• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: od samého začátku hodnotím postup Ruska jako pragmatický postup velmoci, bránící své geopolitické zájmy... (ano, "je to viz USA" - stejně tak jinde ve světě, ale i na té Ukrajině, hájí svoje zájmy USA)
    a tvrdím, že postup Ruska na Ukrajině za poslední rok byl vždy reakcí na situaci, kterou nezapříčinilo Rusko...
    BONGI
    BONGI --- ---
    LONESTAR: Tak si hlavne uvedom, ze sice mluvis o podpasovkach mych a Otavy, ale sam je pouzivas take bezne - nerikas, zda Rusko dela dobre ci spatne, ale hodnotis EU (rozesrani) a nechas tim ostatni vyvodit, ze Rusko je v podstate v pravu. Je to viz USA.
    Bude tedy ferovy - jak ty konkretne hodnotis pocinani RUSKA?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Sbohem, tady evidentne nemam co delat...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BONGI: ještě ti tam chybí hlavní - Ukrajinu rozesrala EU svým postupem před rokem, a dovedla ji do občanské války...

a se "zvacím dopisem" se dopouštíš stejné podpásovky jako Otava - srovnej ho třeba s kosovským referendem, to bude férovější
    BONGI
    BONGI --- ---
    GLADILAF: No a ted si predstav, ze takhle se to zda vice lidem.
    BONGI
    BONGI --- ---
    Zda se mi to, nebo se tu "Ne pro-rusky a neutralni postoj" vetsinove projevuje :
    1. Vzdyt Rusko nic neudelalo.
    2. Zadna oficielni vojenska intervence nebyla/nebyla dokazana
    3. Anexe Krymu nebyla anexe ale obrana prav obcanu , kteri se vyjadrili v demokratickem referendu ( sakra, co mi jen ta obrana prav a vymozenosti pripomina ... aha zvaci dopis)
    4. Na Majdanu byli fasiste a boj proti fasismu opravnuje k vnejsimu zasahu...

Asi "nejobjektinejsi" bylo : No USA delaji svinstva take ... koneckoncu to aspon bere v uvahu, ze to neni koser.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: A proto jsem ohledně ukr nad věcí, podobně jako Svobodní, ani ukr, resp. EU a USA za ukrajinské krize neudělali vždy a vše správně. ;) A tady je ta neutralita, hodnotím jednání obou stran bez fansrismu pro jednu. To neznamená, že jsem pro nebo proti někomu. ;)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: Já jsem někde tvrdil, že cokoliv USA udělaly, udělaly vždy správně?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GLADILAF: ano jistě, ve své specifické podobě, proto by na ní měly být IMHO mířeny specifické sankce...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GLADILAF: být čína/saudská arábie v obdobné situaci tak schvaluju obdobné sankce...
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: Neměřit dvojím metrem.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    WANTON: a kdo schvaluje referendum o nezávislosti Kosova (a následné uznání Kosova jako samostatného státu), měl by respektovat i výsledek krymského referenda...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: Souvislost s Ukrajinou je jaká?
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: USA je dělali. Když je někdo dnes proti Rusům na ukr, tak by měl být i proti náletům USA na Srbsko. Jednání je to stejné. ;)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PHAILO: A mají s sebou tanky. Jo, jasně. V létě plánuji výlet do Chorvatska v Tigeru.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PHAILO: skutečně?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    LONESTAR: V únoru to tuším začalo.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    WANTON: dovolenkáři z různých států bývají na dovolených v mnoha různých zemích...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: Ukrajina dělala nálety?!
    WANTON
    WANTON --- ---
    LONESTAR: Dovolenkáři z Ruska tam asi jsou...;)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PHAILO: kdy konkrétně na Ukrajině cizí stát zahájil invazi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam