• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: v Liberlandu pevbe doufam nic jako svoboda slova a cikani nebude ! pouze bili, slusni lide.
    COOLER
    COOLER --- ---
    FRONEMA: ti trollové jsou jako cikáni. chtělo by jim to zřídit klub, kde by se trollili navzájem a hlavně je nikam jinam nepouštět. akorát cikáni se ohání rasismem, trollové svobodou slova :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OTAVA: jasne, nic nestuduju, ale vyjadruju se ke vsemu. Aneb typicky na-vse-odbornik ze ctvrte cenove... ;)
    I k tomu, aby ses o knize mohl vyjadrit je dobre si ji nejprve precist...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: vid, prislo ti to ze by to tak mohlo byt, a to je jedinej dukaz kterej potrebujes abys to tvrdil jako konecnou vec.

Nyx bez tebe by bylo lepsi misto...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OTAVA: škoda kulky - stačí, když se spláchneš do hajzlu, kam patříš :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Co bych se nevyjadroval. Taky se obcas vyjadruju k tomu jak se mi libila nejaka kniha a predstav si - nenapsal jsem ani jednu knihu a pomery mezi spisovately nesleduju.

Mam se jit hned zastrelit ?
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: za to se rád k nim vyjadřuješ :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: Pomery u Svobodnych nejak nestuduju, ale tak nejak mi to zapadlo do toho mnohomuzstvi. A taky do tech duvodu proc byt clenkou svobodnych co jsem tuhle cetl na internetu.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    OTAVA: Koukám, že google na tohle téma trollí ještě lépe než ty.

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: Ty jsi fakt ubozak, vsimnul sis ze u toho striptyzu bylo jmeno, ktery shodou okolnosti nebylo Fronema? Ale anything goes, vid?
    ALESH
    ALESH --- ---
    COOLER: tak to neplati jen na nyxu, ale i na fb treba. Ja tohle foto poprve videl na fake profilu Ovcacka :] JIste je to jen internet, ale na druhou stranu mimo internet se o svobodych moc nevi...
    COOLER
    COOLER --- ---
    ALESH: to zase počkej, tohle je velmi úzká a hlavně velmi specifická sociální skupina :) co z mého okolí vím, tak svobodným strašně moc lidí fandí. Jen je nevolí, protože tam zatím sedí jeden trotl vedle druhýho. Normální člověk se v té jejich zkostnatěné a přestudentíkované hirearchii nemá šanci prosadit. Resp. ho to stojí tolik sil, že se na to radši vykašle.

Méně státu více občanům
    méně studentů více normálních lidí

a bude to fajn :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    OTAVA: Protoze priznivcu svobodnych je mnohem mene, nez lidi co z nich maji srandu, takze sami svobodni nestihaji uspokojit pocetne publikum. Musi se jim trochu pomoci.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OTAVA: smir se s tim, ze nektere veci jsou nad tvoje chapani... bude se ti lepe dychat :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ALESH: Legraci ano, ale proc by nekdo vytvarel fake plakat, kdyz se Svobodni zvladaji tak upesne shazovat sami ?
    ALESH
    ALESH --- ---
    OTAVA: to se peltes rekl bych. Rozhodne je spoustu lidi co ma ze svobodnych legraci. Staci si precit tady nebo v klubu VV.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Pravdepodobnost ze by nekdo chtel zesmesnit tak marginalni uskupeni jako jsou Svobodni (nevic kteri maji Hampla a Jedlicku, kteri jsou sami o sobe zbrani hromadneho niceni) je velmi mala.
    Mnohem pravdepodobnejsi je, ze to je skutecne angazovany humor primo ze strany. Neco striptyz Fromeny, taky moc vtipny.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    GOONER: Otava musí při každé příležitosti ukázat svoji uvědomělost v boji se Svobodnou hrozbou jeho sluníčkovému světu...
    GOONER
    GOONER --- ---
    HWLLFFRDD: mně je to upřímně fuk, je to evidentní fejk, jen mě zajímalo, co na tom Otavu tak rozdráždilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam