• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    GLADILAF: To je možný. Můžeš mít pravdu. Při mém příchodu to bylo jen samé Bilderberg, NWO a putinovský přívrženci. Když jsem se rozhodoval, jestli ano nebo ne s tímto postupem, tak jsem si řekl, že je to lepší než když tu vyhulenci kecají o Svobodných nesmysly.

Kdo navštívil tento klub a přemýšlí, třeba nějaký ten můj odkaz otevře, kdyby jen ze zvědavosti nebo se podívá na program Svobodných. Kdo sem jen chodil na veřejné vysmívání se Svobodným, ten měl zavřenou mysl už předtím a je ztracen.

Jaký postup by jsi navrhoval ty?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    tady je to bizaar :P
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    WANTON: jo oka, tak v tom případě cajk :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    SHEALA: Zatím jsem nikoho takhle se projevit neviděl, proto mne zajímá, kdo by tak mohl být tím bájným antigayem u Svobodných...:)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    WANTON: no, tak jestli se to projevuje takle, tak to máte sakra problém. Resp je to systémový, zažraný, není to něco co je individální problém tebe.
    WANTON
    WANTON --- ---
    SHEALA:

‚Homosexuální děti jsou ošklivý vřed na hezké tváři matky Rusi‘ | Svět | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...rce=clanek.lidovky&utm_medium=text&utm_campaign=a-souvisejici.clanky.clicks
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    WANTON: a když je proti LGBT, jak se to projevuje?
    WANTON
    WANTON --- ---
    My o vlku...k té diskusi o korupci a plýtvání:

WANTON
    WANTON --- ---
    SHEALA: Tak já zase nechci tvrdit, že žádný Svobodný není proti gayům apod. Vklidu se může objevit někdo jako ten blb s Bilderbergem. Oficiálně o protigayský platformě nevím. A bylo by to dost proti programu, který je zaměřen na maximální osobní svobodu v čemkoliv, kde druhému nevzniká škoda.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    WANTON: To jaký máš kamarády takový a makový moc ještě nemusí souviset s nějakýmí procesy který ve straně bublají systémově
    WANTON
    WANTON --- ---
    Velmi zajímavé, to, co řešíme dnes, se řešilo už v 19. století:

Člověk proti státu I. - Nový toryismus - Ludwig von Mises Institut Česko & Slovensko
    http://www.mises.cz/clanky/clovek-proti-statu-i-novy-toryismus-1547.aspx

Člověk proti státu I. - Nový toryismus
    Herbert Spencer
    WANTON
    WANTON --- ---
    NJAL: Právě, ono je to podobné jako nutit obchodníky, aby museli prodávat všem.
    WANTON
    WANTON --- ---
    SHEALA: Nechápu, co tím sleduješ. Jsi pro práva LGBT a pro zákaz zbraní a proti legalizaci trávy?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    WANTON: jasný, tak oni sou pokud to dobře chápu u SSO proudy lidí co "bojují za právo gay páru chránit svoje marihuanové poličko ákáčkem "
    NJAL
    NJAL --- ---
    Co jsem poslouchal Nigela, tak rikal, ze chce, aby entity jako je treba cirkev nebyly nuceny do "marriage" lidi, kterym to nechteji dat. Proti nejake forme partnerstvi mezi LGBT lidmi nebyl.
    WANTON
    WANTON --- ---
    SHEALA: Tohle mne zaujalo:

Most Ukip supporters are in favour of gay marriage. Yes, you read that right – Telegraph Blogs
    http://blogs.telegraph.co.uk/...ip-supporters-are-in-favour-of-gay-marriage-yes-you-read-that-right/
    WANTON
    WANTON --- ---
    SHEALA: Já nevím, jak jiní, ale já mám spoustu kamarádů gayů a lesbiček, teda víc lesbiček, s těma si víc pokecám. A na Prague pride chodím pravidelně. Ohledně politiky jsem proti privilegiím obecně, takže i proti privilegiím gayů a lesbiček, jinak úplně ok, i pro adopce jsem ;).

Docela by mne zajímalo, jací Svobodní jsou proti LGBT.
    WANTON
    WANTON --- ---
    SHEALA: Už jsem to našel:

LGBT Svobodní (@LGBTsvobodni) | Twitter
    https://twitter.com/lgbtsvobodni
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    WANTON: Lesban, Gay, Bisexual, Transgender.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam