• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: miliony ?

Refugees of the Syrian Civil War - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Refugees_of_the_Syrian_Civil_War

ok, milion a pul je jich v Turecku, 1,2 v Libanonu, 600 tisic v Jordanu. Do evropy i pres masivni medialni masaz se jich dostane par set tisic - v porovnanim s populaci evropy 400 Mio, je to jak plivnuti do more.

Pade z tebe propaganda a ani si nevyhledas zakladni ingormace. Tak si dej bacha, protoze hodne brzo si pro tebe prijde particka uprchliku (sami silni bohati mladi muzi) a znasilni te jejich velkymi cernymi penisy a nakazi te vsemi temi nemocemi. Nakonec ti nasadi an hlavu burku a budes jejich cubicka.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: tys asi nepostřehl, že s tou stranou nemám nic společného. co říká tisková mluvčí je mi u prdele a kdyby bylo na mě, byl bych daleko drsnější. počítám, že by se jednalo o přechodné období a také počítám s tím, že bychom jako stát nebyli jediní - vytvořil by se politický tlak na ostatní státy a konečně by se situace začala řešit. Jestli nesouhlasíš, také je mi to úplně u prdele. psát mi to nemusíš. pokud máš lepší řešení, jak se postarat o miliony uprchlíků, sem s ním. :*
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Porad odbihas vsi silou od tematu. SSO (tedy jejich udajna tiskova mluvci tvdi ze udajne republikove predsednictvo) rika ze mame zrusit schnegen. Vsude uvadim udajne, protoze nevim co presne v podani SSO znamena ze to je pravda a skutecne to tak plati a je to oficialni. A to tedy u strany ktera tvrdi ze pilirem vseho je volny pohyb sluzeb, kapitalu a osob, to je vskutku pikantni.

Tak pojd mi hop, zaklickuj zase od tematu, ukaz jak moc se mistni umi kroutit.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: jeden moudrý muž řekl: "...nemohu tedy mluvit jmenem nikoho jeneho nez sam sebe". To tady říká každý, jen ty to nedokážeš pochopit
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Takze tu mame luxusni Faux pas Svobodnych a jejich priznivci delaji to co obvykle - pokud mozno ocernit a ostrakizovat vsechny kteri na zjevnou nelogicnost poukazuji.

Ja si davam popkorn a cekam kdy prijde ultimatni figura - jeste chybi aby nekdo rekl ze to neni oficialni stanovisko SSO a mame argumentacni blok hotovy.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA:
    CROME:
    jéžišikriste, kdo tady přirovnává uprchlíky k zombiekům??? já rozhodně ne! jak vás to vůbec mohlo napadnout? je mi z vás na blití. jinak tedy je hezké jak odpovídáte stejně jako ostatní a jak najednou je to legitimní odpověd. tedy spíš nehezké.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ADMIX: kontext
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Ale je to hezka exkurze to toho jak uvazujes. Nebo spis nehezka.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja se teda nejvic bavim tim, jak se driv rikalo, ze z EU musime vystoupit, ale Schengen chceme, protoze to je jedna z mala dobrejch veci na EU. Dneska v EU furt jsme, ale Schengen uz nechceme :))
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    zajimavy napad
    NEVIDITELNÁ (PA)RUKA: Ekonomové doporučují: zrušte minimální mzdu a zaveďte negativní důchodovou daň
    http://marekhudik.blogspot.cz/2013/07/ekonomove-doporucuji-zruste-minimalni.html
    CROME
    CROME --- ---
    COOLER: jestli prirovnavas uprchliky k zombiem, tak asi neni smysl se o cemkoliv bavit....
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Zombie, narozdil od uprchliku (i kdyz si to asi vetsina mistnich nemysli) nejsou lide. Aspon v tom smyslu hovori vsechny zombie filmy, pokud mas jine informace, sem s nimi. Ja libertarian nejsem, ale pouzil bych vsech dostupnych prostredku k likvidaci tech ubohych stvoreni. Nejsem clenem ani sympatizantem zadne strany, nemohu tedy mluvit jmenem nikoho jeneho nez sam sebe.
    COOLER
    COOLER --- ---
    CROME:
    OTAVA:
    jak byste libertariánsky řešili, kdyby na váš dům útočili zombie? :)
    a prosím o oficiální vyjádření všech politických stran. a jestli k tomu nic nevíte, tak mlčte. pokud jsem na nějakou manipulativní techniku zapomněl, tak se omlouvám :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRONEMA: a ja rikam, ze to je nesmyslna buzerace, co problem NERESI. Celnik na hranici zkomplikuje provoz normalnim lidem, imigranti budou vesele behat kolem - a urcite par mistnich dobrovolniku jim s tim, vymenou za patricny obnos pomuzou. On je to celkem slusnej byznys, zejo...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    CROME:
    The Libertarian Argument for Open Borders | Libertarianism.org
    http://www.libertarianism.org/columns/libertarian-argument-open-borders#.2ixsqr:cQEg

Libertarians should support open borders, with possible exceptions for the exclusion of convicted criminals and people carrying disease.
    Jak chces tohodle dosahnout bez kontroly na hranicich?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    DANYSEK: nerikam nezkomplikuji.
    Podivej, ja si to nijak nepredstavuju. Ja jen oponuju tomu ze to prohlaseni znamena, ze svobodni chteji aby se nedalo jezdit dovnitr ci ven, nebo ze by to byl nejakej nacionalistickej cosi.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRONEMA: mimoto prave to otaceni na hranicich, jak si to predstavujes na 2200km dlouhe care? I kdyz to zkratime na jihovychod, porad to je 700km. Pastelkou na mape v obyvaku to je snadny, ale realita venku byva ponekud slozitejsi.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FRONEMA: jasne, ony ty hranicni kontroly pohyb vubec nezkomplikuji :-) Ty asi uz nepamatujes ty fronty, co byvaly na prechodech, vid? :-D
    CROME
    CROME --- ---
    FRONEMA: Ano "neschopnost jasne deklarovat sve nazory/idee"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam