• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DANYSEK:
    1. Argument s cikány kteří take zkoušeli štěstí jinde (snad ještě pamatujeme vysněnou cestu do "Toronto") měl ilustrovat to že pokud tu má už jisté etnikum příbuzné = vybudované předpolí tak je pro jeho příbuzné daleko lehčí vyrazit na cestu za "bráchancem" proto také o naší republiku nejeví takový zájem.

2. Pokud verze pseudoschengen vydrží tj. německý občan bude moct vyjet jak na východ tak na západ bez represe ale čech/slovák/maďar/uprchlík bude kontrolován a vracen tak se těžko bez prostředků dostane třebas do Skandinávie a zůstane. Náš welfare state a zdravotnictví není na takové úrovni jako na západě ale určitě světelné roky třeba před subsaharskou Afrikou ze které ekonomičtí migranti míří také, ale jelikož jsou to většinou černoši 18-35 které už mínkotvůrná media na titulní strany nedává.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FORTRESS: neodpovidas na otazku - cim je tu udrzis? :-)
    Srovnani s vychodnim Slovenskem kulha, vychodoslovensti cigani tam bydli a nevydali se na dlouhou cestu do jimi vysneneho (zrovna) Nemecka nebo Svedska ;-) Pozadat o azyl mohli kdekoliv po ceste.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DANYSEK: Jedno dvě ghetta a budeš je mít na krku jako východoslovenský cikány, to se neboj. Hlavní důvod proč tu nikdo nezůstává je nevybudované předpolí jako mají ve státech které přijímá třeba 100,000 uprchlíků každý rok - jako Švédsko. A kvóty v "schengenu" jaký tu máme dnes můžou fungovat velice dobře.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FORTRESS: k nam se taky zrovna nehrnou :) a jsem zvedav, cim je tu budeme drzet, az budou ty kvoty... :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    DANYSEK: Prohlášení Srbů, Chorvatů a dalších jsou velice pružná. Dokuď ví že migranti jejich zemí jenom projdou dál do zemí zaslíbených tak se ukazují ve světle že oni jsou ti dobří a morální, ale jak začně hrozit že by jim tam někdo zůstal tak už druhý den povolávají armádu a třetí že by Ante Gotovina nebo Arkan s čmoudama zatočil. Pokud ploty odradí alespoň Kosovské Albánce tak mají určitě smysl.

COOLER: Děkuji.
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANYSEK: pokud uvidím překážky na cestě k mému cíli, začnu to samozřejmě poměřovat s altrernativními řešeními. podívej, ten chlapeček níže ještě 3x (ne)dostane slzákem a už se mu tam chtít nebude
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    FORTRESS: ale vzhledem k prohlasenim Chorvatu asi moc nezafunguje, holt si do navigace das jinou cestu :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    COOLER: a oni uprchlici miri jinam nez do Nemecka? Pokud je mi znamo, jejich soucasny problem je predevsim obejit Madarsko :-)
    COOLER
    COOLER --- ---
    FORTRESS:

DANYSEK: no jestli si pamatuješ tu naší konverzaci, říkal jsem, že to působí psychologicky, pokud tedy imigranti změnili směr jen díky tomu, že Německo někde zavedlo kontroly, chápu to jako potvrzení i toho o čem jsem psal a čemu ty ses vysmál. je mi jasný, že když tě budu chtít zastřelit, i když budeš zamknutej doma v pokojíčku, budu hledat cesty a třeba si to ve finále i rozmyslím. každopádně když v tom pokojíčku nebudeš, budeš mrtvej hned. už to dává smysl?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tak ten plot má hlavně odradit ty další co by se chtěli vydat na pochod spíš než ty co už jsou na cestě.

COOLER: Kdy to bylo včera na nově resp. ve zprávách?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    COOLER: a oni se snad na sve ceste zastavili? :-) Maji plot v Madarsku, tak ho ted obchazi pres Chorvatsko, ktere deklarovalo volny pruchod - no boze, par dni se zdrzi, trosku si zajdou. Ze se kus davu zastavil v Salzburgu jen proto, ze zrovna nejede vlak fakt nic neznamena :D Trpelivejsi pockaji, mene trpelivi to zkusi jinak. Drtiva vetsina opatreni je pouze na hlavnich tazich - je otazka casu, kdy si koupi v trafice podrobnou mapu okoli (pokud na ni nekoukaji online), nebo zaplati nekomu znalych mistnich pomeru :D
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    WANTON: aha:))
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANYSEK: no, psal jsem, že se o tom pobavíme za měsíc. tak co? furt silný řeči? :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    TEKKIT: Pak spotřebitelé u nás budou profitovat z dotací placených daňovými poplatníky cizích států. A my budeme moci kapitál investovat v odvětvích s vyšší přidanou hodnotou.

Tebe nezajímají zaměstnavatelé, ale spotřebitelé. ;)

(O dotacích toho rakušáci napsali hodně, lze najít zejména na mises.org )
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak tu máme přípravu na natáčení a jedeme na ostro! :D

a teď testová otázka: myslíte, že TV NOVA, narozdíl od RT, odvysílala záběr celý? :D
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: Jenže ti byli jediní, mne spíše zaujali zdrželi se a nehlasovali. ;)
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: top09 pro kvóty hlasovali i minule. spíš je mi záhadou zdechovský. poprvé pro, podruhé proti, potřetí radši nehlasuje. a v diskusích dává za pravdu všem :) typické lidovecké :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    Blahé paměti mi tu někdo vyčítal, že dávám příspěvky, které se netýkají Svobodných. A proto se ptám, kolik z předchozích 100 příspěvků se týkalo Svobodných, jejich programu apod.?

A pokud se netýkalo, je to ok? Absolutní svoboda neexistuje.

WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: Už je to rozdíl, už je zpracovali, minule to bylo proti kvótám.
    COOLER
    COOLER --- ---
    TEKKIT: tak jasný, že řešení je zrušit dotace všude :)

jinak aktuální statistiky. eurohujeři otava a ufo mají zase co vysvětlovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam