• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: eeeeeeee aha, spravce silnic ti ochrani majetek, rodinu i poradek v ulicich. Jak budou vybirat poplatky??? Neco jako obcane abychom vysetrili vrazdu vasi blizke osoby zaplatte pausalni poplatek 5000,- + samozrejme naklady, az ho chytime tak si pripravte dalsi penize aby je vubec zacali soudit. Samozrejme v poplatku je pouze prvnich 14dni vysetrovani??? Asi takhle nejak?? :-D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: jak jsi mi to radil? UTFG? :)
    Třeba
    Home - Autostrade per l'Italia
    http://www.autostrade.it/it/home
    THETAN
    THETAN --- ---
    SAMOUT: hmm, chudáci svazáci. Zas to budou muset rozjet a vysvětlovat a přesvědčovat a ukazovat nácky a skoro nácky
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Tyhle vykriky sice vypadaji muzne, ale ze by jsi mi vysvetlil z ceho bys to financoval to je zase ma naivni predstava, ze? :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Rakouský soud zrušil prezidentské volby, Hoferova těsná porážka neplatí - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...-hofer-van-der-bellen-pzi-/zahranicni.aspx?c=A160701_104024_zahranicni_aha
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Kdyby nebylo státu, kdo by stavěl silnice! :D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    MUADDIB: bez vladce, bez dani, bez policie, bez soudu uz te vidim jak budes nadsenej az ti nejakej pologramotnej vul vystrili rodinu kterou jsi nedokazal ochranit protoze nebylo z ceho platit policii :-D :-D Tyhle naivni predstavy beres prosimte kde? :-D :-D
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PLANDAK: my si asi nerozumíme, já si vystačím bez vládce (monarchy, nebo oligarchy) a bez daní... Z týhle pseudodemokracie do feudalismu, to je jak z hovna do sraček... i když chápu, že lidem bez invence, sebevědomí a s pocitem "rozhodněte to za mně, jsem nekompetentní"(viz sebemrskači za brexit apod.) vyhovuje to, či ono... lépe...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    MUADDIB: jj ja jsem taky za to ze staty a demokracie je k nicemu :-D Skonceme 100lety experiment a vratme feudalismus. Me by to plne vyhovovalo :-D
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PLANDAK: ještě mi chybí tabulka, která dokazuje, že výdaje státního rozpočtu jsou vyšší, než jejich příjmy a jak moc je to supercool výhodnej projekt... ten stát :D
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PLANDAK: LOL :D
    WANTON
    WANTON --- ---
    LONESTAR: jj, všímám si, že Svobodní budí u jistých individuí emoce. Projevovaná nenávist je dobrá reklama. :-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    WANTON: Miftr je legenda :D
    A jak můžeš videt v tomhle auditku, má řadu (stejně) hodnotných následovníků :D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: kvuli tomu vecer neusnu :-D :-D
    WANTON
    WANTON --- ---
    LONESTAR: To je pro Svobodný vynikající reklama, jen více takových!
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: nemusíš stále potvrzovat, co jsi zač - my to tady už všichni dávno víme ;)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: kdekoliv, jsi tak dokonaly ze i Jezis si k tobe chodi pro rady
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: ve všech diskusích... :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    hele jestli nechapete jednoduchou tabulku a nedokazete si dohledat data tak se naprosto nedivim vysmechu obcanu smerem k strane SSO

DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    taky nechapu co tim chtel Plandak rict
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: :-D :-D Ano pane, kdyz to rikate tak musite mit pravdu. Presne tohle celou dobu delam :-D :-D :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam