | Svobodní
    http://web.svobodni.cz/clanky/david-bartas-je-14-asistentu-vazne-tak-moc
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    OMNIHASH: To je ten problem, ktery Svobodni maji a netusi to. Rikam to uz dlouho, ale zadna strana si nemuze dovolit vybirat volice. SSO presne tohle dela. Proto je tam kde je.
    PUPU
    PUPU --- ---
    OMNIHASH: no vidis, prece se shodneme. lisime se jen v nazoru na to, co to je 'cisty stit' a co jsou 'prostredky hozene do kanalu'. ja tvrdim, ze nevyuzivat KE SVE PRACI to, co dostavam k dispozici AT TO CHCI NEBO NE, je blbost. jeho 'prace' je navic prave tyhle penize omezit a pozice zrusit, o to je to legracnejsi. joo, kdyby najednou zacal lobbovat pro EUdotace pro vlastni firmy, to by byla jina, ale tohle? jinak otocit proti Machovi coby euroskeptikovi v europarlamentu lze naprosto cokoliv, uz jen to, ze tam sedi. naopak ostentativne ty prostredky zahazovat mi prijde ponekud teatralni a detinske.

na zvazeni je, ci nazor je vetsinovy. predpokladam, ze mezi Svobodnymi ten muj, je ovsem pravda, ze jich je sakra malo...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PUPU: To, co dělal doteď - poukazovat na neefektivitu, přebujelou byrokracii a politický malý domů. Kdyby si zaplatil asistenty sám, mohl vykládat, jak Parlament rozdá 750*12*20000*27=5 miliard ročně jenom na jejich platy. Takhle na něm získaly laciný body Lidový noviny/Babiš.
    Pokud by zvládl reálně kritizovat nejvíc přestřelený návrhy, může občas skouhnout celkový výdaje za tuhle mašinérii. Pakliže ale od začátku ochotně využívá bonusů, který členství v EP přináší, tak si podkopává vlastní pozici. Jestliže nechce upadnout v zapomění a po šesti letech tiše zmizet, tak musí neustále tepat do slabin systému a k tomu potřebuje čistej štít, protože každý zaváhání mu bude mnohokrát vmeteno zpátky do tváře.To nepovažuju za nulovou činnost, ale za mravenčí až sysifovskou práci.
    Bude u toho za maskota, toho blázna, co kritizuje každej nápad a dohodu, co sme si tu v klidu upekli, ale je to jediná reálná možnost, jak může předat myšlenku na minimální stát/atd. dál. Takhle směřuje k dráze salóního pravičáka, co vykládá o nutnosti úspor ve státní správě a přitom si plně užívá všech jejich možností.
    Ad výbory - je mi to uplně jedno a zbytku republiky by to asi bylo jedno taky, kdyby si sám Mach nenaběh na vidle a neprohlásil tu větu o nevstupování a uplácení.
    Ad přemejšlení pohlavnímy orgány - poměr jedinců s dostatečnou mentální kapacitou, aby pochopili volební program a sliby, nedejbože si je i přečetli a jedinců obdařených volebních právem je a byl tristní odjakživa. Pokud chceš reálnou politickou sílu, musíš komunikovat i s neobdařenejma voličema. Sestimsyř.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OMNIHASH: Víš, ty Machovy asistenty platím já ze svých daní. A rozhodně budu raději platit asistenty Machovi, než Schulzovi...
    PUPU
    PUPU --- ---
    OMNIHASH: 'na nic jinýho, než maskota, v EP nemá'. zaroven rikas, ze nejlepsi, co muze delat, je platit si asistenty ze sveho, necpat se do zadnych vyboru a psat si to na plakaty - tedy vytriskavat z nulove cinnosti politicky kapital (u te casti verejnosti, ktera mysli spise pohlavnimi organy nez mozkem, dodavam ja). tomu ja take rikam 'maskot'. a pak rikas, ze nic takoveho o maskotech netvrdis. tak to si zjevne nerozumime. muzes mi tedy vysvetlit, co presne by mel Mach delat?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PUPU: Ne a (opět) tě žádám, abys mi nepodsouval něco, co jsem netvrdil. Tvrdím to, že vzletná slova mají podstatně větší účinek, pokud jsou podpořena činy, než když jsou v přímém rozporu.
    PUPU
    PUPU --- ---
    OMNIHASH: dobra, takze se domnivas, ze nejlepsi, co muze Mach delat, je usmevavy maskot. proc ne... ja Tvoji myslenku nesdilim a obavam se, ze Mach take ne. cil jak se zda mame stejny. budiz tedy ;-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PUPU: Vážně si tu budeme podsouvat nějaký výroky tohodle typu?

Ne. Trvám na tom, že Mach sám, i kdyby měl sto dvacet asistentů, nic nezmůže. Trvám na tom, že nevyužít fondy a dotace není vyhazování peněz do kanálu, naopak je to často naopak. Trvám na tom, že v tomhle jsem byl donedávna zajedno s SSO. Trvám na tom, že kritika zevnitř EP mohla přinýst kladný body pro SSO a nárůst procent. Trvám na tom, že co dosud Petr Mach v EP předvádí je amatérismus a naopak to body ubírá. Trvám na tom, že kdyby obětoval půlku svýho poslaneckýho platu na zmíněný asistenty, tak si pořád pěkně polepšil a mohl dosáhnout slušnýho mediálního úspěchu. V neposlední řadě trvám na tom, že jestli mezi těma 14 asistentama má nějakýho PR/mediálního poradce, tak neodved moc kvalitní práci.

Upřímně, na nic jinýho, než maskota, v EP nemá. Je tam sám mezi 750 poslancema. I Nigel Farage nebyl reálně minulý období nic jinýho, než maskot. Ale díky tomu mu doma stabilně rostla podpora a jeho strana má dvakrát tolik poslanců, než v minulým období.
    PUPU
    PUPU --- ---
    OMNIHASH: dobra. takze trvas na tom, ze Mach ma delat ideove vyspeleho maskota, at to stoji co to stoji, at je to rozumne nebo neni? vyhazovat penize do kanalu, s nikym nespolupracovat, jen si nekde v koutku mumlat ty svoje ideove vyspele proslovy? tak to sis asi zvolil spatneho cloveka...

me osobne to prijde dost uhozeny, ale proti vkusu...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PUPU: Kdo sakra jsem? Jsem volič. Dokonce volič svobodnejch... i když jestli to půjde tímhle tempem, tak brzo bývalej volič svobodnejch. Je úplně jedno, jaký maj ty asistenti odborný kvality, tohle by byl politickej přešlap i kdyby to byla parta emeritních profesorů z Ivy league a bude to ještě mnokrát vpáleno Machovi do očí (stejně jako ta etuda s výborama).
    PUPU
    PUPU --- ---
    OMNIHASH: jak pro koho. kdo sakra jsi, ze hodnotis odborne kvality tech 14 lidi? to, ze je nekdo Machuv kamarad, z nej automaticky dela nepouzitelneho trotla?

dojmy, ne pojmy. tohle me dost drazdi.

na druhou stranu mas pravdu, ze na cast volicu to takhle opravdu pusobi. prave na ty, kteri se pri vyberu sveho favorita ridi spis temi dojmy. opet si tim pro sebe potvrzuji myslenku, ze Svobodni nemohou byt stranou pro masy... protoze ten zbytek by zase vytocilo, ze Mach dostava zdroje na naplnovani svych cilu a vyhazuje je oknem.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PUPU: ano
    Stejně jako se kompromituje poslanec KSČM co si založí firmu na vybírání dluhů, nebo zelenej, co koupí uhelnej důl. Kdyby si alespoň našel 14 nezávislejch odborníků, a ne partu kamarádů z vedení...fakt mám pocit, že mu dělá mediálního poradce někdo Tvrdíkova formátu. Tohle byla naprosto očekávatelná aférka a kdyby u toho někdo popřemejšlel, tak to mohli bejt body zdarma, místo toho je z toho malá domů a vlastňák.
    PUPU
    PUPU --- ---
    OMNIHASH: aha... takze pokud nekdo zaplati lidem, aby mu radili, tak se tim kompromituje? zajimava uvaha. kdyby ty penize propil nebo si za ne koupil novou vilu, tak nereknu, ale tohle je blbost
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    FRONEMA:

ČAK - Vyhledávání advokátů a koncipientů
    http://vyhledavac.cak.cz/...s/_Search/Details/detailAdvokat.aspx?id=dad90825f1c94b728fcdd73626bcbaa0

takze generalni konzultace?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam