• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    EM303
    EM303 --- ---
    JUNIPETRUS: Svoboda ekonomické iniciativy a spravedlivá soutěž volného trhu umožňuje nejlépe každému jednotlivci dosahovat svých osobních cílů. Blahobyt není ani politickým cílem, ani politickou filosofií. Pokud se stane míra blahobytu jediným kriteriem politického rozhodování, je politický systém vystaven enormním rizikům a nestabilitě, protože ne vždy je možné blahobyt zaručit a protože existují hodnoty, kterým je třeba dát přednost před blahobytem. To platí jak pro českou domácí politiku, tak pro současnou evropskou integraci. Hospodářská spolupráce států nevyžaduje politickou integraci. Největší překážkou hospodářské spolupráce je politické zasahování do svobodného rozhodování podnikatelských subjektů.
    EDEN
    EDEN --- ---
    JUNIPETRUS: (toto olutujem) nie to netvrdia ani svobodni ani libertariani, nieco take tvrdia vacsinou ludia co sa snazia bud z neznalosti alebo zamerne zjednodusit a zvulgarizovat ideu laissez faire
    PUPU
    PUPU --- ---
    JUNIPETRUS:
    to je dotaz do plena, nebo na nejakeho oficialniho mluvciho? ja mohu jen za sebe...

- nemam ten pocit
    - teoreticky konstrukt, za soucasnych podminek nedosazitelny, nicmene je zadouci soucasny stav posunout naznacenym smerem. prinese to lepsi fungovani trhu coby mista souteze myslenek, ceny a kvality produktu
    - pouze v izolovanych ci specialne oddelenych prostredich pri omezene nabidce, rekl bych
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PUPU: ne nemuzu si to odpustit, protoze mam potrebu aspon komentovat ocividnou demenci nejen v podani id junipetrus...
    PUPU
    PUPU --- ---
    VYHULENY_UFO: pokud diskutujes timhle stylem, pak me konec 'diskuse' u narazek na nickname neprekvapuje. 'jste debilove'. 'jste debilove'. 'jste debilove!'. co si z toho asi tak mohu odnest...

neboli ve zkratce - fakt si to nemuzes odpustit? opravdu jsi na tom tak zle, ze proste MUSIS sdelit svetu, jak je blby (a Ty jsi tedy relativne uzasny), i kdyz vlastne nemas vubec co rict?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    takze k veci
    svobodni tvrdi, ze volny trh vsechno vyresi?
    Co je volny trh, a co prinese volny trh?
    Kde existuje nebo existoval nejaky volny trh?
    BONGI
    BONGI --- ---
    WANTON: Ja to slovo v prispevku nekde pouzil? Ze se na nej odvolavas?
    WANTON
    WANTON --- ---
    BONGI: "odborná"...:)))
    BONGI
    BONGI --- ---
    WANTON: No, mne tech odkazu take pripada prilis. koho to zajima a je schopen to projit, ten si to najde urcite sam a nepotrebuje navadet jen konkretnim smerem. Ostatni to spis odradi.
    Jinak bych byt tebou volil opacnou metodu - nez doufat, ze po precteni tvych odkazu vetsinou na filosoficke, socialni ci ekonomicke (ale vzdy teoreticke ) bazi, si lide prectou program SSO a najdou prunik, spis bych vysel z konkretniho programu SSO a diskutoval s odkazy tyto konkretni body (tady a v soucasnych podminkach).
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PUPU: kdyz uz rozebirame ty vyhulence, jsem docela rad, ze jsem si vybral sve pekne ID neboli nickname, protoze spoustu dementu, kdyz jim dojdou argumenty, tak krasne svadi k ruznym vyhulenym poznamkam....

jinak co se tyce mych poznamek k mistni diskusi, stacilo mi si udelat obrazek o nekterych politickych nazorech napriklad na krizi na vychode ci ke vztahu k politice eu a doslo mi, jedine co muzu je, poprat panu machovi ke krasnemu bruselskemu platu a super duchodu, ktery ho ceka... sikovnej chlap, kterej vyuzil pomatencu typu wanton, aby se ekonomicky zajistil... :P
    WANTON
    WANTON --- ---
    EDEN: Ufisti tak nezní. ;)
    PUPU
    PUPU --- ---
    EDEN: aha. diky, to staci. dalsich komentaru netreba
    EDEN
    EDEN --- ---
    PUPU: clovece ozaj si nemyslim ze sa ti musim spovedat, alebo nejak vysvetlovat co a kde chcem pisat. sry
    PUPU
    PUPU --- ---
    EDEN: hmm...a muzes mi prosim prozradit, co v tomto auditku vlastne hledas? pokud trochu povyrazeni, pak bych to chapal, ale zaroven mam pocit, ze na to jsou tu jine a lepsi...
    EDEN
    EDEN --- ---
    PUPU: ked uz sa pytas tak nemam s nimi absolutne ziadny problem a je to stale neporovnatelne lepsie oproti tomu co je tu teraz. zas je to len internet neberte sa vsetci tak vazne :)
    PUPU
    PUPU --- ---
    EDEN: VYHULENY_UFO , kdyz uz jsme u tech vyhulencu? to Ti prijde jako dustojna diskuse a obohacujici nazorova opozice? nebo jakykoliv prispevek od ID OTAVA nebo _BENNY? nevim nevim...

na druhou stranu souhlasim s tim, ze tapetovani take neni idealni. osobne mi vyhovuje spis diskuse nad jednim tematem s filtraci peclive vybranych dementu, u kterych jsem si jist, ze se od nich zcela urcite nic zajimaveho krome osobnich utoku nebo vykriku 'uplne mimo' nedozvim. pro zajimavost, takovi jsou na mnou sledovanych forech presne dva.
    EDEN
    EDEN --- ---
    WANTON: tvl "vyhulenci" ? ako vazne? mimochodom co tak sa trochu zamysliet nad frekvenciou postov? inak to skonci tak ze si tu budete s junipetrusom pastovat odkazy z celeho internetu... mne osobne prislo zabavnejsie ked tu bola aj nejaka opozicia a nie len tapeta odkazov

btw ten pristup "ja lietadlo".... svobodnych v tomto fore caka ozaj skvela buducnost. to je hned vsetko jasne ked kazdy kto s niecim nesuhlasi je vyhulenec, alebo debil. akurat marne premyslam kde je v tomto rozdiel medzi tymto forom a napriklad anarchokomunistami ci islamofobmi v ich forach, alebo intelektualnymi samohonicmi vo VV
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    Year In Review: Some Things The EU Did In 2014 That Were Just Silly
    http://www.buzzfeed.com/rorybroomfield/year-in-review-some-things-the-eu-did-in-2014-tha-qgc8
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam