• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: Makroekonomické ukazatele vylepší, když budeme stále stavět a bourat jeden barák dokola. Takový ignorant nemůže být ani planďák.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PAULMUADDIB: řeším makroekonomické ukazatele. tam se s počtem zkrachovalých firem nepočítá. samozřejmě, že ten systém je strašně nespravedlivý.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: Tak ono je to strašně výhodné, když kvůli daním zkrachuje pět šest malých firem s řemeslníky a bývalé společníky pak zaměstná nějaký větší subjekt na výstavbu rozhledny v údolí, nebo cyklostezky.

Takové ekonomické perpetuum mobile.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: no každopádně jsem rád, že už se české republice daří čerpat pořádně. ona ta neefektivita našeho působení v EU byla způsobena hlavně tím, že jsme mohli dostat spooooustu peněz, o který jsme si ale neřekli, protože se tady místo toho řešilo, kdo s kym bude ve vládě rozkrádat.

ruku na srdce, i když ty prachy jdou ve velké míře oligarchům, alespoň to zvedá životní úroveň všem.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: no tak já se taky nedjvím, že reaguješ na něco jiného, než bylo napsáno :) to děláš často...
    Říká se tomu "nepochopení psaného textu" :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: jo aha tady je problem :-D :-D Tak to se potom nedivim :-D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: tys tímhle PLANDAK reagoval na moje LONESTAR, ne?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: KDE JSEM SE PTAL NA SILNICE???? Hele nebumbal jsi dneska?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: nptal ses na silnice, odpověděl jsem ti na silnice :)
    Zbytek si vygoogli sám :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: eeeeeeee aha, spravce silnic ti ochrani majetek, rodinu i poradek v ulicich. Jak budou vybirat poplatky??? Neco jako obcane abychom vysetrili vrazdu vasi blizke osoby zaplatte pausalni poplatek 5000,- + samozrejme naklady, az ho chytime tak si pripravte dalsi penize aby je vubec zacali soudit. Samozrejme v poplatku je pouze prvnich 14dni vysetrovani??? Asi takhle nejak?? :-D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: jak jsi mi to radil? UTFG? :)
    Třeba
    Home - Autostrade per l'Italia
    http://www.autostrade.it/it/home
    THETAN
    THETAN --- ---
    SAMOUT: hmm, chudáci svazáci. Zas to budou muset rozjet a vysvětlovat a přesvědčovat a ukazovat nácky a skoro nácky
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: Tyhle vykriky sice vypadaji muzne, ale ze by jsi mi vysvetlil z ceho bys to financoval to je zase ma naivni predstava, ze? :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Rakouský soud zrušil prezidentské volby, Hoferova těsná porážka neplatí - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...-hofer-van-der-bellen-pzi-/zahranicni.aspx?c=A160701_104024_zahranicni_aha
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Kdyby nebylo státu, kdo by stavěl silnice! :D
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    MUADDIB: bez vladce, bez dani, bez policie, bez soudu uz te vidim jak budes nadsenej az ti nejakej pologramotnej vul vystrili rodinu kterou jsi nedokazal ochranit protoze nebylo z ceho platit policii :-D :-D Tyhle naivni predstavy beres prosimte kde? :-D :-D
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PLANDAK: my si asi nerozumíme, já si vystačím bez vládce (monarchy, nebo oligarchy) a bez daní... Z týhle pseudodemokracie do feudalismu, to je jak z hovna do sraček... i když chápu, že lidem bez invence, sebevědomí a s pocitem "rozhodněte to za mně, jsem nekompetentní"(viz sebemrskači za brexit apod.) vyhovuje to, či ono... lépe...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    MUADDIB: jj ja jsem taky za to ze staty a demokracie je k nicemu :-D Skonceme 100lety experiment a vratme feudalismus. Me by to plne vyhovovalo :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam