• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    RANO
    RANO --- ---
    (jakouže to má spojitost se sso?)

jinak jasně, bojovníci islámskýho státu jsou natěšený na to, až naskáčou na přeplněný lodě, pak měsíc půjdou balkánem a nakonec skončí někde v szegedu na nádru. ne, tohle vážně není ta jednoduchá cesta. takový ten doublethink mezi "koukejte kolik evropských muslimů podporuje isis" a pocitem, že nejjednodušší způsob jak dostat útočníky do evropy je lifrovat je na gumových člunech a čekat, jestli někdo z nich náhodou nedostane azyl.
    samozřejmě mezi uprchlíky předpokládám i lidi s radikálním světonázorem, ale představa organizovaného přesunu je imho mimo. jasně, nedá se to vyloučit, ono úplně stejně nemůžu vyloučit tisíc dalších nesmyslných konstrukcí, nicméně zpráva od isis zní spíš jako "hej jsme pořád ještě tady, bojte se nás". prostě propaganda, která ale funguje, jak tak na to čtu reakce.
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: Ono je to bohužel pro podporovatele a zastánce imigrace tak, že nikdy nemohou vyloučit riziko, že sem nějaký radikál mezi běženci nedorazí. To riziko nikdy nemůže být na sto procent vyloučeno.

Jediná možnost, jak lze riziko příchodu radikála do EU s běženci vyloučit, je nepřijímat běžence. Což nechtějí.

Takže nevím, proč to riziko tak bagatelizují a prostě upřímně nepřiznají, že tu prostě NĚJAKÉ riziko je.

Pak už si jen stačí počkat na reakci většiny, která je demokraty považována za rozumnou jen když lidé háží lístek do volební urny. ;)
    COOLER
    COOLER --- ---
    Hrozba Islámského státu: Mezi běženci už do Evropy dorazily i naše posily
    http://www.blesk.cz/...hrozba-islamskeho-statu-mezi-bezenci-uz-do-evropy-dorazily-i-nase-posily.html

tuto správu vydali v IS, takže je to samozřejmě špatný zdroj a není pravdivá, takže to sem můžu postnout
    WANTON
    WANTON --- ---
    JONY: Strážní psi demokracie selhali? Ani Frankfurter Allgemeine Zeitung se nedá věřit? No toto.
    COOLER
    COOLER --- ---
    JONY: ty jo, jsi dobrej. já skončil jen u německejch novin. kdybys to příště zvládl bez té uštěpačné uberpoznámky, bylo by to na jedničku :) btw. nemáš prosimtě někde link na záznam toho, co tedy říkali přesně ti náčelníci výboru muslimských uprchlíků, na které odkazuje ten libanonský tisk?
    JONY
    JONY --- ---
    COOLER: tak ještě že je tento klub znám vynikající schopností diskutujících pracovat se zdroji

[ LA_PIOVRA @ Konvička, Hampl (Volfová, Černochová, Okamura, ..) a jejich nejen facebookové perly. ]
    GOONER
    GOONER --- ---
    COOLER: tak za tenhle kousek maj u mě zlatýho bludišťáka :)))
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: s brečením počkej až na dojemnou tiskovku :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: já pro kvóty nehlasoval :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: no minimálně promluví do duše a bude u toho vtipně nad věcí. snad to něčím oživí, už dlouho nezpíval hymnu :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: to jsem zvědavej, co řekne. když strana vznikala a kníže říkal, že budou napravo od ods, hodil jsem jim i hlas. kníže má mojí důvěru, tak ať ta jeho pravicová argumentace stojí za to :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: nevím, co psala samková, já jí nečtu. btw. proč jste schválili kvóty?
    COOLER
    COOLER --- ---
    7 zemí do 5 let - Generál Wesley Clark mluví v roce 2007 o politickém puči v USA
    https://www.youtube.com/watch?v=evY71iLZ8vk
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak imigranti už obsadili planetu JO :)

https://www.facebook.com/tojepsycho/videos/10153585240984872/
    COOLER
    COOLER --- ---
    hmm, tak otava a vyhulený ufo jsou pro kvoty. to jsem zvědavej, jak nám to vysvětlí

COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: tak to bychom měli oslavit :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: Rad bych upozornil ze jsem samozrejme mel pravdu, Tripartis prohlasoval balicek s opozici a jako premier skoncil.
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak to vidíte, všichni se tu hádáme, ale jakmile promluví předseda Evropské komise, všichni jsem zajedno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam