• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Asi přejmu od komunistů tu nedemokratickou cenzuru a začnu mazat.

Přece jen, jste tu na návštěvě a vypadá to, že část chce jen trollit a plivat. Na takový ty otavy "já jsem vás skoro chtěl volit, ale to byste museli změnit to a to..." začínám být fakt alergickej.
    COOLER
    COOLER --- ---
    Mimochodem, že pravice je banda idiotů a levice na komunální úrovni včetně komunistů je 100% demokratičtější než ods a top09 dohromady není jen záležitost Žateckého kraje. Jestli chcete odsuzovat koalici SSO, ČSSD a KSČM na komunální úrovni bez toho, aniž byste znali podrobnosti, jste omezenci. Tímto se nezastávám situace v Žatci. Tímto plivu na bezduché odsuzování čehokoliv.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VIDEO Nový starosta Žatce Aleš Jelínek vysvětluje, proč šli Svobodní do koalice s komunisty a… - Žatecký a lounský deník
    http://zatecky.denik.cz/galerie/zastupitelstvo-zatec-20141113.html?mm=5682437
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    JUNIPETRUS: Komunista není člověk.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PUPU: a proc by nemeli? To mi pripomina, jako kdyz rodice zakazuji kamaradit Pepickovi s Honzou, protoze ma spatny tridni puvod.
    Preci lide spolu spolupracuji pokud maji neco spolecneho. A nespolupracuji pokud se spolu neshodnou.

PUPU
    PUPU --- ---
    JUNIPETRUS: podle meho nazoru neni. s komunisty by Svobodni proste spolupracovat nemeli. take jsem zvedav, jak se k tomuhle postavi vedeni strany
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    a neni to vlastne fajn, kdyz se svobodni dokazi domluvit s komunisty jako lidi, a pres odlisne politicke hlediska se dokazi shodnout na spolecnych bodech a spolupracovat pro dobro mesta?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    SAMIEL: Tak třebas mezi komunistama určitě začíná mít.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    FRONEMA: Vtipkuješ viď? ;)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    FRONEMA: promin, ale sso mela nekdy nejake dobre jmeno?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    LIQUID_SOUND: Nechci predjimat. Strana nema moznost jim mandat zrusit, ale existuje moznost vylouceni za poruseni dobreho jmena strany
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    FRONEMA: Nějaký hezký další stanovisko bude? ;)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    FRONEMA: budou vinici potrestani?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    OTAVA: kdybys na me neupozornoval, tak by si me nikdo ani nevsiml:-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Je to ostuda. Vedeni strany to intenzivne resi, tak snad to nejak rozumne dopadne...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    LONESTAR: Měl jsem tím na mysli to, že (programově) mám se Svobodnými bezkonkurenčně nejvyšší shodu. Byť pochopitelně ne 100%, tak se to k této hodnotě blíží. Ovšem nevěřím tomu, že tato strana je schopna v budoucnu cokoliv ze svého programu prosadit. Už ne. Jakákoliv jiná volba je pro mě jen větším či menším zlem.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PHAILO: ??? mohl bys svou myšlenku zformulovat nějak srozumitelněji?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jo a jeste gratulujeme ze se tu obevil JUNIPETRUS. Myslim z k dokonalosti tomuto klubu ted uz chybi jenom malo.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    JUNIPETRUS: To neříkám. TOP09 mě poslední dobou docela dost štve. Stejně tak ODS. Ale pořád lepší, než ta socanská a agentská svoloč. Svobodné jsem volil se skřípěním zubů. Ale letos to bylo naposledy, těch excesů a neschopnosti jakékoliv rozumné komunikace či snad dokonce sebereflexe už bylo na můj vkus příliš. Uvidíme, třeba se ještě chytnou za nos, ale osobně tomu moc nevěřím. Tvrdé jádro je na sebereflexi až příliš tvrdé.

LONESTAR: Někde dost možná ano. Ale taky to je volba z nouze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam