• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    GOONER
    GOONER --- ---
    Celkem hezký článek z UK o tom, jak voliči Labour party neumí prohrávat... je dobré si z toho vzít poučení a nechovat se po případném neúspěchu ve volbách podobně.
    Stop your whingeing: why the Left are such bad losers - Telegraph
    http://www.telegraph.co.uk/...bour/11597436/Stop-your-whinging-why-the-Left-are-such-bad-losers.html
    GOONER
    GOONER --- ---
    JONY: btw kdybych byl troll jako Otava, tak tam teď řádím jak černá ruka, ale nemám potřebu, lidi si tam momentálně vystačí sami. :)
    GOONER
    GOONER --- ---
    JONY: nemyslím si, že tam chodím programově vysírat. Občas se tam s lidmi na věcech shodnu a nejsem vždy nutně v opozici proti všemu a všem. Ale přiznávám, občas neodolám a tu pražskou kavárnu trochu poškádlím. :)
    GOONER
    GOONER --- ---
    DANCHEZ: na tohle téma jsem taky nedávno četl nějaký článek z USA, že by neměla stát zeď na hranicích země, ale měla by se spíš vybudovat okolo sociálního státu.
    JONY
    JONY --- ---
    GOONER: a proto zase ty chodíš dělat kašpárka do VV?
    GOONER
    GOONER --- ---
    Stále dokola mě fascinuje, že se s Otavou je někdo schopen vážně bavit, vždyť je to takový roztomilý kašpárek... by mě zajímalo, kam by se chodil ukájet, kdyby Svobodní neexistovali.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    CROME: odesla jsem na zacatku tohohle roku, prestalo mi davat smysl do toho davat svuj cas a obecne nechci byt organizovana ve strane. Porad ale svobodnym fandim
    CROME
    CROME --- ---
    FRONEMA: proc ze nejsi clenkou?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    EVROPA: Mýty o imigrantech - Neviditelný pes
    http://neviditelnypes.lidovky.cz/...igrantech-094-/p_zahranici.aspx?c=A150512_104241_p_zahranici_wag

K omezení přistěhovalectví je především třeba zavrhnout všechny sebemrskačské výmysly o vině Evropanů za kolonialismus a o potřebě ji odčinit

Poroste-li životní úroveň v Africe a v Asii dosavadním tempem, bude přibývat i potenciálních emigrantů do Evropy. Navzdory růstu životní úrovně ve třetím světě je v Evropě život díky sociálním dávkám a všeobecným podmínkám mnohem lepší a dlouho ještě bude. Jedním řešením ekonomického přistěhovaleckého problému by mohlo být, kdyby Evropa podstatně omezila svůj sociální stát.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    OTAVA: Obavam se, ze ja vim jen o te Godive - FRONEMA uz se pry se SSO rozesla. Ten seznam nebyl satira?!?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: och jak si ohleduplny, vis ze uz nejsem clenkou ze?

Ano, to byla ta sama. Jsi ochotnej se teda nejak opravit?

A taky bys mohl ty vety formulovat min zavadejicim zpusobem Mach tvrdi vs. Mach jednou rekl, Matejka chodi recnit vs. Mluvil na

Jo a ten starosta buh vi odkud byl ze strany vyhozen.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: Ty duvody proc se stat clenkou sepsala stejna pani co se pak svlikla do televize ?

Tvoje osobni aktivity ponecham bez komentare.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: kdyz mluvis o tech zenach v mnoznem cisle, koho myslis krome kaplankove?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    S tim Matejkou si nejsem jistej jestli to byl on, klidne me opravte.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    HAREMHEB: Osobne ne, ale treba takovy Vitek Jedlicka ktery se netaji tim ze veri v nektere paranoidne kospiracni terie je medialne znamy.

Medialne znamy je Hampl - no comment
    Medialne znamy je Mach ktery tvrdi ze na Ukrajine zadni rusti vojaci nejsou
    Medialne znamy je Matejka (ten to ma s SSO takovy jako jo a ne) ktery chodi recnit na demonstrace poradane KSCM.
    Medialne znamy je ten starosta buh vi odkud ktery sel do koalice s komunisty a pak zacal prejmenovavt ulice po svem pribuzenstvu.
    O zenach v SSO a jejich medialnich vystupech tu uz debata probehla.

To jsou tvare ktere stranu reprezentuji a tu ja jako obcan vidim. To jestli existuji nejaci normalni clenove SSO kteri jsou jenom polovicni posuci samozrejme videt nemohu, nebo videt nejsou.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    OTAVA: Já tu žádné tebou popisované extrémy nevidím. Pokud ano, ověř si, jestli jsou ti neonacisti aspoň příznivci. Na příkladu Hampla je vidět, že zbavit se některých problémových individuí je prostě problém, pokud oni sami nechtějí odejít. Snad časem pochopí, že svobodní nejsou stranou pro ně. Myšlenky proti přebujelému byrokratismu jsou zajímavé pro spoustu lidí a bohužel v očích některých se (mylně, v rámci "boje" proti EU) překrývají s národovectvím, s antiislamismem a podobně. Nesmíš si však dělat názor podle pár anonymních pomatenců. Znáš některé svobodné osobně?
    MOTASH
    MOTASH --- ---
    Já se divim, že ho furt krmíte.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    HAREMHEB: Viz nize, image serach na googlu odkazuje na stranky Svobodnych na plzensku.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    HAREMHEB: Je nemluvim o Machovi, nektera mistni IDcka se netaji svoji xenofobni, nekdy az temer neonacistickou orientaci.
    HAREMHEB
    HAREMHEB --- ---
    OTAVA: Ta pravděpodobnost je velmi vysoká, podívej se třeba na sebe:-) A dovol mi, abych ti připomněl třeba: Svobodný meme generátor by id HWLLFFRDD http://memegenerator.net/Logika-Svobodnych
    OTAVA: To je krásná ukázka tvého pokřiveného myšlení. Stejně jako údajné protimuslimské a protipřistěhovalecké názory. Mach má mnohem umírněnější názory (řekl bych zdravý rozum) na téma přistěhovalectví, než moji příbuzní ze Švýcarska, kteří jsou navíc napůl také přistěhovalci (mají univerzitu a pracují ve výzkumu v CERNu).

ZARREMGREGARROK: Tak addwords reaguje na "svobodní". Místo striptýzu by tam mohlo být pizza a stejně by jsi dostal stejný výsledek.

Hampl a Jedlička jsou neštěstí. Obzvláště Hampl, to je prostě čů*ák. U jedličky sice smekám před Liberlandem, ale jinak je to hroznej vocas.

Otavovi ban, nedá se to tu číst. Chodí sem jen provokovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam