• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    CROME: ano, cemu rikas svoboda ty?
    CROME
    CROME --- ---
    DANCHEZ: tomu ty rikas svoboda? lol
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: tak to je dobrý :) potěšil jsi mě
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANCHEZ: Ano, to se jmenuje zastupitelska demokracie a co jsi chtel rict?

Opet, chapu ze tady vsichni vecer pri 100w zarovce ctou Applebaumovou a podporuji rozpad USA na samostane suvereni staty a potom pokud mozno rozpad tech statu na mensi samostatne spravni celky, ale svet takhle proste nefunguje, se stim smir.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Skotsko a Severní Irsko v referendu hlasovaly převážně pro setrvání Velké Británie v EU. Tento postoj zaznívá i v Evropském parlamentu. "Jsem hrdý na to, že jsem Skot. Jsem hrdý i na to, že jsem Evropan," uvedl Alyn Smith. "Nenechte v tom Skotsko!"
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTAVA: tak obcane nikdy nepslouchaji vladu, ridi se zakony ktere vlada/parlament/senat uvedou v platnost.. a pak ji to ve volbach spocitaj
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    DANCHEZ: Jeste ze ted obcane UK nebudou muset poslouchat zadnou vladu. Oh, Wait!
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    OTAVA: nizka cena za svobodu
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Desim se dne az nekdo z mistnich zjisti ze pro pohyb v EU staci obcansky prukaz.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    COOLER: Mozna by bylo dobre po vzoru lidi co hlasovali pro odchod z EU, zkusit si vygooglit co to vlastne je.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER: ano
    COOLER
    COOLER --- ---
    OTAVA: počkej. já když jedu po evropské unii, tak tam platí moje zdravotní pojištění? takže vůbec nemusím mít cestovní pojištění????
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: jo tak tam to vede ten pán, co si mě tu za názory zablokoval - teda po té, co mi omínusoval všechno ve všech klubech na nyxu. zřejmě vyrovnaná osobnost :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Chapu ze volici SSO maji dost zjednoudesen videni sveta a slozitejsi uvazovani maji spojene s bolesi v pravem celnim laloku, ale ja si dovedu predstavit tisic a jeden duvod proc bude obchodovani s EU vyrazne tezsi bez toho aby se cokoliv zmenilo.

Treba - ja dodam zbozi do UK, ale subjekt nezaplati. Jak to budu resit kdyz UK neni clenem EU? Kdyz si zlomim v UK nohu, moje zdravotni pojisteni tam nebude platit a vice versa. je opravdu mnoho malych neviditelnych detailu ktere resilo EU pravo nebo fakt ze jsme byli soucasti jednoho celku, ktere ted zmizi.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    THETAN: ja nevim, co jsem si tak vsiml, jsou to vsehovsudy tri lidi (kteri se spis chteji zviditelnit v mediich... pro idioty je mit drzku na chvili v televizi zivotni uspech).. bude to asi podobne jako s tim googlovanim "co je EU"
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: Tam mas pouze RO, pokud spravne vidim...
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    COOLER: konvicka, hampl, wolforá a blitky z facebooku nebo jak se ten levicový circlejerk jmenuje
    THETAN
    THETAN --- ---
    PLANDAK: Reagoval jsem především na toto: "Cele mi to pripada jako zfusovana komedie na kterou se lidi bezmozkove nachytali a najednou zjistuji ze je to trosku jinak."

Jinak uvěřit tomu, že se najde z celkového počtu hlasujících pro nebo proti pár obskurtních jedinců, kteří hlasují a pak se diví, je pochopitelně uvěřitelné, ale díky nějákému pisálkovi, který toto v rámci své poplatné žurnalistické práce neustále vyřvává a díky osobním preferencím jak by to mělo dopadnout, z toho žádné závěry dělat nelze. .
    COOLER
    COOLER --- ---
    DANCHEZ: u kterejch? já když naposledy psal celkem kultivovaně do VV, tak mi pak chodily výhružné zprávy od nějaký oazuzky nebo jak se jmenovala. vyhrožovala banem, jestli to okamžitě nesmažu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam