• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    FRONEMA: promin, ale sso mela nekdy nejake dobre jmeno?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    LIQUID_SOUND: Nechci predjimat. Strana nema moznost jim mandat zrusit, ale existuje moznost vylouceni za poruseni dobreho jmena strany
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    FRONEMA: Nějaký hezký další stanovisko bude? ;)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    FRONEMA: budou vinici potrestani?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    OTAVA: kdybys na me neupozornoval, tak by si me nikdo ani nevsiml:-)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Je to ostuda. Vedeni strany to intenzivne resi, tak snad to nejak rozumne dopadne...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    LONESTAR: Měl jsem tím na mysli to, že (programově) mám se Svobodnými bezkonkurenčně nejvyšší shodu. Byť pochopitelně ne 100%, tak se to k této hodnotě blíží. Ovšem nevěřím tomu, že tato strana je schopna v budoucnu cokoliv ze svého programu prosadit. Už ne. Jakákoliv jiná volba je pro mě jen větším či menším zlem.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PHAILO: ??? mohl bys svou myšlenku zformulovat nějak srozumitelněji?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jo a jeste gratulujeme ze se tu obevil JUNIPETRUS. Myslim z k dokonalosti tomuto klubu ted uz chybi jenom malo.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    JUNIPETRUS: To neříkám. TOP09 mě poslední dobou docela dost štve. Stejně tak ODS. Ale pořád lepší, než ta socanská a agentská svoloč. Svobodné jsem volil se skřípěním zubů. Ale letos to bylo naposledy, těch excesů a neschopnosti jakékoliv rozumné komunikace či snad dokonce sebereflexe už bylo na můj vkus příliš. Uvidíme, třeba se ještě chytnou za nos, ale osobně tomu moc nevěřím. Tvrdé jádro je na sebereflexi až příliš tvrdé.

LONESTAR: Někde dost možná ano. Ale taky to je volba z nouze.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PHAILO: a tyto strany NIKDY na KOMUNÁLNÍ úrovni s KSČM nespoluracovaly, ano?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PHAILO: tak to rekni primo, ze to je top09
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    LONESTAR: Jakékoliv, které nejsou KSČ(M), ČSSD a ANO a zároveň se nechovají až tak strašlivě nemožně, aby se nedostaly do sněmovny.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    JIMIQ: Nějaký stanovisko faktickou stránku věci rozhodně nemění.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PHAILO: které to jsou?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    JIMIQ: jasne, krasny prohlaseni, doufam ze ted se ten starosta chytne za hlavu a odstoupi (ha ha)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    OTAVA: slysim v tom hlasani tridniho boje
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    OTAVA: Spíš to vypadá, že svým obskurním způsobem bohužel sežerou každé volby 3% stranám, které, ač mají k dokonalosti daleko, jsou aspoň nějakou opozicí komunistů, socanů a STÁnků. No nic, asi je do dna ještě daleko.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    kdysi jsem si myslel ze Svobodni mohou byt alternativa a budoucnost, ale todle je slusnej bizzar. I v tom blbym CSSD vyhazujou za koalici s DSSS a vy sveho ideoveho nepritele obejme pri prvni prilezitosti. Doufam ze zmizite co nejdriv a vase volice pritahne nejaka pricetnejsi strana.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam