• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FORTRESS: k nam se taky zrovna nehrnou :) a jsem zvedav, cim je tu budeme drzet, az budou ty kvoty... :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DANYSEK: Prohlášení Srbů, Chorvatů a dalších jsou velice pružná. Dokuď ví že migranti jejich zemí jenom projdou dál do zemí zaslíbených tak se ukazují ve světle že oni jsou ti dobří a morální, ale jak začně hrozit že by jim tam někdo zůstal tak už druhý den povolávají armádu a třetí že by Ante Gotovina nebo Arkan s čmoudama zatočil. Pokud ploty odradí alespoň Kosovské Albánce tak mají určitě smysl.

COOLER: Děkuji.
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANYSEK: pokud uvidím překážky na cestě k mému cíli, začnu to samozřejmě poměřovat s altrernativními řešeními. podívej, ten chlapeček níže ještě 3x (ne)dostane slzákem a už se mu tam chtít nebude
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FORTRESS: ale vzhledem k prohlasenim Chorvatu asi moc nezafunguje, holt si do navigace das jinou cestu :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    COOLER: a oni uprchlici miri jinam nez do Nemecka? Pokud je mi znamo, jejich soucasny problem je predevsim obejit Madarsko :-)
    COOLER
    COOLER --- ---
    FORTRESS:

DANYSEK: no jestli si pamatuješ tu naší konverzaci, říkal jsem, že to působí psychologicky, pokud tedy imigranti změnili směr jen díky tomu, že Německo někde zavedlo kontroly, chápu to jako potvrzení i toho o čem jsem psal a čemu ty ses vysmál. je mi jasný, že když tě budu chtít zastřelit, i když budeš zamknutej doma v pokojíčku, budu hledat cesty a třeba si to ve finále i rozmyslím. každopádně když v tom pokojíčku nebudeš, budeš mrtvej hned. už to dává smysl?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak ten plot má hlavně odradit ty další co by se chtěli vydat na pochod spíš než ty co už jsou na cestě.

COOLER: Kdy to bylo včera na nově resp. ve zprávách?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    COOLER: a oni se snad na sve ceste zastavili? :-) Maji plot v Madarsku, tak ho ted obchazi pres Chorvatsko, ktere deklarovalo volny pruchod - no boze, par dni se zdrzi, trosku si zajdou. Ze se kus davu zastavil v Salzburgu jen proto, ze zrovna nejede vlak fakt nic neznamena :D Trpelivejsi pockaji, mene trpelivi to zkusi jinak. Drtiva vetsina opatreni je pouze na hlavnich tazich - je otazka casu, kdy si koupi v trafice podrobnou mapu okoli (pokud na ni nekoukaji online), nebo zaplati nekomu znalych mistnich pomeru :D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    WANTON: aha:))
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANYSEK: no, psal jsem, že se o tom pobavíme za měsíc. tak co? furt silný řeči? :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    TEKKIT: Pak spotřebitelé u nás budou profitovat z dotací placených daňovými poplatníky cizích států. A my budeme moci kapitál investovat v odvětvích s vyšší přidanou hodnotou.

Tebe nezajímají zaměstnavatelé, ale spotřebitelé. ;)

(O dotacích toho rakušáci napsali hodně, lze najít zejména na mises.org )
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak tu máme přípravu na natáčení a jedeme na ostro! :D

a teď testová otázka: myslíte, že TV NOVA, narozdíl od RT, odvysílala záběr celý? :D
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: Jenže ti byli jediní, mne spíše zaujali zdrželi se a nehlasovali. ;)
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: top09 pro kvóty hlasovali i minule. spíš je mi záhadou zdechovský. poprvé pro, podruhé proti, potřetí radši nehlasuje. a v diskusích dává za pravdu všem :) typické lidovecké :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    Blahé paměti mi tu někdo vyčítal, že dávám příspěvky, které se netýkají Svobodných. A proto se ptám, kolik z předchozích 100 příspěvků se týkalo Svobodných, jejich programu apod.?

A pokud se netýkalo, je to ok? Absolutní svoboda neexistuje.

WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: Už je to rozdíl, už je zpracovali, minule to bylo proti kvótám.
    COOLER
    COOLER --- ---
    TEKKIT: tak jasný, že řešení je zrušit dotace všude :)

jinak aktuální statistiky. eurohujeři otava a ufo mají zase co vysvětlovat :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    GOONER: a když my je nedostaneme a konkurenční firmy z jinejch zemí ano? ajo...důstojnost a čest...hm
    GOONER
    GOONER --- ---
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Přesně tak.

Nebo když se na tobě vystřídá dvanáct Afghánců, a někteří dvakrát, nebo třikrát, tak se to počítá jako 30 případů, že?

Muslim gang-rapes across Europe under-reported in press
    http://www.digitaljournal.com/article/346059
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam