• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    LIQUID_SOUND: V EU zatim ne. Diky takovym, jako jsi ty, to ale nebude dlouho trvat.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PUPU: To sis poplet. Ten historicky používáte vy. :)
    PUPU
    PUPU --- ---
    LIQUID_SOUND: to je argument na urovni 'a u vas bijete cernochy'.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PUPU: Jo jasný, v EU je na dennim pořádku třebas vraždění nepohodlnejch novinářů nebo vyjíždění na dovolenou v tancích s kvérama, pokračující koncentráky (v tomto případě ne za Uralem). Okej. Fakt. Nekecám.
    PUPU
    PUPU --- ---
    LIQUID_SOUND: a? neco se ti nezda, neco uzasneho z toho vyvozujes? ja si z toho beru, ze pred 25 lety jsme tu byli ovladani z Moskvy, dneska z Brusele - a tudiz je to docela pekna analogie. pokud si z toho vyvozujes, soude dle LIQUID_SOUND , ze je Mach prorusky, pak se nemohu obranit vzpomince na klasickou hlasku o 'dvoubitovych blbeccich s nizkym celem'
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    FRONEMA: Než na to kliknu. Je to v ruštině?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Projev Petra Macha k 25. výročí 17. listopadu 1989
    https://www.youtube.com/watch?v=NtsudZhnOJk&feature=youtu.be
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Jo SSO se zvrhává v naprostou sračku. Škoda. :/
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    LIQUID_SOUND: už věřím. Právě teď se rozvinula v živém vstupu z ulice na CT24 velká vlajka Svobodných. Nechutné.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    PHAILO: Jak kupuju, tai prodávám. Jesli to tak bylo pak je to odkopání definitivní.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    LIQUID_SOUND: To je seriózní informace? Doufám, že ne...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    No toile by mohlo napovědět kam se SSO ubírá
    dle idnes.cz

Svůj průvod Prahou uspořádala i Strana svobodných občanů. Zúčastnilo se ho asi třicet lidí, kteří nesli transparent "Mráz přichází z Bruselu". V jejich čele šel předseda strany a europoslanec Petr Mach
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Co je tedy ta třetí cesta?
    BONGI
    BONGI --- ---
    PAULMUADDIB: Prave ta treti cesta ( schvalne nepisi stred) by mela byt jasne formulovana a sdelna, jinak totiz nabizi vysvetleni, ktera nejsou prilis lichotiva - "neni to nase vec, nemichejme se do toho" nebo " nerozhazejme si to ani na jedne strane" nebo " nevidime do toho, tak nezaujimame zadny postoj". Stred vzdycky trochu smrdi alibismem a neschopnosti zaujmout jasne stanovisko - tedy pokud nestavi urcita reseni.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: Nevím přesně jak to vhodně naformulovat. Co třeba dvě ankety: 1) Anektovalo Rusko Krym? 2) Podporujete aktuální ruskou politiku?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    HAREMHEB: Jak píše FRONEMA: , je to uzavřené forum, pokud jsi příznivec, tak tam máš přístup. Není vhodné to ventilovat tady na Nyxu.

Formální anketa to není, protože nevím, jak formulovat možnosti, je to spíš o postojích jednotlivých členů a příznivců.

Jestli tě to uklidní, tak proruský postoj jsem nezaznamenal ani jeden, ale stejně tak málo proukrajinských.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    HAREMHEB: tak nahod modelove otazky.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    HAREMHEB: ja teda nevim kterou anketu mas na mysli ale i kdybych vedela, tak nebudu vynaset veci z uzavrenyho fora ven.

HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    FRONEMA: Doposud jsem to chápal tak, jak to ty popisuješ. Tedy že se Svobodní snaží držet někde ve středu. Ale ta anketa mě prostě zajímá.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    FRONEMA: Já se považuju za variantu protiruský (byť ten název je velmi nepřesný, nejsem protiruský, chápu některé jejich nároky, ale neschvaluji způsob řešení), ale jsem schopen pochopit i něco jako "střed", protože je to opravdu komplikovaná otázka (historicky, geopoliticky, nábožensky, etnicky, politicky, sociálně etc.). Varianta proruský je pro mě absolutně nepochopitelná a rozhodně bych nepodporoval stranu, která takové postoje zastává, či obhajuje (vzhledem k tomu, jak to strejda Putin rozjel). Budou výsledky té ankety, nebo mě necháš ji hledat na fóru?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam