• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    WANTON: vítej do lubu :)
    standardní postup sráčů, kterým scházejí argumenty...
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANCHEZ: Tak ten blb si mě dal do ignore. Boha...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: kdyz to rikas tak MUSIS mit pravdu :-D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: pro hloupeho kazdy hloupy
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: ??? LOL, nemam duvod
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: S prominutim me tvoje argumenty taktez nedavaji smysl, je to pro mne snuska zjednodusovani a nerealistickych predstav
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: tak bud te lasky, a dej si do ignore i tenhle klub
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: co to meles? o tomhle se tady nebavime, bavime se o tom jak bude EU trestat UK.. zatim jsi nepredlozil jedinej priklad ktery by daval smysl
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: ktery? Uz je v ignoru
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: wanton ale predlozil validní argumen na který nemás odpoved
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: Nevsiml jsem si ze by UK byla v rybolovu sobestacna a mela hejna ryb ve svych vodach.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PLANDAK:
    PLANDAK: Takže jsi tu za debila. Nu, je to tvoje volba.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    WANTON: He he dalsi adept na reseni ala Lonestar. Opakuji ze jsem unaveny z podobnych kravin na kterych si urcite ID honi ego. Resim je zasadne ignorlistem, tudiz pokracuj timhle smerem a budes v dobre spolecnosti...
    THETAN
    THETAN --- ---
    PLANDAK: no přál bych si aby si UK odchod odhlasovala. Uviděli bychom alespoň to, jak bude Brusel reagovat. No taky pevně doufám, že by to neskončilo jako hlasování o Lisabonské smlověv Irsku.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    WANTON:
    "Vyjednávat ústupky..." - takže Briti si MUSÍ vyjednat ústupky. - spravne je mohou

Pokud by ta EU byrokracie byla tak skvělá, tak by ji přijímali všichni s radostí a nadšením. naivni predstava

ad posledni : A v bruselu sedi a rozhoduje nejakej koncil pravych evropanu? Ja si doted myslel ze tam sedi zastupci 28 clenskych statu.
    WANTON
    WANTON --- ---
    PLANDAK: Řekni mi pls o přijetí výjimky, co si vyjednal Klaus u Lisabonské smlouvy. :-)))
    WANTON
    WANTON --- ---
    PLANDAK: "Vyjednávat ústupky..." - takže Briti si MUSÍ vyjednat ústupky.

Pokud by ta EU byrokracie byla tak skvělá, tak by ji přijímali všichni s radostí a nadšením.

A jakkoli si myslím, že Briti mají v EU sílu rozhodně větší než my, tak pochybuji, že mohou cokoliv změnit. Tahle iluze "když jsme in, můžeme ovlivnit výsledek" je směšná. V RVHP jsme také mohli měnit výsledek, co nám naservírovala Moskva? (Dnes se to jmenuje Komise EU.)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: a? je to standartní mezinárodní dohoda, nechápu jak tímhle může EU trestat Británii
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    WANTON: wtf..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam