• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: přečíst zjevně není s totéž co pochopit...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: Ja jsem si ten clanek precetl a to vcetne komentaru.
    Nevim co to ma spolecneho s tim ze se clenove SSO stale vice vymezuji proti NATO a obraci k Rusku.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: obávám se, žes (jako obvykle) nepochopil ani Hampla, ani Pajonka...
    možná by pomohlo číst více než jen titulky (i když, v tvém případě by nejspíše nepomohlo ani to)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: Petr Hampl neprestrelil, on jenom prezentuje nejniternejsi nazory nezanedbatelne casti SSO (jak je vidno z nasledne debaty po tom co jsem pastnul odkaz na jeho rozhovor)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Petr Hampl přestřelil - vyměnit NATO za Rusko nám nepomůže | Tomáš Pajonk
    http://www.pajonk.cz/1117/petr-hampl-prestrelil-vymenit-nato-za-rusko-nam-nepomuze/
    WANTON
    WANTON --- ---
    SHPAGIN: Souhlas, jen s dodatkem, že v jáderné politice s nimi nesouhlasím.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Vývoj politiky po Babišovi je hrůzostrašný, řekl Klaus – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/364638-vyvoj-politiky-po-babisovi-je-hruzostrasny-rekl-klaus.html

Aneb jak Klaus "podporuje" Svobodné...:))
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DANCHEZ: LOL! Tak tohle je skvělá definice!
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    WANTON: nebo Rakušané. Rakouská neutralita a vůbec celá země mi dost imponuje :-)
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: Otava je zjevně americkej agent, kterej pracuje přímo pro Obamu a chce vybombardovat celou zeměkouli. Jak si představuje svobodu on, je vidět na tom americkym konvoji, co naší zemí bude projíždět. Miluji černobílé vidění světa :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    ALESH: myslim, že už byla dost jasná i ta moje ironie předtím :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: S tím, co píše Hampl, se dá souhlasit. Jestli jsem pochopil správně tvoje příspěvky, tak jen lezeš do prdele Američanům, stejně jako lezli lidé do prdele Rusům za komančů.

Proč máš problém s představou, že bychom přijali za vlastní podobné hodnoty jako mají Švýcaři? Opět, jestli jsem pochopil tvé příspěvky správně, tak Švýcary považuješ za psychopaty, neboť Hampl jen říká "Chovejme se jako Švýcaři.
    WANTON
    WANTON --- ---
    CZERUDLA: Asi jako Mládek nemá žádnou funkci, kromě toho, že je ministrem průmyslu ;) a přitom považuje živnostníky za parazity... ;)
    THETAN
    THETAN --- ---
    CZERUDLA: V celku souhlas s článkem. Bohužel - řekl bych, že žít "pohádku" o svobodné zemi je nyní mnohem nebezpečnější než "pohádka o hodném západě". Díky Otavům a podobnejm, kartičkovejm svazákům + stádu lehce manipulovatelné městské populace, která vyrostla válečné generaci a zažila trauma 68 (tzn. že jinou formu agrese než TANKY rusáků (němců) si neumí představit a posléze nekriticky hltala hlas ameriky), je velmi snadné vyprovokovat vnitřní rozkol (mi uvědomělí vs. ruští agenti nebo jakýkoliv "nepřítel", který se bude hodit) a posléze nastane bordel, který nebude dobrý pro nikoho. Ještě štěstí, že tu není výrazná menšina, která by se mohla pomocí neziskovek uplácet a posléze rozpoutat peklo.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    DANCHEZ: Vítej tedy mezi Svobodnými.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    hm tak jsem si to podrobně přečet a je to typický svobodný.. to co říká dává smysl až do chvíle než plácne nějakou naprostou píčovinu
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: mno... potvrdils... :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: Ty me spatne chapes, ja vam toho Hampla naopak preju. Dokonce vam preju vic Hamplu !
    Cim vic se ukaze kam SSO skutecne smeruje, tim driv oslovite tu spravnou, sice nepocetnou zato pevne presvedcenou skupinu volicu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CZERUDLA: A v zájmu lidu České republiky je země svobodná, stabilní a prosperující. Nikoliv země západní, východní, severní nebo jižní

Jak si predstavuje Rusko svobodu muzeme videt ted na Ukrajine, jizni osetii, cecne a tak dale ..
    Belorusko JE rizene z Moskvy, dekuju ekne, vnitrni pomery v Tadzikistanu a Kazachstanu nemdokazu hodnotit.
    Jeden muj znamy rus chtel byt vzdy pilotem a udelal vsechno proto aby mohl ridit velke dopravni letadlo. Dokazal to, slozil vsechny zkousky, skoncil jako ITak v Praze a sel si splnit svuj sen do Kazachstanu. Po roce se vraci do Ceska, tak az s nim budu mluvit, zeptam se ho na mistni pomery. ale vzhldem k tomu ze utika od neceho cemu zasvetil 5 - 10 let zivota po roce, asi to hitovka nebude.

Ale zato Putin vykrikuje za za sest dni muze obsadit Varsavu kdyz se mu bude chtit.
    Zjevně se mu nechce, asi dobře ví, že by se to neobešlo bez následků...

Takze ti prijde normalni ze kdyby se to obeslo bez nasledku (treba mala rozhodnost k boji s Ruskou armadou, nebo Armada v rozkladu, tak je to vlastne v pohode ?
    Slusne ty, jen diktuj dal, kopes ten mic spravnym smerem !
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: no tak určitě, Lidovky ani ČT ti odlišné názory nezprostředkují...
    a kromě "Dobrej psychopat" a blábolů (dokazujících jen to, že si do textu jen promítáš svoje "přesvědčení") jsi tady zatím žádné argumenty nepředvedl...
    já vždycky reaguju na úrovni, adekvátní úrovni protistrany
    CZERUDLA
    CZERUDLA --- ---
    OTAVA: Zemanova politikla je jasne proruska. Naprotitomu Vondra a Zahradil se orientuji na Zapad.
    Západ good, východ bad? Gratuluji k černobílému vidění světa, to bylo fajn tak před 30 lety...

"Není naší povinností držet západní ani jinou orientaci. Majitelem České republiky je lid České republiky a mělo by se dít to, co je v jeho zájmu. A v zájmu lidu České republiky je země svobodná, stabilní a prosperující. Nikoliv země západní, východní, severní nebo jižní.:"

Rly ? A ktera zeme ma partnerske spojeni s Ruskem ? Vsichni jsou primo nebo neprimo rizeni z Moskvy.
    Čína, Kazachstán, Tádžikistán, Bělorusko...
    Nepřipadám si řízen z Moskvy, ty ano?

WTF ? Hele Rusko jsou takovy prijemny tatici, tak se budem koukat jinam kdyz sem tam zaberou nejakou zemicku ? Co je todle za sracku ?
    A kdo prosimte chce nejakou moskvu dobyvat ? Ukaz mi jedineho zapadniho politika ktery rika ze mame dobyt moskvu.

WTF ? Hele USA a NATO jsou takovy prijemny tatici, tak se budem koukat jinam kdyz sem tam vybombardujou nejakou zemicku ? Co je todle za sracku ?
    A kdo prosimte chce nejakou Lybii, Sýrii, ... dobyvat ? Ukaz mi jedineho zapadniho politika ktery rika ze mame dobyt Lybii, Sýrii, (oh wait!)

Ale zato Putin vykrikuje za za sest dni muze obsadit Varsavu kdyz se mu bude chtit.
    Zjevně se mu nechce, asi dobře ví, že by se to neobešlo bez následků...

A vubec je to vykladni skrin Svobodnych tak at si kazdej udela sam nazor o tom co je ve skutecnosti v obchode za takovouhle vykladni skrini.
    Souhlasím, moc dobře to teda nevypadá...

V poradku, rozhovor na PARLAMENTNICH LISTECH vlastne zadny relevatni zdroj neni a nikdy nebude, takze tady nejsme ve sporu. Tam se chodi exhibovat jenom opravdu ujety individua, jako Vyvadil, Veleba, Filip. A Hampl.
    trefa! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam