• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Já jsem zvyklý, že to není bez dalšího postoj mluvčího, diskutuji příspěvek, nikoliv postoje mluvčího.
    WANTON
    WANTON --- ---
    HAREMHEB: Noted. Jiný kraj, jiný mrav. ::ANO
    HAREMHEB: Při zběžném pohledu nemohu o Bilderbegu nic najít, čerpám zde:

Blog - Vít Jedlička (blog.iDNES.cz)
    http://vitjedlicka.blog.idnes.cz/

Tag Archives: Vít Jedlička
    http://www.reformy.cz/zpravy/tag/vit-jedlicka/
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    WANTON: Vít Jedlička
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Ne nechápu. Nechce se mi to říkat, ale je to moje chyba, blbec jsem si neověřil místní zvyky.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    WANTON: FRONEMA
    Na doporučení pomazaných hlav bys vysvětlení měl používat, protože jinak se to zvrhává na flame.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Ano, to rozhodně popírám, je nás 1000 členů a nikdo nevěří v to, že je svět ovládán bilderbergem. Jestli si to myslí někdo, kdo se považuje za příznivce Svobodných, to však netuším, stejně jako netuším, kolik bláznů je příznivců již zavedených stran. Ale rozhodně mne zajímá, koho máš na mysli a nějaký zdroj s jeho výroky.

Být protiislámský a xenofobní je zcela ok. Tady bych se spíše zamýšlel, jestli je normální ten, kdo není (Ať to zrychlíme, Korán jsem přečetl a ostražitost vůči cizincům je strategií přežití lidí již od života v kmenech...).
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: dobre, tak jak ty osobne chapes situaci kdyz nekdo postne nejaky odkaz a neda k tomu komentar.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Ty mne podezíráš z konspiračního jednání? Teda...:D Udělal jsem však chybu, měl jsem jít k notáři, předtím, než jsem ho postnul, a uložit u něj prohlášení, že je to opravdu tak myšleno, aby se moje postnutí toho článku bez výhrady a následné vysvětlení nedalo použít proti mne jako úhybný manévr v diskusi. :) Budu na to příště myslet.

Děkuji za upozornění, že je to tu tak zde chápáno, je tedy vždy potřeba dát komentář nebo alespoň smajlík.

Zbytek tvého příspěvku nechápu, ale to bude mnou, jsem již stařec a moc mi to nemyslí, je ještě ráno.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: popri ze u svobodnych existuji silna nazorova kridla - napriklad jedno ktere veri v paranoidni teorie o ovladani sveta unilaterarni komisi, Bilderbergem - ty zastupuje napriklad jeden z kandidatu do europarlamentu a pak kridlo ktere je sline protiislamske, nekdy az xenofobni.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PHAILO: Ono obecně, kolik voličů zná program své strany? ;) Rovněž nepochybuji o skutečnosti, že odprůrci Svobodních zde si nepřečetli program Svobodných. A z reakcí některých zde lze i uzavřít, že o libertariánství si přečetli maximálně stránku na wikipedii. :)

Jestli jsou seriózní nebo ne je IMHO nepodstatné, bo je volí přes 3 procenta lidí, v Praze 5 procent. Přitom Piráti v jejich klubu zde na nyxu nevyvolávají u odpůrců takové emoce.

Jinak vývoj u nových stran je vždy stejný, hezky je to vidět u UKIPu, nejdříve ignorace nové strany maintreamem, pak první úspěch nové strany, pak zjednodušující ataky, kdy padají slova jako lunetic a extremism, pak zděšení, když to nepomohlo, pak hledání jakékoliv vady nebo chyby, kdy se využije všeho, aby se nová strana dohonestovala v médiích (kdy každý výrok kohokoliv je připisován celé straně, oproti již zavedeným stranám, kde se na výrok místopředsedy, že živnostníci jsou paraziti, zapomene velmi rychle), pak smíření, když i přesto nová strana uspěje. UKIP je dnes ve fázi hledání jakékoliv vady nebo chyby. Svobodní u lunetic a extremism. :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: Postnout enjaky clanek bez komentare a kdyz ho pak nekdo strha prohlasit ze jsem to tak nemyslel je peklene mazane.

Protoze nornmalni neparanoidni clovek kdyz neco postne bez komentare obvykle postuje protoze s clankem souzni. Pokud ho postne se smajlikem, nebo jinym komentarem, posluchac chape ze s nim nesouhlasi.

Tohle je takovy to ja neriokam tak, ani tak ale na moje slova dojde ;-)
    (nahodou to kopiruje pristup SSO k Ukrajine ;-)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WANTON: Myslím, že program Pirátů nikoho nezajímá, protože oni se ani nesnaží vypadat jako seriózní strana.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PUPU: Nejlepší na tom je, že jsem to ani nečetl. ;) Upřímně se přiznám, že jsem jen věděl, že Parlamentní listy už nejsou tak jednoduše shoditelný zdroj, tak mne zajímalo, jaký flame se objeví. :) (Např. když jsem tu postoval článek od Rona Paula, tak nikdo na zdroj nezaútočil, což je zajímavé.)

Navíc jsem si všiml, že spousta lidí si myslí, že když někdo postuje nějaký článek, tak je to braný, že s ním souhlasí nebo dokonce propaguje názory autora, což je zvláštní. Asi budu muset zapřemýšlet nad formulářovou výhradou typu: "Přišlo mi to zajímavé. To neznamená, že s obsahem jakkoliv souhlasím nebo že cokoliv v článku považuji za pravdu." :))

Také stojí za zmínění skutečnost, že na rozdíl od Pirátů, klub SSO přitahuje odpůrce Svobodných, kteří mají navíc tu potřebu se aktivně vymezit a reagovat (když to napíšu slušně). Přitom program Pirátů je rovněž libertariánský, ale když si je srovnáš, tak obsah Pirátů je jen pahýlem programu Svobodných. Jediný hlavní rozdíl vidím v tom, jaký mají Piráti postoj k Ukrajině a hlavně k EU (což je paradox, bo Pirátí program k EU není libertariánský a jde přímo proti jejich programu, ve smyslu "Jsme pro svobodný trh, ale zároveň pro RVHP."
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Já pořád jen přemýšlím, zda jsou tyhle postoje snahou za každou cenu se vymezit jako "jiná pravicová politická strana" (než ODS), nebo je to opravdu jen klub bláznivých paranoiků. Na druhou stranu vlastně nevím, která varianta je lepší.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    OTAVA: cim driv se svobodni odkopou tim lip.. akorat chudaci jejich volici. ti se tesili na lidove veky...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    S timhle tempem to tu bude brzy lepsi nez v konspiracnim auditku, kluci, ja vam fandim.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WANTON: lol....
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    - Parlamentni listy. Mozna ti to prijde jako normalni zdroj, ale pro me je to odpad na urvni aeronetu, orgonetu. Pokud tam nekdo publikuje je uz z principu neduveryhodny. normalni lidi publikuji jinde.

- Celkem tam bylo 2000 pozorovatelů, ale my jediní jsme přišli na to, že tam nezaregistrovali a nepustili ruské pozorovatele. Což je ku škodě, je to signál, že se má co skrývat. Centrální volební komise je prostě nezaregistrovala.
    WTF - Rusko je okupuje, zfalsovalo dvoje referenda, falsuje vlastni volby (dokonce na ruste statni televizi jim po volbach uklouzlo ze volebni ucast pri poslednich volbach byla 134%) a oni rusy nepozvali ? Asi to jsou fasisti teda.

To nema cenu ani vyjmenovavat kde ten clovek spekuluje a nebo kde primo lze.
    Celey clanek jse naprosto teendencni, protiukrajinsky a protizovsky

Vlastne co se divim, ma to vsechno co volice SSO pritahuje - je to paranoidni, proruske, idelani material.

Ted mi vrat 30 minut zivota, ktery jsem kvuli tvoji lenosti travil ctenim tehle sracky !

PUPU
    PUPU --- ---
    WANTON: mohl by mi prosim nekdo, kdo daval minus na tento prispevek, vysvetlit, proc tak ucinil? pokud tedy ten duvod neni 'jasna ruska propaganda, vole, to prece nemusim ani cist!'
    WANTON
    WANTON --- ---
    Petr Mach: Asociační smlouva s EU prohloubí konflikt na Ukrajině | Svobodní
    http://web.svobodni.cz/clanky/petr-mach-asociacni-smlouva-s-eu-prohloubi-konflikt-na-ukrajine

Miloslav Bednář: Kritika stanoviska Svobodných k Ukrajině | Svobodní
    http://web.svobodni.cz/clanky/miloslav-bednar-kritika-stanoviska-svobodnych-k-ukrajine
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam