• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    ALESH
    ALESH --- ---
    COOLER: Nerekl jsem nelibi, rekl jsem ze diky tomu pusobite jako banda posuku :) (alespon na me) Nevim jestli to je tim, ze jinak se do medii dostat nedokazete, nebo ze vas novinari nenavidi a uverejnuji jen takove zpravy, ktere svobodne vykresluji jako bandu posuku. Prijde mi, ze cilova skupina Svobonych je presne ten typ lidi, co podobne zpravy spise odrazuji.
    COOLER
    COOLER --- ---
    ALESH:
    nahou ester jsme odsoudili všichni
    co se ti konkrétně nelíbí na rozbíjení pokladny?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ALESH: upozornuju ze ja uz k te bande posuku nepatrim viz anketa v zahlavi :)
    Nicmene rozbijeni pokladny se mi libi, naha ester ne
    ALESH
    ALESH --- ---
    FRONEMA: Takze to neni omyl nebo neschopnost? Vy se proste chcete prezentovat jako banda posuku?

Viz. Svobodni sukaji nejepe, Naha Ester, Svobodni rozbijeji pokladnu atd..

Nejsem PR odbornik, ale nevim jestli zrovna tohle vam prinese volice...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    GOONER: tenhle mi zrovna prijde dobrej, precijen spis se dostanem do titulku s "rozbili pokladnu" nez "chteji snizit dane"
    GOONER
    GOONER --- ---
    FRONEMA: chápu, že jde o správnou věc, ale podobné symbolické akty mi nepřijdou jako nejlepší způsob jak upozornit lidi na program Svobodných.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Myslim že pokud budem pokračovat v nastavenym kursu, nemusíme až tak dlouho čekat na dobu, kdy na to nebudem potřebovat nikoho z ukrajiny. Což je teda jen jedna z alternativ procesu "do průseru snadno a rychle". Ta radikalizace názorů, neschopnost akceptovat odlišnej názor, odlišovat mezi propagandou a informací, pletení si režimu s národem, až po neschopnost řešit koflikty bez války nebo poměřovánî pinďiků atd., nikam jinam než do průseru nevede. Stejně spolehlivě jako všeregulující stát.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PHAILO: jojo, treba takhle nebo takhle... :) Aneb nelibis se nam, delas neco, co nam je proti srsti...? Tak se uz chystej do penalu, nejlip i s rodinou... :) Naprosto normalni. Ne, vubec tam oligarchove mezi sebou nevalci... a to je skutecne legitimni, ze jeden oligarcha nabizi milion dolaru za hlavu (ehm, zivot) jineho a nikomu to neprijde divny, klidne se k tomu i prizna... shodou okolnosti ten, co ma na vychode tu svou soukromou armadu (a prozapadne orientovany) ;-)
    Muzes namitnout, ze to si vyresi na svem uzemi a zajimat te tohle vubec nemusi - ale to tak uplne platit nemusi. S ohledem na globalni podnikatelske aktivity si sve ucty si klidne muzou vyrizovat i u nas...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Je to pryč :/
    COOLER
    COOLER --- ---
    FRONEMA: laciná funkcionářka - to se asi zase bude obhajovat, že to měl být vtip. jinak jsem rád, že se rozbíjení pokladny líbí :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    FRONEMA: z tohodle lidem v hlave zustane akorat to ze jsou to zoufali magori
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: no ty vole
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    COOLER: zrovna jsem premyslela jestli to sem mam postnout :) zatim jeste nevim co si o tom myslet, na jednu stranu mi to prijde lehce laciny na druhou stranu s trochou snahy by mohlo lidem zustat v hlave aspon kus sdeleni. Ale teda byla bych radeji kdyby tam vystupovala nejaka noname zena a ne funkcionarka...
    COOLER
    COOLER --- ---
    necool
    Svobodní: Nahá Ester upozorňuje na vysoké daně!
    https://www.youtube.com/watch?v=oSBzx2Fc1lc&feature=youtu.be
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    cool
    Svobodní ve Zlíně zničili registrační pokladnu | Tomáš Pajonk
    http://www.pajonk.cz/1209/svobodni-ve-zline-znicili-registracni-pokladnu/
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DANYSEK: Bez "pomoci" by to tam vypadalo úplně jinak.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PHAILO: a stability Evropy docilime tim, ze budeme drzet Ukrajinu krecovite pohromade, i kdyz se tam... ehm, budou mezi sebou navzajem rubat? :)
    Ze tomu Rusak napomaha je nepopiratelne, nicmene ty rozbroje by tam byly i bez nej. Viz napriklad priklad soukrome ozbrojene milice oligarchy Kolomojskeho.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DANYSEK: Tak znovu. Já nepotřebuji žádného arbitra. Tady jde o to, že Rusko se snaží jít proti naším zájmům. Naším zájmem je stabilní Evropa. Proto bychom měli postupovat tak, aby naše zájmy byly ochráněny. To je celé.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANYSEK: nauc se cist
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam