• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    OTAVA: Ta pravděpodobnost je velmi vysoká, podívej se třeba na sebe:-) A dovol mi, abych ti připomněl třeba: Svobodný meme generátor by id HWLLFFRDD http://memegenerator.net/Logika-Svobodnych
    OTAVA: To je krásná ukázka tvého pokřiveného myšlení. Stejně jako údajné protimuslimské a protipřistěhovalecké názory. Mach má mnohem umírněnější názory (řekl bych zdravý rozum) na téma přistěhovalectví, než moji příbuzní ze Švýcarska, kteří jsou navíc napůl také přistěhovalci (mají univerzitu a pracují ve výzkumu v CERNu).

ZARREMGREGARROK: Tak addwords reaguje na "svobodní". Místo striptýzu by tam mohlo být pizza a stejně by jsi dostal stejný výsledek.

Hampl a Jedlička jsou neštěstí. Obzvláště Hampl, to je prostě čů*ák. U jedličky sice smekám před Liberlandem, ale jinak je to hroznej vocas.

Otavovi ban, nedá se to tu číst. Chodí sem jen provokovat.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    OTAVA: Koukám, že google na tohle téma trollí ještě lépe než ty.

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: Ty jsi fakt ubozak, vsimnul sis ze u toho striptyzu bylo jmeno, ktery shodou okolnosti nebylo Fronema? Ale anything goes, vid?
    ALESH
    ALESH --- ---
    OTAVA: to se peltes rekl bych. Rozhodne je spoustu lidi co ma ze svobodnych legraci. Staci si precit tady nebo v klubu VV.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Pravdepodobnost ze by nekdo chtel zesmesnit tak marginalni uskupeni jako jsou Svobodni (nevic kteri maji Hampla a Jedlicku, kteri jsou sami o sobe zbrani hromadneho niceni) je velmi mala.
    Mnohem pravdepodobnejsi je, ze to je skutecne angazovany humor primo ze strany. Neco striptyz Fromeny, taky moc vtipny.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    GOONER: Otava musí při každé příležitosti ukázat svoji uvědomělost v boji se Svobodnou hrozbou jeho sluníčkovému světu...
    GOONER
    GOONER --- ---
    HWLLFFRDD: mně je to upřímně fuk, je to evidentní fejk, jen mě zajímalo, co na tom Otavu tak rozdráždilo.
    COOLER
    COOLER --- ---
    GOONER: to je fuk, strefuje se do něj tak jako tak :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    GOONER: A tobě vadí, že se někdo přiblížil k tvé úrovni štramáctví?
    viz
    [ GOONER @ Věci Veřejné - nejjednodušší způsob, jak si sednout k jednacímu stolu, bylo vzít mě do vazby. ]
    [ GOONER @ Věci Veřejné - nejjednodušší způsob, jak si sednout k jednacímu stolu, bylo vzít mě do vazby. ]
    a jiné

ALESH: Velmi povedenej, trefili takovej ten svobodnej feeling, jak by možná řekl Marek Prchal
    ALESH
    ALESH --- ---
    OTAVA: to je fejk, ne?
    GOONER
    GOONER --- ---
    jen abych v tom měl jasno, vadí ti, že je ten vtip o homosexuálech nebo že je hloupej?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Vsechny buzny konservativne a pravicove upalit !
    (samozrejme soukrome, bez statni regulace)

FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Petr Mach: Jsme zásadně proti kvótám na uprchlíky | Svobodní
    https://web.svobodni.cz/clanky/petr-mach-jsme-zasadne-proti-kvotam-na-uprchliky
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    Před pár dny jsem podal přihlášku do Svobodných, říká František Matějka - (blog.idnes.cz)
    http://info.blog.idnes.cz/...-par-dny-jsem-podal-prihlasku-do-svobodnych-rika-frantisek-matejka.html
    FURAN
    FURAN --- ---
    Český rozhlas Radiožurnál (archiv - Dvacet minut Radiožurnálu)
    http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3382873

4:45
    Nepotřebujeme 76 mld, když nejsou v našich korunách. To je jak potravinové lístky. Také nejsou celé moje, když si za ně nemohu koupit pivo.

10:10
    Migrants refusing help from Maltese patrol boats - timesofmalta.com
    http://www.timesofmalta.com/...0150504/local/migrants-refusing-help-from-maltese-patrol-boats.566735
    CADDY
    CADDY --- ---
    koukam, ze jde udelat jeste vyrazne dementnejsi volebni system nez u nas...
    COOLER
    COOLER --- ---
    no tak hlavně UKIP tohle věděl dopředu. a v podstatě se díky tomuto systému něco podobného čekalo.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MUADDIB: Většinový systém. Získáš ve 100% okrsků 30% hlasů, nemáš žádného poslance. Získáš ve 3% okrsků 80% hlasů, ve zbytku 0% a máš 3% poslanců. První má 30% hlasů celkem, druhý má 2.4% hlasů celkem.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    NJAL: WUT?
    GOONER
    GOONER --- ---
    NJAL: a co teprve SNP s necelými pěti procenty a 56 mandáty. :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    GOONER: No to je prave to - 13% = 1 kreslo, 7% = 8 kresel... Na tohle rika wtf i muj vnitrni d'Hondt :-)
    GOONER
    GOONER --- ---
    NJAL: 13% není zas tak málo, mají po konzervativcích a labouristech největší podporu, nicméně systém first pass the post podobné výsledky někdy produkuje. Já jsem nicméně zvědavý na to referendum o vystoupení z EU.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam