• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    FRONEMA: Než na to kliknu. Je to v ruštině?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Projev Petra Macha k 25. výročí 17. listopadu 1989
    https://www.youtube.com/watch?v=NtsudZhnOJk&feature=youtu.be
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Jo SSO se zvrhává v naprostou sračku. Škoda. :/
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    LIQUID_SOUND: už věřím. Právě teď se rozvinula v živém vstupu z ulice na CT24 velká vlajka Svobodných. Nechutné.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PHAILO: Jak kupuju, tai prodávám. Jesli to tak bylo pak je to odkopání definitivní.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    LIQUID_SOUND: To je seriózní informace? Doufám, že ne...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    No toile by mohlo napovědět kam se SSO ubírá
    dle idnes.cz

Svůj průvod Prahou uspořádala i Strana svobodných občanů. Zúčastnilo se ho asi třicet lidí, kteří nesli transparent "Mráz přichází z Bruselu". V jejich čele šel předseda strany a europoslanec Petr Mach
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Co je tedy ta třetí cesta?
    BONGI
    BONGI --- ---
    PAULMUADDIB: Prave ta treti cesta ( schvalne nepisi stred) by mela byt jasne formulovana a sdelna, jinak totiz nabizi vysvetleni, ktera nejsou prilis lichotiva - "neni to nase vec, nemichejme se do toho" nebo " nerozhazejme si to ani na jedne strane" nebo " nevidime do toho, tak nezaujimame zadny postoj". Stred vzdycky trochu smrdi alibismem a neschopnosti zaujmout jasne stanovisko - tedy pokud nestavi urcita reseni.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: Nevím přesně jak to vhodně naformulovat. Co třeba dvě ankety: 1) Anektovalo Rusko Krym? 2) Podporujete aktuální ruskou politiku?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    HAREMHEB: Jak píše FRONEMA: , je to uzavřené forum, pokud jsi příznivec, tak tam máš přístup. Není vhodné to ventilovat tady na Nyxu.

Formální anketa to není, protože nevím, jak formulovat možnosti, je to spíš o postojích jednotlivých členů a příznivců.

Jestli tě to uklidní, tak proruský postoj jsem nezaznamenal ani jeden, ale stejně tak málo proukrajinských.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    HAREMHEB: tak nahod modelove otazky.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    HAREMHEB: ja teda nevim kterou anketu mas na mysli ale i kdybych vedela, tak nebudu vynaset veci z uzavrenyho fora ven.

HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    FRONEMA: Doposud jsem to chápal tak, jak to ty popisuješ. Tedy že se Svobodní snaží držet někde ve středu. Ale ta anketa mě prostě zajímá.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    FRONEMA: Já se považuju za variantu protiruský (byť ten název je velmi nepřesný, nejsem protiruský, chápu některé jejich nároky, ale neschvaluji způsob řešení), ale jsem schopen pochopit i něco jako "střed", protože je to opravdu komplikovaná otázka (historicky, geopoliticky, nábožensky, etnicky, politicky, sociálně etc.). Varianta proruský je pro mě absolutně nepochopitelná a rozhodně bych nepodporoval stranu, která takové postoje zastává, či obhajuje (vzhledem k tomu, jak to strejda Putin rozjel). Budou výsledky té ankety, nebo mě necháš ji hledat na fóru?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    HAREMHEB: zrovna tady imho jo, spousta lidi v tomhle tematu bere jen dve moznosti. Pokud ty nejsi jednim z nich, tak ti muzu rict ze pokud vim, tak mezi svobodnymi prevlada ten postoj treti.

bohuzel jsme tim pro nektere proruskymi, protoze nevidi tu treti moznost a mysli si ze kazdej kdo si s nima nepritaka v tom antiruskym, musi bejt na ty jediny druhy strane kterou videj...
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    *je pro mě
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    FRONEMA: Opravdu je nutné do každé věty dávat vysvětlující závorky? Ano, více variant existuje. Proto se na tu anketu ptám. Zajímá mě, jestli skutečně "větší část členů zastává proruský postoj". No nic, zeptám se Petra, jeho názor pro mě je stejně nejdůležitější.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ne, dle médií žádná třetí varianta neexistuje. Takhle to nějak funguje https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q0FIhgBY8Aw
    GOONER
    GOONER --- ---
    FRONEMA: to mě taky fascinuje. Člověk to chápe u Putina, že kdo není s ním, je automaticky proti němu.
    Postoj západních politiků a médií ale v tomto směru moc nechápu. Přijde mi smutné, že se západní společnost dostala do stavu, kdy člověk odmítající papouškovat oficiální stanovisko, je automaticky považován za přívržence druhé strany.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam