• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    THETAN: pardon,
    Norská kauza: Fotografie, které dokládají nenormální poměry | Svobodné fórum
    http://svobodneforum.cz/...me-nove-indice-ktere-ukazuji-na-nenormalni-pomery-v-rodine-michalakovych/
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: A jinak - soudce je také úředník a také je neodpovědný, to jen tak pro pořádek.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: Poslouchej to překrucování vlastních příspěvků je umyslná taktika, nebo jen náhodné seskupení omylů? O příspěvek zpět jsi mluvil o neodpovědných expertech, teď už mluvíš o hlasujících úřednících. Samozřejmě neodpovědní experti u nás rozhodují také, byť nepřímo. Říká se jim soudní znalci.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: u nas se deti odebiraji rodicum na zaklade hlasovani jakychsi uredniku, co nejsou nikomu odpovedni? nerikej. mohu se optat, kde je tento system popsan?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    THETAN: Ten odkaz té nemocné a nešťastné blbky je tady: http://svobodneforum.cz/...me-nove-indice-ktere-ukazuji-na-nenormalni-pomery-v-rodine-michalakovych/

HWLLFFRDD ani neumí linkovat, a když linkuje, tak píčoviny. Asi je mu tak 23, nemá děti, a tak netuší, že roční děcko za ním vleze všude a chce dělat všechno, co dospělý. Prostě mladý hloupý ucho.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OTAVA: Já jsem se angažoval. Takže prosím mlč.
    THETAN
    THETAN --- ---
    HWLLFFRDD: mě ten odkaz nefunguje, ale konečně jsem se podíval na Šafrovi stránky...
    třeba tohle, to je dobré http://svobodneforum.cz/monika-le-fay-kvuli-norske-kauze-celim-agresivnim-utokum/
    Na konci uvádí, že kauza s Michalákovou je součást hybridní války, kterou s námi vede Kreml. :-)))
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: A znovu připomínám, že přesně tak to funguje i u nás.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PUPU: ...a znovu pripominam - prislusny 'expert' nema zadnou odpovednost, nikdo jej nekontroluje, nikomu nemusi nic zduvodnovat a s nikym se nemusi bavit, nechce-li. klasicky zdivocely statni organ. 'dostal' prava bez povinnosti, silu bez odpovednosti. hezky priklad toho, na co si musime i u nas davat zatracene bacha
    THETAN
    THETAN --- ---
    PUPU: v lednici chybí mléko....aah mám to za litra. --Rodina je moc chudá a nedbá zdravé výživy--. Franto došperkuj tu zprávu vždyť to znáš. .............Kdo je pro? jasný, odebrat.
    ČT: No problém je složity, informace nejsou přistupné, každopádně "něco tam bude" vždyť přece Norsko blablabla,
    ....dokážu si to představit.
    THETAN
    THETAN --- ---
    PHAILO: to je v pořádku nebudu se do toho plést ani už nechci...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PUPU: A jak si myslíš, že se to dělá u nás?!?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    THETAN: Radši se do toho opravdu nepouštěj, protože v tom máš opravdu hokej.

Za prvé: Neprokázal se trestný čin konkrétnímu pachateli není to samé, jako prokázalo se, že se nestal.
    Za druhé: Příklad. Pokud děti nebudou mít dost jídla a střechu nad hlavou, neznamená to automaticky trestný čin že strany rodičů (třeba to vůbec nemusí být jejich vina). Přesto se v takovém případě i u nás běžně odebírá.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PHAILO: no, v Norsku zjevne staci, kdyz 'expert' dojde k nazoru, je to bude fajn
    THETAN
    THETAN --- ---
    PHAILO: nejsem pravník, takže nebudu tancovat kolem pojmu "trestný čin" - což může být nepřesné, každopádně neporušila zákon nebo se to neprokázalo....to musí stačit.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    pardon, pani byla ze socialky :

Obvinili otce ze zneužívání, oběsil se. Lidé se teď bouří proti sociálce - tn.cz - TV Nova
    http://tn.nova.cz/...vinili-otce-ze-zneuzivani-ten-se-zabil-lide-broji-proti-klatovske-socialce.html

A ted mi reknete jak je tohle mozne u nas v civilizovanem cesku ? V Norsku by se to urcite nestalo !
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    THETAN: Takže jediný důvod pro odebrání z péče je spáchání trestného činu?! To jsou mi novoty.
    THETAN
    THETAN --- ---
    PHAILO: Já se o spisu nebavim, volně řečeno o spisu se baví lidé, kteří tento systém akceptují a podporují. Spis je pochopitelně napsán neprůstřelně. U ní je podstatné, že trestný čin nespáchala (sex. zneužívání). To ostatní je dle mého podnikatelský záměr Barnevernet.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    To je odborniku na rodinne pravo.
    Skoda ze jste se treba tak neangazovali kdyz treba tuhle v klatovech sebrala ceska socialka chlapovi deti po falesnem narceni ze strany matky a on se po marnem boji obesil. (jeden pripad z mnoha).

Je s vama kluci (a holko) sranda, jen co je pravda !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam