• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Koblihostán...
    Agrofert v registru smluv nebude. Poslanci ANO mu prosadili výjimku
    http://zpravy.e15.cz/...a/agrofert-v-registru-smluv-nebude-poslanci-ano-mu-prosadili-vyjimku-1228760
    WANTON
    WANTON --- ---
    GLADILAF: Tady je to ot už dlouho. Za mne není problém. ;)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HWLLFFRDD: Neni dulezity, jak to bylo, dulezity je, ze to tak mohlo bejt!
    RANO
    RANO --- ---
    GLADILAF: netýkalo. to, že jsi tam třeba rok před banem psal o nějakém tématu, rozhodně neznamená, že jsi za to dostal o rok později ban. ale už se tu tím netrapte.
    PUPU
    PUPU --- ---
    WANTON: tam je zbytecne zkouset o cemkoliv diskutovat. chodi tam akorat banda namyslenych zmrdu, co se rozhodne nehodla bavit s nejakym nevzdelanym povlem. pricemz nevzdelany povl se pozna hlavne podle toho, ze nema ty spravne vzdelane nazory a neklade ty spravne akademicke dotazy. jedine, ceho se dockas, jsou znacne nesofistikovane urazky. ztrata casu
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    GLADILAF: Fňuky fňuky fňuk, sice to tak nebylo a každej se o tom může přesvědčit v archviu, ale co...
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    GLADILAF: Počkej, oni dávají o ban? Mne zatím jen mažou příspěvky. A to ten, co mi smazali (dokument ZDF) byl k tématu, nebyl kontroverzní a vůbec neurážel.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Ještě, že vyhulnec čte Blesk, by mne to úplně minulo:

Europoslanec Petr Mach o uprchlické krizi: Unie se rozpadá! Mám radost...
    http://www.blesk.cz/...175/europoslanec-petr-mach-o-uprchlicke-krizi-unie-se-rozpada-mam-radost.html
    WANTON
    WANTON --- ---
    RANO: Kdo si stěžuje? To už tam napsal nějaký kokot, nejste bratři? :D

Píšu to zde, bo tenhle klub by se bez pár id s ro úplně vklidu obešel.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WANTON: Aniz bych ten klub kdykoliv videl, byl bych velmi opatrnej se slovem cenzura

I kdyz ja mam vlastne RO v klubu o chemtrails, a to cenzura byla rozhodne!
    NJAL
    NJAL --- ---
    WANTON: Neprekvapili :-) Ja uz se tam na to davno vykaslal.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Ad cenzura s ro nebo mazáním příspěvků.

V klubu Islam - neprekonatelna vzdalenost mezi novinovymi titulky a skutecnosti... zavedli cenzuru, mažou příspěvky.

Takže to jde, když se chce.
    THETAN
    THETAN --- ---
    THETAN: no uvidíme jestli např. vytvoří občany 2. kategorie a nějak to "hezky odůvodní". Když to odůvodní Německo, všichni budou mlčet. Potom se model bílý německý Sáhib (s výhodama) a parta otroků (bez výhod) může rozšířit i na další "pokrokové země" :-))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    THETAN: uz aby to bylo... :) Ale obavam se, ze na to nema koule nikdo.
    THETAN
    THETAN --- ---
    DANYSEK: možná, že jedním ze způsobů bude plošnej škrt/redukce sociálních dávek/podpor. Časem jim dojde, že bydlet jinde vyjde na stejno. Chápu, že německo má jinou životní úroveň, ale pokud budeš opravdu chudák, tak je ti víceméně jedno, kde jím budeš.
    THETAN
    THETAN --- ---
    DANCHEZ: neveřím na pohádku, že němci nevěděli, co způsobí tím, že řeknou už téměř pochodujícím davům ek. migrantů "pojďte k nám". Vždyť už to bylo zřejmé v době kdy pochodovali na řecko, že bude průser, - jejich bezpečáci to už museli vědět. Vím, že Němci potřebují pracovní sílu, zejména na východě země, ale přesto mi nedochází, proč to dělaji tímto způsobem. Mohli to např. dělat tak jako Australani. Ti nepustí na kontinent nikoho a pouze si vybírají mimo svou zemi. Jakej by byl problém pro Němce vybírat si pracanty v Turecku nebo Sýrii. Něco smrdí...taky mi neni jasné proč politici jdou víceméně proti veřejnému mínění a opírají se pouze o pár pošuků z lidskoprávních a humanitárních organizací....něco smrdí. Stále se mi nechce věřit, že Evropa je už tima lidskoprávníma sračkama a multi-kulti vymaštěností paralizována.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FORTRESS: v Torontu cikany explicitne nechteli. Z Berlina ale zni "pojdte k nam, mame skvely system co se postara" :) No tak jdou... a dnes se resi, co s tim - protoze zjevne Berlin sve sily precenil a ted usiluje o to, aby ty, co pozval rozhazel kolem sebe :-) Jenom mi porad neni jasny, jakou silou je budou drzet v zemich, kam vlastne nechteli a nesli. To je myslim ta nejzasadnejsi otazka.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DANYSEK:
    1. Argument s cikány kteří take zkoušeli štěstí jinde (snad ještě pamatujeme vysněnou cestu do "Toronto") měl ilustrovat to že pokud tu má už jisté etnikum příbuzné = vybudované předpolí tak je pro jeho příbuzné daleko lehčí vyrazit na cestu za "bráchancem" proto také o naší republiku nejeví takový zájem.

2. Pokud verze pseudoschengen vydrží tj. německý občan bude moct vyjet jak na východ tak na západ bez represe ale čech/slovák/maďar/uprchlík bude kontrolován a vracen tak se těžko bez prostředků dostane třebas do Skandinávie a zůstane. Náš welfare state a zdravotnictví není na takové úrovni jako na západě ale určitě světelné roky třeba před subsaharskou Afrikou ze které ekonomičtí migranti míří také, ale jelikož jsou to většinou černoši 18-35 které už mínkotvůrná media na titulní strany nedává.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam