• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: Pro nás, zastánce svobody, jednotlivce nastaly podivné časy. Před 25 lety bylo zřejmé, který stát se ve větší míře snaží nechat lidem svobodu a který jim ji naopak bere. USA vs SSSR byla jasná volba. Situace v komedii Pelíšky to zcela jasně vystihuje. Ze dvou stejných, ale naprosto stejných, krabiček od zápalek si Bolek Polívka vybral tu Americkou. Jistěže. Nyní to mnohým tak zcela jasné není.

Muzes byt hrdy ze jsi vyjimecny a tyka se te ta posledni veta.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: přečíst zjevně není s totéž co pochopit...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Vzhledem k tomu kolik lidi voli Svobodne a kolik lidi nevoli Svobodne je tak trosku vyhoda na moji strane ;-)

Bohuzel u Svobodnych odmitani EU prevazuje smerem k podpore Ruska, at uz si to prejes nebo ne.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: no nepřej si, abych analyzoval vzorek odpůrců Svobodných, co sem chodí :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Tady ma minimalne 4 - LONESTAR, CZERUDLA, THETAN a WANTON. a to jsou jenom ti co se ozvali. Ja myslim ze vzhledem k poctu diskutujicich tady je to vice nez reprezentativni vzorek.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: Nevím, na základě čeho docházíš ke svým názorům. Pokud Tě zajímají výsledky diskuse, které probíhají ve Svobodných, tak věz, že Petr Hampl moc zastánců nemá. Bohužel. Vždycky je jednodušší být uprostřed stáda a řvát z tý masy na ty s opačným názorem. Přál bych lidem, aby měli více nadhledu.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    LONESTAR: Ja jsem si ten clanek precetl a to vcetne komentaru.
    Nevim co to ma spolecneho s tim ze se clenove SSO stale vice vymezuji proti NATO a obraci k Rusku.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: obávám se, žes (jako obvykle) nepochopil ani Hampla, ani Pajonka...
    možná by pomohlo číst více než jen titulky (i když, v tvém případě by nejspíše nepomohlo ani to)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: Petr Hampl neprestrelil, on jenom prezentuje nejniternejsi nazory nezanedbatelne casti SSO (jak je vidno z nasledne debaty po tom co jsem pastnul odkaz na jeho rozhovor)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Petr Hampl přestřelil - vyměnit NATO za Rusko nám nepomůže | Tomáš Pajonk
    http://www.pajonk.cz/1117/petr-hampl-prestrelil-vymenit-nato-za-rusko-nam-nepomuze/
    WANTON
    WANTON --- ---
    SHPAGIN: Souhlas, jen s dodatkem, že v jáderné politice s nimi nesouhlasím.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Vývoj politiky po Babišovi je hrůzostrašný, řekl Klaus – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/364638-vyvoj-politiky-po-babisovi-je-hruzostrasny-rekl-klaus.html

Aneb jak Klaus "podporuje" Svobodné...:))
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DANCHEZ: LOL! Tak tohle je skvělá definice!
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    WANTON: nebo Rakušané. Rakouská neutralita a vůbec celá země mi dost imponuje :-)
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: Otava je zjevně americkej agent, kterej pracuje přímo pro Obamu a chce vybombardovat celou zeměkouli. Jak si představuje svobodu on, je vidět na tom americkym konvoji, co naší zemí bude projíždět. Miluji černobílé vidění světa :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    ALESH: myslim, že už byla dost jasná i ta moje ironie předtím :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: S tím, co píše Hampl, se dá souhlasit. Jestli jsem pochopil správně tvoje příspěvky, tak jen lezeš do prdele Američanům, stejně jako lezli lidé do prdele Rusům za komančů.

Proč máš problém s představou, že bychom přijali za vlastní podobné hodnoty jako mají Švýcaři? Opět, jestli jsem pochopil tvé příspěvky správně, tak Švýcary považuješ za psychopaty, neboť Hampl jen říká "Chovejme se jako Švýcaři.
    WANTON
    WANTON --- ---
    CZERUDLA: Asi jako Mládek nemá žádnou funkci, kromě toho, že je ministrem průmyslu ;) a přitom považuje živnostníky za parazity... ;)
    THETAN
    THETAN --- ---
    CZERUDLA: V celku souhlas s článkem. Bohužel - řekl bych, že žít "pohádku" o svobodné zemi je nyní mnohem nebezpečnější než "pohádka o hodném západě". Díky Otavům a podobnejm, kartičkovejm svazákům + stádu lehce manipulovatelné městské populace, která vyrostla válečné generaci a zažila trauma 68 (tzn. že jinou formu agrese než TANKY rusáků (němců) si neumí představit a posléze nekriticky hltala hlas ameriky), je velmi snadné vyprovokovat vnitřní rozkol (mi uvědomělí vs. ruští agenti nebo jakýkoliv "nepřítel", který se bude hodit) a posléze nastane bordel, který nebude dobrý pro nikoho. Ještě štěstí, že tu není výrazná menšina, která by se mohla pomocí neziskovek uplácet a posléze rozpoutat peklo.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    DANCHEZ: Vítej tedy mezi Svobodnými.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam