• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: A jinak - soudce je také úředník a také je neodpovědný, to jen tak pro pořádek.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: Poslouchej to překrucování vlastních příspěvků je umyslná taktika, nebo jen náhodné seskupení omylů? O příspěvek zpět jsi mluvil o neodpovědných expertech, teď už mluvíš o hlasujících úřednících. Samozřejmě neodpovědní experti u nás rozhodují také, byť nepřímo. Říká se jim soudní znalci.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: u nas se deti odebiraji rodicum na zaklade hlasovani jakychsi uredniku, co nejsou nikomu odpovedni? nerikej. mohu se optat, kde je tento system popsan?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    THETAN: Ten odkaz té nemocné a nešťastné blbky je tady: http://svobodneforum.cz/...me-nove-indice-ktere-ukazuji-na-nenormalni-pomery-v-rodine-michalakovych/

HWLLFFRDD ani neumí linkovat, a když linkuje, tak píčoviny. Asi je mu tak 23, nemá děti, a tak netuší, že roční děcko za ním vleze všude a chce dělat všechno, co dospělý. Prostě mladý hloupý ucho.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Já jsem se angažoval. Takže prosím mlč.
    THETAN
    THETAN --- ---
    HWLLFFRDD: mě ten odkaz nefunguje, ale konečně jsem se podíval na Šafrovi stránky...
    třeba tohle, to je dobré http://svobodneforum.cz/monika-le-fay-kvuli-norske-kauze-celim-agresivnim-utokum/
    Na konci uvádí, že kauza s Michalákovou je součást hybridní války, kterou s námi vede Kreml. :-)))
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: A znovu připomínám, že přesně tak to funguje i u nás.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PUPU: ...a znovu pripominam - prislusny 'expert' nema zadnou odpovednost, nikdo jej nekontroluje, nikomu nemusi nic zduvodnovat a s nikym se nemusi bavit, nechce-li. klasicky zdivocely statni organ. 'dostal' prava bez povinnosti, silu bez odpovednosti. hezky priklad toho, na co si musime i u nas davat zatracene bacha
    THETAN
    THETAN --- ---
    PUPU: v lednici chybí mléko....aah mám to za litra. --Rodina je moc chudá a nedbá zdravé výživy--. Franto došperkuj tu zprávu vždyť to znáš. .............Kdo je pro? jasný, odebrat.
    ČT: No problém je složity, informace nejsou přistupné, každopádně "něco tam bude" vždyť přece Norsko blablabla,
    ....dokážu si to představit.
    THETAN
    THETAN --- ---
    PHAILO: to je v pořádku nebudu se do toho plést ani už nechci...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: A jak si myslíš, že se to dělá u nás?!?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    THETAN: Radši se do toho opravdu nepouštěj, protože v tom máš opravdu hokej.

Za prvé: Neprokázal se trestný čin konkrétnímu pachateli není to samé, jako prokázalo se, že se nestal.
    Za druhé: Příklad. Pokud děti nebudou mít dost jídla a střechu nad hlavou, neznamená to automaticky trestný čin že strany rodičů (třeba to vůbec nemusí být jejich vina). Přesto se v takovém případě i u nás běžně odebírá.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: no, v Norsku zjevne staci, kdyz 'expert' dojde k nazoru, je to bude fajn
    THETAN
    THETAN --- ---
    PHAILO: nejsem pravník, takže nebudu tancovat kolem pojmu "trestný čin" - což může být nepřesné, každopádně neporušila zákon nebo se to neprokázalo....to musí stačit.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    pardon, pani byla ze socialky :

Obvinili otce ze zneužívání, oběsil se. Lidé se teď bouří proti sociálce - tn.cz - TV Nova
    http://tn.nova.cz/...vinili-otce-ze-zneuzivani-ten-se-zabil-lide-broji-proti-klatovske-socialce.html

A ted mi reknete jak je tohle mozne u nas v civilizovanem cesku ? V Norsku by se to urcite nestalo !
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    THETAN: Takže jediný důvod pro odebrání z péče je spáchání trestného činu?! To jsou mi novoty.
    THETAN
    THETAN --- ---
    PHAILO: Já se o spisu nebavim, volně řečeno o spisu se baví lidé, kteří tento systém akceptují a podporují. Spis je pochopitelně napsán neprůstřelně. U ní je podstatné, že trestný čin nespáchala (sex. zneužívání). To ostatní je dle mého podnikatelský záměr Barnevernet.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    To je odborniku na rodinne pravo.
    Skoda ze jste se treba tak neangazovali kdyz treba tuhle v klatovech sebrala ceska socialka chlapovi deti po falesnem narceni ze strany matky a on se po marnem boji obesil. (jeden pripad z mnoha).

Je s vama kluci (a holko) sranda, jen co je pravda !
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: hmm... a co treba 'jestli zverejnite spis, obvinime Vas z trestneho cinu XYZ a umistime rovnou do basy'? zacinam mit pocit, ze v Norsku je mozne uplne cokoliv.

osobne na tomhle pripadu vidim nekolik pozitivnich veci. v Norsku i u nas se debatuje a to nejen na urovni hospodskeho 'kdovi, co s tema klukama delali', ale i na tema dobre-to-mysliciho statu a jeho pravomoci. z tohoto pohledu jsou myslim smyslupne i zdanlive absurdne vyznivajici napady o preruseni diplomatickych styku - protoze o tom se v novinach doctete. ze nejaka zenska z vychodni evropy podava pate odvolani... to nikoho od obeda nevyrusi.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    THETAN: Nezlob se na mě, ale Wikipedia má přístup do spisu? Brát ji jako důvěryhodný zdroj v takovéhle věci, to už snad raději opravdu Michaláková.
    THETAN
    THETAN --- ---
    PHAILO: https://cs.wikipedia.org/wiki/Barnevernet
    Na konci článku jsou uvedené i příklady odebrání dětí v některých kauzách. Přijde mi to tak, že si vymyslí např. "tradici", že v norsku musí být v lednici v domácnosti dítěte dostatek ovoce a pokud ne, tak je to k prošetření zda odebrat nebo ne - poté rozhoduje výbor 3 "expertů" hlasováním. Ono to ani jinak nejde, pokud chtěj odebrat 12000 dětí ročně.
    Ať už nazveme tuto vnitřní tajnou metodiku selekce (způsob podníkání) Barnevernetu "norskou tradicí výchovy", kterou akceptuji, pokud se tam přistěhuji, tak je úsměvné jak ČT tuto nesmyslnost pojme a místo jasného odmítnutí celého systému jako frašky, která se naposledy konala možná za protektorátu nabo v nacistickém německu. Místo toho se z toho stává "jakási složitá blíže neurčitá na spis odkazující" záhada "pokrokového západu" před kterou musí naše veřejnost klanět nebo to minimálně s pochopením tolerovat. Ta ženska navíc dělá ve školce s dětmi, fakt paradox :-))

Dle mého názoru se jedná o rozsáhlou politickou korupci z důvodu čerpání Norských fondů. ČT jako vždy pokrokově sekunduje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam