• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Vystoupení z EU: Bohatý lord sepsal důrazný dopis. A v Holandsku vyšel průzkum, který Brusel šokuje | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...razny-dopis-A-v-Holandsku-vysel-pruzkum-ktery-Brusel-sokuje-439583
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    VYHULENY_UFO: Pokud to bude Vladimír Franz, tak třeba modrozelenou.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: neřeším barvu kůže, nejsem rasista, abych dělil lidi na černý a bílý. rozhoduji se podle IQ pod 90
    COOLER
    COOLER --- ---
    Miroslav Jahoda

Další mezinárodní výzkum potvrdil, že Česká republika patří na špici z hlediska bezpečnosti a mírumilovnosti. Myslím, že to přesně potvrzuje slova Benjamina Kurase, že Češi staví na nejvyšší místo klidu a "pohodu".
    V důsledku toho nevyhledáváme konflitky a vše bereme s velkou rezervou. Nevadí nám Vietnamci, Mongolové, Rusové, Mexičani nebo Japonci. Nevadí nám vlastně žádná národnost. Jediné, co vadí, je ideologie, u které víme, že pohodu a klid nepřináší, ale bere ji.
    A z toho jsou sluníčkáři zoufalí. To nejhorší, co se jim může stát je, že se otevřeně začne mluvit o tom, že nám opravdu vadí jen ta ideologie a rasismus v původním smyslu zde nikdy neexistoval.
    COOLER
    COOLER --- ---
    THETAN: to se nekomentuje. píchá se to nitrožilně a pak se to bleje do klubů, kde to nikoho nezajímá.
    THETAN
    THETAN --- ---
    VYHULENY_UFO: joo tak plátek toho udavače s stb praktikama Čulíka...no nema cenu komentovat
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: TOP09 nevolím kvůli Kalouskovi, ale kvůli FERImu. To je totiž budoucnost nás, elity národa.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: samozrejme jsem to myslel tak, ze je nepusti dovnitr, nebo je rovnou zastrasuji
    Journalists Harassed at Secretive Bilderberg Conference
    http://www.breitbart.com/london/2016/06/09/journalists-harassed-secretive-bilderberg-conference/
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: volím TOP09
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: oligarchističtí tahači nitek si dávaj sedánek, samozřejmě opět tajně a bez novinářů
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: já myslim, že tady nejde o neomarxismus, ale o čistou tupost :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    VYHULENY_UFO: fasisti + sunmeni EU ... dobra kontradikce. Koukam, ze fantazie pri hledani nalepek nema hranice. :D
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Co dělají nižší formy života ve svém volnu mne opravdu nezajímá. ;)
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Svobodní nemohou za tvé problémy. :-)))
    BONGI
    BONGI --- ---
    COOLER: Ceske noviny - vydava CTK. Minimalne je delaji profesionalove a ostatni noviny jejich zpravy prejimaji, akorat, ze polejou kecupem nebo horcici, dodaji komentare od "znalcu" anebo si nejake dalsi primo vymysli na tema..
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Takže ten kreten jsi byl ty. Dalo se to čekat.
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: kámo, já vůbec nevím, o koho jde. jen jsem si jak říká ufo jako absolvent vysokoškolského studia přečetl pár článků, které kritizují vyváženost primy a parlamentních listů a došel jsem k názoru, že ty články nejsou vyvážené a rozhodně neodpovídají novinářské etice. krom toho, že si pisálek připadá jako že je něco víc, než kolegové, kteří od britských listů odešli do výše uvedených médií.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: co čekáš od ubrečeného komunisty Čulíka
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: to jako že Blisty hlásají pravdu, popř. podávají relevantní informace?
    Mno, asi mám o tobě jasno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam