• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    COOLER: ufo hřebenář, otava šabata... to bude ten sofistikovanej svobodnej metahumor.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Jenom taková blbost, možná nahraná, ale vypadá legit.

girlfriend explains why she voted out of EU
    https://www.youtube.com/watch?v=XDdLxTXBaAY
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: z tvého psaného textu vyplývá akorát to, že ses v hrebenarovatění dotáhl na dosud jasně vedoucího Otavu :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Takže sere. :-)
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Tebe ten Brexit opravdu stále sere? Fakt je tak těžký ho skousnout a jet dál?
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Další blábol, aneb nahlížení do mysli marxisty. Tohle ti opravdu přijde dobré k postování? Tohle je tvoje úroveň? Jestli ano a není to jen úmyslné trolování, tak je to smutné.
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: To je dobrý blábol. Ta ženština píše dle "Přání je otcem myšlenky.".
    WANTON
    WANTON --- ---
    LONESTAR: Mně, přiznám se, dělá radost, jak to odpůrci Brexitu nemohou skousnout. Někteří i několik dnů po hlasování, jak je vidět u našeho místního nejoblíbenějšího kašpárka. Představme si, jak by tu excelovali, kdyby Brexit nedopadl. :-)))
    WANTON
    WANTON --- ---
    SAMOUT: Díky jednomu článku v Týdnu mi mohl jeden sunman na fb vyplísnit za hoax. :-(

Jsem si říkal, to je Týden, tam zdroje ověřovat nemusím, ti si to hlídají, a ono kulový. :-)
    COOLER
    COOLER --- ---
    tvl a už toho mam dost! já chci konečně nějaký prachy od Putina! furt tu o tom čtu, ale nikdo mi nic nedal!
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: nevím, odkud čerpáš svoje informace, ale já jsem ještě nikde (natož u Svobodných) nezaznamenal nic o tom, že by Evropu ovládali iluminati, cia pripadne zidoiluminati.
    Ale možná si myslíš, že jsi třeskutě vtipný :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: no já spíše sleduju, že kádrování a odsuzování přichází spíše z eurofilního tábora - koneckonců to cos citoval to potvrzuje...
    Takže to vidím na "výbory pro vyšetřování neevropské činnosti", posuzování " klapokeu" a podobné instituce, ve kterých se budou takoví jako ty nebo Otava nadšeně realizovat...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: už se těšíš, jak to budeš kontrolovat?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    We have our independence, now let the pound fall and boost exports
    http://www.telegraph.co.uk/...6/26/we-have-our-independence-now-let-the-pound-fall-and-boost-export/

One major consequence of Brexit that could have a significant impact on the economy is what has happened to the pound. This has been widely portrayed as some sort of disaster. The truth is exactly the opposite. The lower pound will help to improve Britain’s trade balance, and that will boost our GDP, thereby encouraging investment.

Given this, and given the current extremely low rate of inflation, the Bank of England should not make any attempt to protect the pound. Indeed, the greatest policy challenge it will face over the next year or two is how to keep the pound down to its new competitive level. It should be prepared to reduce interest rates and even to restart the QE programme, if necessary.

What’s more, under no circumstances should the Chancellor embark on a renewed bout of fiscal tightening. Of course, if the economy performs just as well as before, or even better, helped by the low pound, then there is no reason for the public finances to deteriorate. But if the economy does slow markedly and the government deficit widens, the Chancellor should simply accept this.

There is a case for fiscal action – but of a very different sort. As well as a programme of deregulation, we now also need a plan for even lower corporate tax rates. Both of these will take time to be developed, but there is a lot to be gained by announcing soon the direction of travel.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: zatímco když něco podporuje Juncker, Schultz a Jakub Janda, takto nepochybně bude správné, že?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    VYHULENY_UFO: ale kolego :) PLANDAK

jinak toho ze nemaji zadny plan si vsiml i economist

Anarchy in the UK: Britain is sailing into a storm with no one at the wheel | The Economist
    http://www.economist.com/blogs/bagehot/2016/06/anarchy-uk
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: to jo no.. nepomuze tomu ani to, ze EU se tedka chova jako ublizena milenka
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: Proto se nepoustim do zadnych debat co bude :), vzdyt to nikdo vubec netusi a hlavne to naprosto netusi lidi co to v UK prosazovali. Obavam se ze na obou stranach prijde ne prilis prijemna studena sprcha...
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA:
    stydím se. takže tvoje maminka není Šabatová?

jinak bych rád upozornil, že jsem ve volbách nevolil svobodné, ale TOP09, jako ty. za to se taky stydím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam