• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: No, děláš pro to úplně všechno, stupidní ad hominem argumentací, vytrháváním z kontextu a trollingem. Takže ano, vidím ten cíl a úmysl a rád ti tohle "vítězství" dopřeju.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    já si nemůžu pomoct... ale je mi sympatičtější strana, která se sestává z svobodomyslných bláznů různého stupně extremismu. Než strana lidí "bez názoru", respektive s jednotným (totalitaristickým) názorem jeho předsedy. Viď Andreji...

BTW mě to vrací k tomu názoru, že je zbytečný platit v takovém příapdě 200 hlavou sněmovnu, ale stačilo aby se platilo těch X předsedů stran, co se tam dostanou s tím, že každej má k dispozici poměrné množství hlasů...

by se to zrychlilo a zlevnilo (ten odchod týhle země do píčy)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: Chapu, budou odmenovany naprosto Svobodne, protoze Stranu, tu si rozvracet nenechate. Jeste aby si lidi delali a rikali co chteji, kam by jsme to prisli.

Jenom se nestyd, ja budu hrdym prvnim nositelem Svobodneho banu.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Hampl to citovaným výrokem přehnal. S tímto výrokem nesouhlasím, je hloupý a zbytečný. Dalo se to formulovat elegantněji jako "pokud nesplní povinnost pro občany této země, tak sama skončí". Hampla ve straně nechtít můžeme, stejně, jako můžeme nechtít v ČR islám. Tím je myslím řečeno vše. Rádobyvtipné poznámky mimo téma od teď budou odměňovány jediným způsobem.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CZERUDLA: Tak samozrejme ze to Hampl bere jako podporu svych nazoru a posileni jeho pozice ve strane. Logicky se ted bude snazit se zbavit tech kteri s nim nesouhlasi a stranu jeste vice vychylit svym smerem.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: Kdyz nemuzete vyhodit Hampla, tak se budes realizovat apson na NYxu ? Jen tak dal.
    CZERUDLA
    CZERUDLA --- ---
    Petr Hampl: "I ja jsem clenem nejake politicke strany, a ja vam slibuji, ze v te politicke strane budu nemilosrdny, bud splni povinnost pro obcany teto zeme, nebo udelam vsechno proto, aby skoncila!"

Nevyhodili ho, tak zkouší, co si ještě může dovolit...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    Shitstorm v hajzlu, tropické ovoce na cestě.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Myslíš indické číslice?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    (jeste by jsme mozna mohli v CR zakazat Al-gebru, nebo prestat pouzivat kytary a rabske cislice, to vsechno a dalsi taky vymysleli muslimove.)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    OTAVA: ja te praveze spravne chapu, a nevim jak te napadlo ze by tahle vyzva mohla byt smerovana tobe
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FRONEMA: To me spatne chapes. Ja naopak Hampla svobodnym preju a doufam ze tam vydrzi co nejdyl. Stejne tak jako treba Jedlicka. Zato by mohli vyhodit Pajnoka.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    kdybyste se chteli pridat k neoficialnimu scitani odpurcu hampla muzete tady https://www.facebook.com/pages/Hampla-ve-straně-nechceme/1577422612530359
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    FRONEMA: OK, nechci rušit. Sice reaguju na tvůj příspěvek, ale sdělením jsem mířil spíš k nadepsané politické straně jako takové.

Za latentní urážku se omlouvám, zdejší diskuzi nesleduju, přišel jsem sem jen v reakci na ten příspěvek od pouštního mesiáše z Duny protože už ho někdo linknul tuším do perel.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PAULMUADDIB: aha, ok. nicmene si nemyslim, ze BPI rika "Právo na obranu života, zdraví a majetku ano, sociální dávky ne, diskriminace v soukromé sféře ano, netrestání domácího násilí kvůli kulturní výjimce ne." jakymkoli jazykem. resp mi prijde ze kdyz do nich nekdo diskuzne tepe, tak se na tyhle pozice stahuji, ale kdyz je nikdo nekonfrontuje tak se z toho roztahujou dal. viz kecy o potapeni clunu a ruzny jiny nenavistny vyroky.

KEMAL: zaprvy ja k nim uz nepatrim, za druhy jak muzes zde videt, horuji proti tomu aby tohle jakykoli svobodni rikali (prala bych si vylouceni hampla ze strany)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PAULMUADDIB: Mam radost ze SSO ma ve svych radach takove osobnosti, ktere rozumi islamu opravdu do hloubky.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    FRONEMA: Podle mě to taky není ekvivalentní, ale pro muslimy ano.Bylo by dobré číst, co skutečně píšu.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Všichni muslimové nepáchají domácí násilí. Bohužel pro hodně z nich znamená jeho zákaz omezení islámu.

Demagog jsi ty.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    PAULMUADDIB: podle mne to neni ekvivalentni, nechce se mi norit do tyhle debaty, ale zas ti nechci davat jen anonymni minus.. :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    olol, tak to je slusna demagogie tvrdit ze vsichni muslimovve pachaji domaci nasili. Myslim ze si budete se tema nackama moc rozumet.
    Gratulki !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam