• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    COOLER: Ok, uznavam ze je to odpoved na tu otazku co jsem polozila:)
    Jak to vysvetluje?
    COOLER
    COOLER --- ---
    FRONEMA: vysvětluje
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    COOLER: vysvetluje tam kam podle nej mach presel? (mne uz kdysi davno bloknul tak se nenkouknu)
    COOLER
    COOLER --- ---

Petr Hampl
    2 hod ·
    Možná jste si všimli, že moje kampaň na předsedu Svobodných poněkud ztrácí páru. Děje se příliš mnoho věcí a já nemám čas na vnitrostranické půtky. Navíc Petr Mach přešel ideově na tu pozici, za jakou chtěl ještě před dvěma měsíci vylučovat ze strany, takže souboj myšlenek ztrácí význam (pokud to pan Mach myslí vážně) a zůstává souboj o koryta. To je hodně trapná situace.
    COOLER
    COOLER --- ---
    Franta Šiška: Co presne znamena tahle veta? O jakou vyjimku se jedna? "Prezident Klaus sice dojednal výjimku z listiny po Českou republiku, ta ale nezačne platit dokud nebude ratifikovaná všemi zeměmi EU jakožto přílepek k přístupové smlouvě s Chorvatskem."

Petr Veselý: To přesně znamenla, že oblastí, kterých se výjimka týká neztrácí stát suverenitu a nemůže být tudíž přehlasován. Například Británie má výjimku v imigrační politice a tudíž ji nemůže EU přerozdělit (vnutit) ani jednoho přivandrovalce. Klaus takovou výjimku vyjednal a EU slíbila ji připojit při vstupu Chorvatska v roce 2013 což naši poslanci přehlasovali a v EP pak nebyla slíbená výjimka schválena a tudíž ji nemáme. V roce 2009 ze kdy je článek pan Mach naivně věřil, že EU slib dodrží.

sláva klausovi, hanba otavovi a ufovi, kteří podporují partaje, které nám vnutily kvóty (ač se teď některé tváří tak strašně protiimigračně)
    PUPU
    PUPU --- ---
    PAULMUADDIB: jojo... internetove archivy jsou svine ;-)
    GOONER
    GOONER --- ---
    PAULMUADDIB: to je dobrej vtípek :D
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    GOONER: https://www.youtube.com/watch?t=82&v=XA3E_U7MxgI

"A nevěřte zlomyslným lžím, že k nám jižní země budou posílat azylanty."

"A zaručuji vám, že to není o nás bez nás".
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    GOONER: 28. zari jsou akce tradicne, urcite uz nekolik let, mozna dokonce od zacatku...
    GOONER
    GOONER --- ---
    Koukám Svobodní plánují na pondělí demonstraci proti kvótám. Nevím, jestli je ten termín šťastně zvolený. Sice je státní svátek a lidi mají čas, na druhou stranu to zcela mediálně zapadne mezi řadu jiných akcích, kde se magoři, co by uprchlíky stříleli na hranicích budou dovolávat ochrany sv. Václava a vzývat vojsko Blanických rytířů.
    WANTON
    WANTON --- ---
    GOONER: To víme už dávno. Jen je otázkou, kdy to padne. ;)
    GOONER
    GOONER --- ---
    WANTON: ano, z politického hlediska, je to pro euroskeptiky výhodně, nicméně těžko se radovat z toho, že se Evropa radostně řídí vstříc obřímu průseru.
    WANTON
    WANTON --- ---
    GOONER: Na BBC se píše, že se to ještě musí schválit zítra na nějakém srazu potentátů, tak jsem zvědav, jestli s tím jde ještě něco udělat.

Jinak, jako Svobodný a odpůrce EU, bych měl potají jásat. ;)
    GOONER
    GOONER --- ---
    Tak kvóty schváleny na radě ministrů vnitra kvalifikovanou většinou. To před čím Svobodní varovali od roku 2009 se stalo skutečností.
    PUPU
    PUPU --- ---
    WANTON: to je zajimavy pruzkum. obzvlast me zaujalo 3.6% dle vlastnich slov pravicaku - volicu KSCM. skoro bych rekl, ze si z nich cca 5% lidi delalo srandu. ale jinak to vypada vcelku verohodne a smysluplne
    COOLER
    COOLER --- ---
    E15 už chystá opravu článku
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    DANCHEZ: pan Urban z ČSSD ti to jistě rád vysvětlí. obecně to byl pokus o takové zákonodárné trololo, protože todleto zveřejňování smluv každého vskutečnosti jenom otravuje.

PUPU: to jsem si říkal taky .o) jinak můj názor na dotace je o mnoho smířlivější z důvodu, že mé rodné město by bez nich nemělo nejspíš žádnou z těch důležitých staveb, které nyní má. a taky je umíme u nás doma čerpat bez rozkrádání. ono obecně na dotace nadává nejvíc ten, kdo je nevíc rozkrádá. to je jak s arcibojovníkem proti korupci Davidem Rathem...
    MICKK
    MICKK --- ---
    DANCHEZ: byl tam pozměňovací návrh, aby museli ty co mají víc uvádět, ale to zamítnuli
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    MICKK: pockej, takze ty co dostavaj mene nez 20 mil, uvadet nic nemusi, a ti co dostavaj vice nez 20 mil tak dostali vyjimku a uvadet nic nemusi? takze nikdo? mozna jsem pri pondelku pomalejsi ale nejak mi to nedava smysl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam