• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    COOLER
    COOLER --- ---
    JONY: ty jo, jsi dobrej. já skončil jen u německejch novin. kdybys to příště zvládl bez té uštěpačné uberpoznámky, bylo by to na jedničku :) btw. nemáš prosimtě někde link na záznam toho, co tedy říkali přesně ti náčelníci výboru muslimských uprchlíků, na které odkazuje ten libanonský tisk?
    JONY
    JONY --- ---
    COOLER: tak ještě že je tento klub znám vynikající schopností diskutujících pracovat se zdroji

[ LA_PIOVRA @ Konvička, Hampl (Volfová, Černochová, Okamura, ..) a jejich nejen facebookové perly. ]
    GOONER
    GOONER --- ---
    COOLER: tak za tenhle kousek maj u mě zlatýho bludišťáka :)))
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: s brečením počkej až na dojemnou tiskovku :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: já pro kvóty nehlasoval :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: no minimálně promluví do duše a bude u toho vtipně nad věcí. snad to něčím oživí, už dlouho nezpíval hymnu :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: to jsem zvědavej, co řekne. když strana vznikala a kníže říkal, že budou napravo od ods, hodil jsem jim i hlas. kníže má mojí důvěru, tak ať ta jeho pravicová argumentace stojí za to :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: nevím, co psala samková, já jí nečtu. btw. proč jste schválili kvóty?
    COOLER
    COOLER --- ---
    7 zemí do 5 let - Generál Wesley Clark mluví v roce 2007 o politickém puči v USA
    https://www.youtube.com/watch?v=evY71iLZ8vk
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak imigranti už obsadili planetu JO :)

https://www.facebook.com/tojepsycho/videos/10153585240984872/
    COOLER
    COOLER --- ---
    hmm, tak otava a vyhulený ufo jsou pro kvoty. to jsem zvědavej, jak nám to vysvětlí

COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: tak to bychom měli oslavit :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: Rad bych upozornil ze jsem samozrejme mel pravdu, Tripartis prohlasoval balicek s opozici a jako premier skoncil.
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak to vidíte, všichni se tu hádáme, ale jakmile promluví předseda Evropské komise, všichni jsem zajedno :)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    jj a také bychom měli mít všichni nový ipody a stejný počet pruhů adidas
    WANTON
    WANTON --- ---
    GOONER: Někde jsem ti slyšel, že existuje deklarovaná ústní dohoda řečená před novináři, že s kvótami musí souhlasit všechny státy.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: a kazda zeme dostane umerne k svemu poctu obyvatel kus morskeho pobrezi a kus alp, a taky vsechno nerostne bohatstvi se umerne rozdeli mezi vsechny zeme EU
    COOLER
    COOLER --- ---
    GOONER: jsem pro, aby životní úroveň v celé EU byla stejná jako v Německu. Hlasy proti jsou bezcenné a kdo nesouhlasí, není Evropan. Dal bych o tom hlasovat u mě doma :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam