• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: sam asi uznas, ze tva odpoved neni prilis originalni. spis takova vyvarena z vody... zkus jeste jednou neco vymyslet, kdyz uz znas to atari...
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Já se o nesmysly nestarám. Mě zajímá jen pivo a buřty. Co je to ta "googla"?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO: ale kazdopadne si dovoluji pripomenout, ze za internet muzeme podekovat prave USA a rozhodne nebudeme dekovat Rusum za to, ze muzeme kdykoliv travit libovolny cas na internetech poflakovanim se a kecanim s levicovejma dementama, kterym nevadi kapitalisticke vyrobky z rukou cinskych deti.... :P
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: jo, moudra zena potkala svobodneho. ale dalo ti to asi praci najit pres googla, co byla liane bbs. citil jsem mensi pauzicku v odpovedi :P
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: To já nevím, co je, jsem již stařec, kterému přestalo fungovat Atari, takže moje manželka se zželela a koupila mi nový stroj, prý pc se jmenuje. A varovala mne, že prý na těch internetech mohu poznat i pitomce. Má žena je moudrá, inu stalo se. ::D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LONESTAR: palecek nahoru ti davat nebudu, ale vyjmecne s tebou souhlasim ;0)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: njn - každý si vysvětluje v rámci svých intelektuálních schopností..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: veteran hofylandu, koho zajima nejakej posranej xchat..

ja sem veteran z liane bbs, a kdo je vic....
    WANTON
    WANTON --- ---
    LONESTAR: To je v pohodě, jsem veterán Hofylandu, tam jsou mnohdy i lepší exoti. ;) Ale víš jak, básníka nezkrotíš. :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LONESTAR: no a jak jinak si mam vysvetlit tu udajnou nadvladu USA a EU a jejich praktiky... :P
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: "zlí imperialisté a vrazi i wolstrýtu" - tím tady nikdo kromě tebe neoperuje
    ty seš stejnej pičus jak Otava...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: lol. vypada to, ze se na scene zjevil novy JOhnyTheDebil a Extatyk.... tebe bude jeste legrace sledovat, comrades.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OTAVA: no jasne, zli imperialiste presli z sireni brouka na vykoristovani skrz banky a uvery :P
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: ::D Níže jsem již napsal, že o lidi s názory DSSS nemají Svobodní zájem, takže za mne díky. ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON:
    [ PLANDAK @ Ukrajinská krize ]

Druhým polemikem s Mersheimerem je pak Stephen Sestanovich, rovněž bývalý americký velvyslanec. Z jeho textu stojí za zaznamenání dvě věci: K argumentu, že byl bývalý ukrajinský prezident Viktor Janukovyč sesazen v puči, říká, že se proti Janukovyčovi postavila celá země a byl sesazen jednohlasným hlasováním parlamentu, kterého se zúčastnili i poslanci jeho vlastní strany. Tomu se opravdu nedá říkat puč.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Aha kapitalem. To jako ze nas vykoristuji ?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: fajn, to jsem rad, ze si pochopil, ze zli imperialiste a vrazi z wolstrytu fakt nemuzou za vsechno zlo sveta.

jinak ti dekuji za kratky vhled to svobodneho, tuto stranu rad priste minu....
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: jj, uznávám, že jsem se mýlil, švýcarský židé a ilumináti. ::ANO Co tam máš dál? ::D
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Dobře, jinak, jak ty víš, že východní Ukrajinci jsou prozápadní?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: ne. vetsinou to byli svycarsti zide...
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Kapitálem. Nebo ty si myslíš, že západní banky, společnosti po 2WW nebyly ovládnuté Amíky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam