• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---

    Co se týče svobodných:

    62 hlasy od 62 respondentů

      PUPU
      PUPU --- ---
      COOLER: castecne souhlasim. Havel byl dle meho nazoru frajer, statecny a poctivy, ale porad take pochybujici a chybujici clovek. pro tuhle zemi toho udelal hodne. v mych ocich to s nim zacalo jit z kopce az v okamziku, kdy se zacal brat vazne. na druhou stranu tezko mu to mit za zle, tohle by dal malokdo. ovsem mnohem straslivejsi nez cokoliv, co Havel rekl nebo udelal, je particka, ktera si ho postavila na oltar, udelala z nej svateho a pak se pod timto symbolem jala pachat dobro. nemusite se mnou souhlasit, muzeme nad tim diskutovat, ale rekl bych, ze to nedava moc smysl.

      Wantona beru jako automat na potencialne zajimave odkazy, do diskusi se nepoustim, protoze mam pocit, ze o ne ani nestoji. Otavu mam v /ignore, zjevne trolly ani nevnimam. je fakt, ze ve finane toho moc na rozumnou diskusi nezbyva ;-)
      WANTON
      WANTON --- ---
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      COOLER: Já se ho klidně zastanu. Ze všech porevolučních prezidentů se mu nejvíc dařilo vykonávat poslání úřadu - tedy reprezentovat Česko v zahraničí. Bohužel, Klausův největší celosvětovej hit byla aférka s propiskou a Zeman má dost velkej potenciál překonat jakoukoliv laťku trapnosti, kterou potká.
      COOLER
      COOLER --- ---
      PUPU: to já se Havla nezastávám. Já tu partičku kolem něj taky rád nemam. A to jeho kázání o morálce v souladu s jeho činy je taky dost na pováženou. Jen se mi nelíbí argumentace typu: tak se ukažte debilové, kdo si nemyslí, že je Havel totální žumpa, je maloměšťák. atd.

      Wanton tady hraje soukromou válku proti nevim komu. Je ten klub tady vnímal jako diskusi, ale když se na to podívám, tady žádná diskuse není. Je tady Wanton, kterej furt mele svojí svatou pravdu a do toho ho neustále trolej dva lidi a maj prdel z toho, že se jim furt snaží někdo něco vysvětlit. Správce místo aby je poslal do patřičných lovišť a držel klub na nějaké úrovni, jen smutně kouká. Asi si myslí, že zavřít trolovi hubu banem je nedemokratické.

      Lidi ze Svobodných, které jsem poznal, jsou úplně jiní, než to, co se odehrává tady a na facebooku.

      Problém těchto médií je v tom, že nejvíc jsou vidět a slyšet lidi, kteří u toho nejvíc vysedávají a mají touhu svěřovat svoje extrémní názory světu. I když je to třeba jen 1% členů, vytváří to dojem, že jsou takoví všichni.
      PUPU
      PUPU --- ---
      COOLER: asi tak. plivat na Havla je dneska uzasne modni, kdyz za to ani teoreticky nehrozi zadny 'problem' a navic se uz ani nemuze branit. kdejaky zmrd, co o minulem rezimu cetl leda v citance, se pohorsuje nad 'fesackym kriminalem', vyklada neco o agentech a neomylna mravni autorita je az na pudu. me to prijde trapne.
      COOLER
      COOLER --- ---
      WANTON: Wantone pochop, že ty mínusy u příspěvku Havla máš za blbý kecy a vůbec ne za to, jestli je někdo z kavárny nebo ne
      PAULMUADDIB
      PAULMUADDIB --- ---
      HWLLFFRDD: A to nás při té bídě asi jeden z toho mála brzy opustí... Hádej kdo...
      HWLLFFRDD
      HWLLFFRDD --- ---
      WANTON: Ve skutečnosti z toho plyne ještě jedna otázka: proč sem chodí tak málo rozumných lidí?
      DANCHEZ
      DANCHEZ --- ---
      WANTON: ty si myslíš že umíš číst mezi řádky, přitom si mezi ně sám vkládáš své paranoidní představy, takže sklidni hormon
      WANTON
      WANTON --- ---
      PAULMUADDIB: Jsou tu ankety? Docela by bylo pro přehlednost dobré dát sem "Koho jste volili poslední volby do poslanecké sněmovny? Ušetřilo by to rozjetí nesmyslných "vášnivých diskusí" (stačilo by se jen podívat, kdo koho volil ke zjištění, zda stojí za to s někým diskutovat).
      WANTON
      WANTON --- ---
      OMNIHASH: Pro mne je záhadou, proč jste tady "diskutovali", když libertariánů (minarchistů) tu mezi aktivními 20 přispěvateli bylo max. 5 (to slovo max. je tam podstatné).
      PAULMUADDIB
      PAULMUADDIB --- ---
      OMNIHASH: To je v pohodě.
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      PAULMUADDIB: je mi to jasný, narážel sem na 32 tisíc dní správcovství fronemy ;)
      PAULMUADDIB
      PAULMUADDIB --- ---
      OMNIHASH: Já jsem jim neomezil práva. Já jsem jen smazal sračky.
      OMNIHASH
      OMNIHASH --- ---
      PAULMUADDIB: jenom technická - na zapisování práv je nekonečno v nyx systému se používá -1

      WANTON: Dřív sem se sem chodilo diskutovat, poslední půlrok cca už jenom chodím číst tvý příspěvky a královsky se u toho bavím za usrkávání sojového frappučína a klub maté.
      WANTON
      WANTON --- ---
      Děkuji všem účastníkům studie. Výsledky jsou dost jasné.

      Z výsledků plyne jedna jediná otázka. Proč sem leze tolik lidí z pražské kavárny?
      PAULMUADDIB
      PAULMUADDIB --- ---
      Díky. Nashle.
      THETAN
      THETAN --- ---
      PISKVOR: já ho přece chválim a podporuji :-)
      PAULMUADDIB
      PAULMUADDIB --- ---
      Tak se opet uklidnime, nerad bych prebiral pristup jinych nejmenovanych auditek k zastrasovani a cisteni offtopic...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam