• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: ano, jsem si toho vedom velmi dobre. proto netvrdim ze se neco stalo nebo nestalo.

Sokuje mne ovsem ze mistni clen nebo priznivec SSO nebo v jakym je dotycny vztahu, tvrdi ze stat v pripade sexualniho zneuzivani deti prilis zasahuje do soukromi obcanu.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: sexuální zneužívání vyšetřovala norská policie a neprokázala ho...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jestli jsem to dobre zaznamenal, detem krvacel konecnik (matka tvrdi ze kvuli nesnasenlivosti na mleko). Taky udajne (!) popsaly sexualni styk ucitelce a pracovnici socialky.

Takze ve vysnenem state kde stat obcanum nezasahuje do zivota se smi soulozit s nezletilymi detmi ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PUPU: pokud tem malym detem - hypoteticky - jejich otec mrdal prdel, tak jsem rad ze se do toho stat vmesuje.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: Co třeba daňový systém? O tom si lze zjistit poměrně komplexní informace a je to téma velmi atraktivní. Proč neudělat ucelený návrh daňové reformy, a to včetně případových studií, analýzy dopadů a konkrétní legislativní podoby?
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: vec nazoru, budiz. me se zase jevi jako nestastne u toho nebyt, kdyz se zrovna jedna o potencialne ukazkove vmesovani statu do veci, do kterych mu nic neni.

mimochodem, jak si predstavujes temata, do kterych by Svobodni meli vstupovat se 'znalosti veci'? o cem mame dnes jednoznacne informace a zaroven to vyznamem presahuje format 'od hospody az na naves'?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: Bude to znamenat to, že Svobodní bez znalosti věci rozdmýchali velkou mediální kauzu a pomáhali té nesprávné straně. Já neříkám, že to tak nakonec dopadne, ale zatím tomu všechno nasvědčuje. Na mě to prostě působí velmi amatérsky. Asi tak, jako že Svobodní vytahují náhodně z klobouku témata, která jsou aktuálně volná a následují hurá akce. Ale třeba se pletu a ještě to bude jinak. Nicméně jak znám Kapitána, tak o tom pochybuji.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: jak, blamaz Svobodnych? neco jako 'ti co se meli starat se na to vys*ali a vy jste se snazili, no to jste teda kreteni!'? rekl bych, ze s tim dokazu zit. obzvlast pokud jednani probihaji ve stylu 'lzete a my mame dukazy, ale neukazeme vam je'. jasne, muze se ve finale prokazat, ze to byla blamaz - ale pak to bude ostuda jen a pouze te rodiny.

zase bych se s tim kydanim spiny na Svobodne mirnil.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    PHAILO: Pokud bude, tak nejen Svobodných. Toho tématu už se chopil kde kdo.
    Sobotka se v kauze odebraných dětí obrátil na norskou premiérku | domaci.ihned.cz
    http://domaci.ihned.cz/c1-63415160-sobotka-se-v-kauze-odebranych-deti-obratil-na-norskou-premierku
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PHAILO: mach o tom nemele, ze jo, on to rekl. otava o tom mele. vid je dulezita vec.
    Hampl mele, to je fakt :)
    ale chapu tvoji pripominku. kontroverzni veci jsou kontroverzni.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    FRONEMA: Možná, že prudí. Na druhou stranu je si však nezbytné uvědomit, že tak, jak na to upozorňuje, to vnímá nezainteresovaná veřejnost. Takže pokud Mach mele o tom, že na Krymu nejsou RU vojáci a Hampl zase mele jiné nesmysly, veřejnost to časem dostane pod kůži jako stanovisko strany. Pokud tohle někomu nedochází, je jemně řečeno omezený a v politice nemá šanci uspět.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Mě by spíš než tohle rejpání v hovnech zajímalo, jestli teda existuje nějakej výrok někoho z vedení Svobodných, nebo něco obdobného významu, co by se nějak vymezoval vůči Hamplovi (ale klidně nějaký, který by ho naopak podporoval). Tady nic takového není a v médiích jsem si ničeho takového nevšiml. Pravděpodobně to tu někdo sledujete lépe než já.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    stranicka stanoviska jsou vzdy od predsednictva, hlasuji o nich, asi nemusi byt vsichni ale musi to projit vetsinou. jednaci rad abys znal presna pravidla si uz fakt najdi sam.

Mach kdyz mluvi sam tak mluvi za sebe.

Btw az zase jednou budes brecet ze te tu bezduvodne nemame radi, tak si vzpomen na tuhle chvili, uplne hloupe a uplne zbytecne prudis jen protoze doufas ze nakonci se budes moct zaradovat zes nas chytil na nejaky formalite
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANYSEK: pises ze a ted cituji :
    Zjistit si, kdo je opravnen podavat oficialni stanoviska neda v dobe internetu az tak moc prace.

Ja si dal trochu te prace a pak i vic prace a presto jsem to nezjistil.
    Muzes mi prosim tedy rict kdo jsou takove osoby ?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANYSEK: Takze kdyz Mach da interview do novin, nebo televize, tak to neni oficilni stanovisko ?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OTAVA: Oficialni stanoviska XY jsou obvykle uvozena tim, ze jde o oficialni stanovisko XY. Prestan mlit ty svoje sracky... :-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: Dekji, to jsem samozrejme videl.

Otazka ovsem neznela jaka jsou oficilni stnoviska strany na strankach, ale kdo je opravnen mluvit za celou stranu. Je to predseda ? Nebo predsednictvo ? Je to Hampl ?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: http://web.svobodni.cz/clanky/stanoviska-strany

Stanoviska strany
    oficiální postoje a názory strany
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANYSEK: Takze to co rekne Predseda teda je oficialni stanovisko ?

Protoze ja si to zkusil vygooglovat a odpoved jsem nenasel :
    kdo je opravnen mluvit za stranu svobodnych obcanu - Hledat Googlem
    https://www.google.co.uk/...je+opravnen+mluvit+za+stranu+svobodnych+obcanu&btnG=Hledat+Googlem&gbv=2

Takze mi jiste nejaky clen SSO bude schopen odpovedet nebo me nasmerovat na misto kde je jasne receno kdo mluvi za stranu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam