• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: a ja nekde rikam neco o osobe autora ci o serveru, kde byl clanek publikovan? mluvim o clanku, jeho stylu a forme. stejny styl a forma, jake pouziva Konvicka a jeho parta. neoverene zvasty vydavane za fakta, otevrene lzi, vse radoby seriozne podane. ne, nelibi se mi to a uz vubec se mi to nelibi v tabore Svobodnych. pritom islamismus povazuji osobne za velmi vazny problem, kterym je nezbytne nutne se zabyvat - ale odmitam to delat timhle stylem.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: Tak to se omlouvám. myslel jsem, že autor je za Svobodné. Vygooglil jsem si ho jako krajského předsedu Svobodných v r. 2014. Článek jsem našel na parlamentních listech. Viz: http://www.parlamentnilisty.cz/...dohromady-hodne-hodne-cisel-o-muslimech-Neni-to-nic-hezkeho-397246

Prosím tedy o upřesnění, jestli přesně kvůli této demagogii nemáš rád Svobodné, popř. jestli na Parlamentních listech kecají. Popř. nějak osvětlit co s tím má společného Konvička.
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: IMHO krajne neduveryhodne. temer zadne uvedene zdroje a podezrela cisla. to je presne ten duvod, proc nemam rad Konvicky. nedela jim zadny problem lhat ve jmenu 'vyssiho dobra'...
    COOLER
    COOLER --- ---
    Statistický vhled do zemí islámského světa a muslimských komunit
    http://zboril.blog.ihned.cz/...1390-statisticky-vhled-do-zemi-islamskeho-sveta-a-muslimskych-komunit
    WANTON
    WANTON --- ---
    Zajímavé:

In a new report, Michael Tanner and Charles Hughes find 35 U.S. states offer a more generous benefit package than 23 EU countries.

Europe's Reforms Reveal US Welfare Waste
    http://catoinstitute.tumblr.com/...936&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
    WANTON
    WANTON --- ---
    Co kdyby nás okupovali Rusové? Nový norský seriál pohněval Moskvu - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...orsko-serial-okkupert-d2r-/zahranicni.aspx?c=A150828_114916_zahranicni_aha
    WANTON
    WANTON --- ---
    ADMIX: Ale stále mám tvář anděla, i když jsem jen starý kokot! ;)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WANTON: Proste oldskul, dedku!
    WANTON
    WANTON --- ---
    ADMIX: Tak to už jsem se ztratil úplně. Vy mladý to máte prostě zrychlený.
    WANTON
    WANTON --- ---
    ATOMIKS: Pravdoláskař, pražská kavárna, sluníčkář, ... jen názvy. Rozhodně jsou vynalézavější než nácek apod. jiné označení protistrany, co sluníčka tak rádi užívají. To jsi sluníčko, že ti to tak vadí?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WANTON: Ja jsem legacy nacek
    WANTON
    WANTON --- ---
    ADMIX: Takže jsi neonácek nebo retronácek? Já už se v tom ztrácím, jsem už stařec, za mých mladých let to bylo jednodušší, buď byl člověk komunista nebo disident.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    MIROSLAVA NĚMCOVÁ: Uprchlíci - co je ztraceno, co ještě zbývá | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/...mentare/66023/miroslava-nemcova-uprchlici-co-je-ztraceno-co-jeste-zbyva.html
    THETAN
    THETAN --- ---
    JUNIPETRUS: Je to opravdu dobrý blog. Sleduji ho už delší dobu. Škoda, že už neplánuje psát.
    Jen bych k jeho komentářům poznamenal to, co mi už delší dobu říkají mí turečtí pracovní kolegové / přátele v německu - velká část místní arabské společnosti se začíná přiklánět k "symbolům islámu" mnohem více než před lety. Např. tam, kde zahalování žen nebylo normou, se to začíná měnit. Je to jakýsi modní trend, protože jak poznamenávají, většina z nich (až na chudší a nevzdělané obyvatelstvo) je k víře vlažnější a jsou to spíše projevy "hrdosti" na to, že jsou arabové. Navíc, různé způsoby zahalování žen znamenají mezi jejich komunitou i příslušnost k jednotlivým místním komunitám - jakýsi sociální status.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    WANTON: nepřijdeš si s těma sluníčkářema a nesluníčkářema poněkud hysterickej?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WANTON: Ja v to pevne verim, se Zemanem v druhym volebnim obdobi by ma rodna zem ziskala konecne poradnej punc svetovosti :D
    WANTON
    WANTON --- ---
    ADMIX: Ty jsi navíc optimistický nácek, který si myslí, že konvička bude nový Fuehrer?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WANTON: Jakto, Konvicka rikal, ze zbavovat se bude ~15%, tak tu kvotu trochu navysime a bude dobre, no ni?
    WANTON
    WANTON --- ---
    ADMIX: Nemůžeš zbavit občanství třetiny Čechů, takže tady máš smůlu, nácku. ;)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WANTON: Ja zas v CR nechci katoliky, po osobnich zkusenostech, premejslim kdo nam tam teda zustane :))
    WANTON
    WANTON --- ---
    ATOMIKS: Chyba lávky, já jsem původně začal, tak jak naznačuje Danchez, i např. s tím, že bych přijal dle Wintona syrské muslimské děti nebo že bych Tunisku jako odměnu za sekularizaci dal bezvízový styk. Můj umírněný neradikální postoj se však nesetkal u sluníček s pochopením, jak říkám, byl jsem označen za rasistu a nácka, protože jsem nechtěl neomezenou imigraci kohokoliv, jak chtějí sluníčka. Dokonce byla bitva, zda existuje "ekonomický běženec". Neuvěřitelné? U sluníček nikoliv.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam