• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANYSEK: Mas na mysli Chingischana tedy ?

Ndelej ze sebe jeste vetsiho debila nez jsi. Jedna generace se pocita cca 20 let. Cokoliv delsi bez 10 generaci je naprosto mimo.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OTAVA: hladomor je historie v horizontu mene jak 100 let :-) Psal jsem vice-set let, mas problem s porozumeni psanemu slovu? :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANYSEK: Myslis jako treba Holodomor ktery tam zpusobil Stalin ?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    HAREMHEB: ptal...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HAREMHEB: na tuto logiku se odvolava kdekdo :-) Nicmene v pripade Ukrajiny rozhodne nejde mluvit o nejakem tradicnim statu, staci poradne zapatrat v historii. Problem spousty diskutujicich je fakt, ze se zabyvaji pouze nedavnou historii, ale dlouhodobejsi souvislosti (v horizontu vice set let nazpet) je prilis netrapi.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    LONESTAR: A co teprve současná sibiřská etnika. I Rusové mají své indiány a ti jsou na tom teď podstatně hůř než ti severoameričtí. Navíc tvůj argument je ve stylu: A u vás zase bijete černochy. Co to má společného s Ukrajinou? I když Otava trolí, tak má v tomto případě pravdu.
    DANYSEK: Na tuto logiku se ale odvolává Rus a ne Ukrajinec.
    WANTON: Referendum bylo i před válkou.
    LONESTAR: Je krásné, že v tom máš jasno. Ptal se s ale těch, kterých se to týká?
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON: Aneb

Non-interventionism - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Non-interventionism
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Ohledně Ruska s tebou souhlasím, jeden z důvodů, proč jsem PROTI nim.

Ohledně druhého odstavce, beru ho jako kompliment, že nejsem čecháček, neboť z mých níže uvedených příspěvků je zřejmé, že nejsem podporovatel ani jedné ze stran, neboli jsem proti oběma (na jedné straně Rusko, na druhé straně EU a USA).

Zkusím test: Když jsem byl proti bombardování Libye, byl jsem proruský? Když jsem byl proti zásobování rebelů v Sýrii, byl jsem proruský? Když jsem byl proti válce v Iráku, byl jsem proruský? Když jsem byl proti válce v Afganistánu, byl jsem proruský?

Proč je takový problém pochopit, že mi prostě imperialistická politika USA a EU ve světě nepřijde dobrá?
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Právě předvádíš ten fanatismus, který Svobodní tak kritizují. Být fanaticky pro Rusko vs. být fanaticky protiruský. Nic jiného neexistuje.

Neznamená to však bez dalšího, že když je někdo proti EU a USA ohledně jejich kroků v této krizi, tak je proruský, jako to bez dalšího neznamená, že když je někdo protiruský, tak je pro kroky EU a USA v této krizi (s minulými zkušenostmi s tebou bohužel musím dodat - Avšak pouze, co se ukrajinské krize týče. Ať mi tu zase neplkáš, že tu chci zavádět ruské pořádky a fronty na chleba.)

Já kritizuji kroky jak Ruska, tak EU a USA. Cílem je pro mne svobodná Ukrajina, kde si lidé mohou vybrat, kam chtějí patřit, bez ovlivňování výběru z jedné nebo druhé strany. Nyní je tento cíl vzdálen a to díky všem, tj. Rusku, EU i USA. A Ukrajinci již nyní trpí díky jednáním těchto tří imperialistů, co si nevidí na špičku nosu.
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: A já děkuji za náhled do mysli ignoranta.

Kdyby jsi četl pořádně, tak by jsi takový nesmysl o mně nenapsal. Níže jsem napsal: "Imperialismus je zlo vždy a všude s tím, že jsem mnohem raději ekonomickou "kolonií" USA, než Ruska, jako imperialisté jsou USA asi ti nejlepší z možných. ;)"
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: z opravdu musíš pokaždé reagovat jako debil?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: i máš opravdu obdivuhodné zdroje informací :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: co se nám snaží přehodit Rusko?

mám pocit, že stejně jako Otava zijes ve svém světě domněnek a dezinterpretací
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: opravdu si myslíš, že současná EU je ten "Západ" z osmdesátých let, a současné USA jsou stejné jako za Reagana?
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: První příspěvek, ve kterém se nechováš jako debil. Gratuluji.
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Já se o nesmysly nestarám. Mě zajímá jen pivo a buřty. Co je to ta "googla"?
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: To já nevím, co je, jsem již stařec, kterému přestalo fungovat Atari, takže moje manželka se zželela a koupila mi nový stroj, prý pc se jmenuje. A varovala mne, že prý na těch internetech mohu poznat i pitomce. Má žena je moudrá, inu stalo se. ::D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: njn - každý si vysvětluje v rámci svých intelektuálních schopností..
    WANTON
    WANTON --- ---
    LONESTAR: To je v pohodě, jsem veterán Hofylandu, tam jsou mnohdy i lepší exoti. ;) Ale víš jak, básníka nezkrotíš. :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: "zlí imperialisté a vrazi i wolstrýtu" - tím tady nikdo kromě tebe neoperuje
    ty seš stejnej pičus jak Otava...
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: ::D Níže jsem již napsal, že o lidi s názory DSSS nemají Svobodní zájem, takže za mne díky. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam