• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    WANTON: on Havel byl vždycky na dobrá a silná auta, tam se nemusíš po tomto ptát nebo sdělovat se slůvkem "asi"
    a jak už jsem psal, podstata režimu zůstala i po roce 1968 pravdoláskařská a sovětští soudruzi ji dali až nemístně volného prostoru. a tak není divu, že Havel období normalizace přežil v relativním klidu a pohodě. vždyť si vzpomeňme, že zatímco ostatní disidenti se museli i tak strachovat o svůj život, majetek a práci, tak Havel si to vyřídil pár roky vězení a pak mnoha lety klídku v pivovaru. a ani Hrádeček mu nějakou záhadou neshořel, i když se tam děli všelijaké protistátní pravdoláskařské orgie. co se týče toho mercedesu, já na ně tedy taky nejsem, tak se traduje na serveru pravda o zrůdě.cz, že Havel došel až k takové drsosti, že se svým mercedesem stával na pivovarským parkovišti na ředitelským místě, takže ten musel stát jinde. jak vidno, stát si od něj nechal líbit všelicos. byla to náhoda? nemyslím si.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PISKVOR: me to prave v tomto auditku vubec neprekvapuje. priklon Svobodnych k Rusku je cim dal znatelnejsi a stejnym smerem se orientuje jejich paranoidne / konspiracni kridlo. Timto zdravim Vitka Jedlicku.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PUPU: Tak kopat do mrtvoly politicke i realne je velmi bezpecne, zejmena kdyz z toho nekouka zadne dalsi riziko; to se to disidentuje, jak "________ selhal."

Nicmene spis me znepokojuje ten zpusob obvineni: "nejsemkomunistaale: mit mercedes je samo o sobe podezrele, kdo vi, kdo ho v tom rozvraceni republiky financoval" - to mi pripada velmi rudopravni, a to temer doslova. Zvlastni, velmi zvlastni, zejmena v *tomto* konkretnim auditku.
    PUPU
    PUPU --- ---
    WANTON: dneska je nejak modni na Havla plivat a divat se na nej pritom optikou dneska. zvlastni. podle me to byl fascinujici osud a doufam, ze to jednoho dne nekdo kvalitni zfilmuje. navic mam neodbytny pocit, ze naprosta vetsina tech plivacu by se na jeho miste zmohla leda tak na nadavani u piva. nelibi se mi to
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: je tak dal, myslim ze stranu reprezentujes opravdu hezky.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Já na mercedesy nikdy nebyl. Ale Havel asi jo. A jako disident mít v 80. letech u nás meďáka? Disident, jako opravdu?

Já mu ty prachy a meďáky apod. přeju, jen mne vadí, když se lidé s máslem na hlavě prohlašují za morální autority.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    tady si pocti ze svobodnych a necenzurovanych medii, myslim ze to sem mezi ty ostatni exkrementy pekne zapadne:

O mrtvých hlavně pravdivě! | háčky a udice
    http://afinabul.blog.cz/1112/o-mrtvych-hlavne-pravdive
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: ty si dobre nemocnej a zavistivej jedinec. A co teprv soudruzka Zagorova, ona je to hodna holka, ale ty penize co bere !
    WANTON
    WANTON --- ---
    SHEALA: To nebyla CIA, ale ta státní agentura, co si nepamatuji jméno, která podporovala a podporuje disidentská hnutí po celém světě. Prachy teď získala např. ta barmská disidentka.

Jinak jaký byl asi Havel disident, když měl lepší auto než prezident. ;)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SHEALA: Havel mel penize a nemel deti. On si to dovolit mohl :-) Zaplatanbu za to...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    TODESKING: Ono to nikde asi neni nejak encyklopedicky sepsany, spis rozptyleny po clancich, videich a rozhovorech vsude po internetu. Nektere jsou odkazovane primo na webu v sekci clanky https://web.svobodni.cz/
    TODESKING
    TODESKING --- ---
    FRONEMA: No a co zjistili o tom Škůdci jménem EU, dá se to tedy někde počíst?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    JUNIPETRUS: dlouhodobe sbira petici o novem referendu, a snazi se sirit informace o tom, jak nam EU skodi
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    co dela strana svobodnych obcanu pro vystoupeni z EU?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SHEALA: CIA, tys nečetla Rudý Právo? Takový základní neznalosti...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    THETAN: charta 77 byla v rámci normalizace sponzorovaná prosím kým? (Bavíme se doufám o 70 a 80 letech dvacátého století, nikoliv normalizaci zvuku, nebo databáze).
    WANTON
    WANTON --- ---
    Britain gets EU exit boost: Shock poll reveals scale of voter anger with Brussels | Politics | News | Daily Express
    http://www.express.co.uk/...ics/594503/britain-EU-european-union-politics-david-cameron-nigel-farage
    PUPU
    PUPU --- ---
    Ne, ještě nejsme ve válce – ale hecujeme se do ní
    http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015072801

opravdu zajimavy clanek. musim rict, ze mi potvrdil muj pocit, ze neco neni v poradku, jen jsem nevedel presne co
    GORG
    GORG --- ---
    asi z doby té "pravdolásky" komunismu z pořadu Volejte prezidentovi.. redukce administrativy, úřadů? otázka stále živá. Zřejmě než tu najeli tankama, tak to aspoň z tohodle vypadá na sebekritiku trochu.

Doktor Gustáv Husák nad dopismi divákov (1968)
    https://www.youtube.com/watch?v=B7vq4e-pzw0
    NJAL
    NJAL --- ---
    ATOMIKS: No nevim, jestli clenu strany byla ve state vetsina, myslim, ze ne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam