• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: hmno... nejaky ten milion ekonomickych imigrantu cekajici pod okny na davky se mi jevi jako docela dobry argument ;-)
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: protože všechny strany pochopily, že to jinak nejde. bez peněz kampaň neudělají. lidi politika moc nezajímá. peníze od sponzorů dostanou jen když jim za to něco slíbí. kolik by strana musela mít členů, aby vydělala třeba 100mil na kampaň? začarovaný kruh.
    PUPU
    PUPU --- ---
    COOLER: no nevim... na 'stranickem trhu' zatim postradam jinou stranu, ktera by stavela prave na odmitani uplatku volicum. ale je pravda, za takova treba teprve vznikne.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PUPU: Svobodní na tom nevydělají. Ti si o tom max. tak popovídají.
    PUPU
    PUPU --- ---
    GOONER: problem je v tom, ze v tomto pripade to neni pubertak, ale rodice, a taky ze ve finale neprijedou policajti a vsechno to nevyklidej.

cele mi to prijde jako krajne riskantni podnik. mozna na tom ovsem Svobodni a jim sprizneni ve finale vydelaji. mozna si o neco vic lidi uvedomi, ze system uplaceni volicu ruznymi davkami, dotacemi a statnimi prispevky funguje jen za vysokym plotem s ostnatymi draty a jakmile ten spadne, je zle. priklady z historie ovsem bohuzel ukazuji spis na variantu 'za okny uz se strili, ale my musime jeste vyresit problem jednotne ochrany lidove kultury v hornim Valassku a blizkem okoli'. a po pravde receno, valky ja nemam moc rad, obzvlast ty obcanske.
    WANTON
    WANTON --- ---
    GOONER: Ono to nemusí být nic negativního, od tý doby, co Marie Terezie ztratila Slezsko, je ve střední Evropě chaos, který vyvrcholil sjednocením a dvěma světovými válkami. Zničený Německo bude příležitost.
    GOONER
    GOONER --- ---
    Německo mi připomíná naivního puberťáka, co vyhlásí, že pořádá party, pití a jídlo zdarma, všichni jsou zváni a pak se diví, že mu na dveře buší půl města...
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    já si tedy furt myslím, že tento článek je krajně nedůvěryhodný
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak Německo zavádí kontroly na hranicích. To jsou ale náckové, že? tak prosím všechny rozumbrady, co se tu se mnou poslední měsíc hádali, o komentář :)
    GOONER
    GOONER --- ---
    OTAVA: říká člověk, který se ukájí tím, že tu programově chodí vysírat :)))
    RANO
    RANO --- ---
    GOONER: ale to přece nikde nepíšu... vlastně mě docela zajímá, co se nejen u svobodných děje, protože nechci sledovat jen věci, co konvenují s mým světonázorem.
    občas si tedy něco přečtu, a když nesouhlasím, tak buď z přesvědčení, anebo proto, že mi článek připadá stupidní. takže PUPU se plete, když nesouhlasím ideově, tak to prostě přejdu, nutkání reagovat mám na argumentačně slabé věci nebo texty, co mi prostě připadají mimo tak nějak objektivně.
    třeba když má někdo pocit, že v prasátečku být nemá a vidí spojitost nahoty s problémem, na který ukazuje v tom, že lidem může kvůli daním zbýt holá prdel. případně když někdo myslí, že nějaká norka hodinu pracovala proto, aby mohlo prasátečko fungovat.
    prostě texty, u kterých mám pocit, že špatně čtu.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: ID čtvrté cenové kategorie se snaží urážet. Dobře ty.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: tvuj penis musi byt velmi maly kdy se zmuzes pouze na urazky. Myslim ze nejlepsi trest pro tebe je kdyz budes zit svuj nicotny zivot dal.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: jj.

OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: tam moc nechodim, na muj vkus prilis precenovana restaurace.
    WANTON
    WANTON --- ---
    OTAVA: Potrefená husa....:-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    WANTON: SSO, IVCRN, konvicka a dalsi jsou dukazem ze lidi s radikalnim svetonazorem uz tu davno mame. predpokladam ze procentuelni zastoupeni debilu je v kazde spolecnosti asi tak stejne.
    WANTON
    WANTON --- ---
    RANO: "samozřejmě mezi uprchlíky předpokládám i lidi s radikálním světonázorem" - a nejlépe se jim vyhneme, když tu žádní muslimové v ČR nebudou. ;)

ADMIX: Máš malou fantasii.
    PUPU
    PUPU --- ---
    GOONER: nahodou, to je prece ukazkovy pristup ke Svobodnym. 'nic o vas nevim a vedet nechci, protoze jste vsichni fasisti, xenofobove a kdovico jeste, ale prisel jsem vam rict, ze s vami nesouhlasim!' priznavam, ze ja se s temito lidmi bavit neumim...
    GOONER
    GOONER --- ---
    RANO: proč sem vůbec píšeš, když tě to vlastně nezajímá? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam