• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: to ze nasi zastupci v Bruselu jsou neschopni a jsou tam vicemene posilani systemem trafik a nedokazou prosadit nase narodni zajmy neni problem EU ale nas. V mnohem s tebou o fungovani EU budu souhlasit, jen nebudu souhlasit s tim ze jedinym a nejlepsim resenim je vystoupit z EU. Kazda sebemensi vesnice cerpala dotace EU a neco z jejich penez postavila, kdyby nebylo nasich politickych zlodeju a dotacnich mafii ktere kryji ci nimi primo jsou by se toho dalo udelat jeste vice.

PAULMUADDIB: Nahlasit te za prestupek? Proc bych to mel delat? Pokud chapes psany text tak bys pochopil ze je mi to naprosto putna jestli mas vlajku EU preskrtnutou a nebo ne.

DANCHEZ: Prijmy spojene s tranzitnimy poplatky a prijmy ze sluzeb poskytovanych ridicum. Nez napises neco ve smyslu ze je to zanedbatelna cast vydaju. Tak ano, je.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PLANDAK: Hele, já to mám taky. Nahlas mě za přestupek, půjdeme do správního řízení, pak se uvidí.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: Opravdu netusim co resis. Ne nemam zadny podlozeny nazor a ani to nechci a nebudu resit. Do ted jsem si myslel ze toto je auditko o SSO kterych se clanek tyka a ne pravnicka poradna do ktere muzes prispet pouze s podlozenym nazorem. Jestli se chces mermomoci s nekym hadat a vest flame, najdi si nekoho jineho.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PLANDAK: takze podlozeny nazor nemas. OK, dekuji, to staci
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: hele snazis se trollit a nebo mas pomalejsi mysleni? Chces muj nazor na tohle tema??? Tak si ho precti.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PLANDAK: ano, tomu se rika pravni nazor. dokonce i soudy vynaseji rozsudky na zaklade nazoru soudce. co je na tom divneho? mas-li jiny nazor, prednes ho a vysvetli, cim je podlozeny
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: bod 2

Ochrana znaku EU na SPZ dle mého názoru není ochranným účelem normy (§ 125c, odst. 1, písm. a) zákona o provozu na pozemních komunikacích).

vic asi dodavat nechci
    PUPU
    PUPU --- ---
    PLANDAK: odkazuji na clanek s pravnim nazorem. pokud je Tvou odpovedi 'dojem', pak si nejsem jist, proc sem ten puvodni odkaz vubec posilas
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: argument? Jsou to dva dojmy proti sobe, pro mne za mne si klidne bojujte proti EU a preskrtavejte si vlajky EU jak chcete. Vystoupeni z EU je pro tanzitni a exportni zemi jako jsme my obrovskym skokekm zpatky at se vam to libi nebo ne. Tudiz i kdyz bych vas rad chapal jak to myslite tak prozatim mi nikdo nevysvetlil ty pozitiva vystoupeni z EU.
    PUPU
    PUPU --- ---
    PLANDAK: a nejaky argument krome ad hominem by nebyl? jestli ne, budiz, ale...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    PUPU: Grygara znam osobne a radsi nebudu ventilovat na internetech co si o nem myslim. Slibil jsem si ze budu na internetech slusny, aspon nejakou dobu...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Europoslanec Petr Mach a jeho Svobodní nabádají k porušování zákonů. Mach přelepením modrého proužku na SPZ svého vozu samolepkou s přeškrtnutými hvězdami EU vybízí k přestupku proti Zákonu o provozu na pozemních komunikacích. Svobodní tyto samolepky bez jakéhokoliv varování prodávají na svém webu.

http://echo24.cz/a/wiGt7/svobodni-europoslance-macha-vybizeji-k-porusovani-zakona
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    Joe Rogan Experience #801 - Gary Johnson
    https://www.youtube.com/watch?v=KQIuHGbKckY
    WANTON
    WANTON --- ---
    PAVEL ŠAFR: Cesta Čechů do Babišova otroctví aneb Jak se zbavit hybridního diktátora | Svobodné fórum
    http://svobodneforum.cz/...cesta-cechu-do-babisova-otroctvi-aneb-jak-se-zbavit-hybridniho-diktatora/
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: Nech ho. Ještě nerozdýchal, že komunistů už má ve straně pod 40k.
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: hahaha! :) ty jsi mě pobavil! haha! :D :D :D
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GLADILAF: Bohuzel, zda se ze clenove SSO se berou dost vazne na to aby cely ten projekt byl fake.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Každopádně u voličů Úsvitu je radost na místě, wtz.
    COOLER
    COOLER --- ---
    rozpad úsvitu. nárůst je dočasný, apč si to vezme zpět.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    GLADILAF: Spíš za to může rozvod BPI a Úsvitu, to nám nahnalo zpátky tisíce voličů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam