• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    THETAN
    THETAN --- ---
    Na idnesu povolili dávku rebélie, nebo aspirují na křišťálovou lupu :-))
    Nadávají nám do rasistů a šikanují nás, stěžují si voliči brexitu - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...sikanu-velka-britanie-p0r-/zahranicni.aspx?c=A160629_143244_zahranicni_kha
    PUPU
    PUPU --- ---
    THETAN: presne tak. na ziskani dotace aby clovek potreboval specializovanou firmu jen na vyplnovani formularu. dalsi level jsou pak 'pujcky' pro recko. rekl bych, ze to je naznak toho, jak to pujde dal. 'jasne, dokazal ses probit k penezum, tak ti je dame, ale musis je utratit u predepsanym zpusobem - neboli u nas!'. takove pekne perpetuum mobile - vydane penize se nam hned zase vrati a jeste navic nam je nekdo bude dluzit.

osobne nechapu, jak se nekdo muze ohanet dotacemi jako necim pozitivnim.
    THETAN
    THETAN --- ---
    Znamý to fakt, jednotlivé dotace jsou podmíněny i vlastními zdroji....v důsledku se ty EU píčoviny stejně sponzorují z českých prachů a nedostává se na potřebnější věci. Tzn. že v té hovězí tabulce chybí kolik nás to čerpání vůbec stálo + by bylo potřeba zohlednit i institucionání zajištění toků dotací a jejich vyřízení. Plus tam chybí vyčíslení negativních vlivů na tržní prostředí, které z toho plynou - zmíněné krachující menší firmy, neefiktivitu při výstavbě , která se přelejvá i do tržního prostředí a budoucí náklady na eliminaci korupčního prostředí které tyto dotace akcelerují.

Typicky z kraje mých rodičů, luxusní nepotřebné asfaltky v lese, kde je nikdo nepotřebuje a k tomu v důsledku nedostatek peněz na asfalt v ulicích městečka.

DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    problém s dotacema je stejný jako se sypáním ať už peněžních tak hmotných dotací africkým chudým státům, jasně papírově to zvedne ekonomiku, ale fakticky to lidi poškozuje a stávají se závislými na systému.. peníze si rozkradou warlordi a korupční mašinerie a když tam dovezeš rýži tak to zničí to minimum lidí co se dokáží postarat o sebe drobným pěstováním rýže, protože nemůžou konkurovat rýži zdarma, kterou tam navezly "dobročinné" organizace
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LONESTAR: lol od tebe to sedí;-)

LONESTAR --- --- 12:27:30 1.7.20162 odpovědi (+1)
    Kdyby nebylo státu, kdo by stavěl silnice! :D

PLANDAK --- --- 12:21:30 1.7.2016 (-1)
    MUADDIB: bez vladce, bez dani, bez policie, bez soudu uz te vidim jak budes nadsenej az ti nejakej pologramotnej vul vystrili rodinu kterou jsi nedokazal ochranit protoze nebylo z ceho platit policii :-D :-D Tyhle naivni predstavy beres prosimte kde? :-D :-D
    COOLER
    COOLER --- ---
    PAULMUADDIB: dostali jsme spoustu sraček a ikdyby z toho 20% stálo za to, pravděpodobně jsme na tom jako celek vydělali. když to vezmeš do důsledků. ono bohatě stačí, aby pracovalo 10% populace, aby to uživilo všechny. problém je v tom, jak všechny zaměstnat, aby neřešili blbosti a společnost fungovala. z tohoto pohledu to smysl dává.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: V pohodě. Já to nekritizuju. Já říkám, že nejde o to kolik peněz jsme dostali, ale co jsme za ně dostali.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PAULMUADDIB: tvl. pro levičáky jsem moc pravicovej a pro svobodný zase moc levicovej. to jsem dobře v prdeli.
    absurditu toho přirovnání k tomu, o čem se bavíme, vůbec komentovat nebudu.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: Makroekonomické ukazatele vylepší, když budeme stále stavět a bourat jeden barák dokola. Takový ignorant nemůže být ani planďák.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PAULMUADDIB: řeším makroekonomické ukazatele. tam se s počtem zkrachovalých firem nepočítá. samozřejmě, že ten systém je strašně nespravedlivý.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    COOLER: Tak ono je to strašně výhodné, když kvůli daním zkrachuje pět šest malých firem s řemeslníky a bývalé společníky pak zaměstná nějaký větší subjekt na výstavbu rozhledny v údolí, nebo cyklostezky.

Takové ekonomické perpetuum mobile.
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: no každopádně jsem rád, že už se české republice daří čerpat pořádně. ona ta neefektivita našeho působení v EU byla způsobena hlavně tím, že jsme mohli dostat spooooustu peněz, o který jsme si ale neřekli, protože se tady místo toho řešilo, kdo s kym bude ve vládě rozkrádat.

ruku na srdce, i když ty prachy jdou ve velké míře oligarchům, alespoň to zvedá životní úroveň všem.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: no tak já se taky nedjvím, že reaguješ na něco jiného, než bylo napsáno :) to děláš často...
    Říká se tomu "nepochopení psaného textu" :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: jo aha tady je problem :-D :-D Tak to se potom nedivim :-D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: tys tímhle PLANDAK reagoval na moje LONESTAR, ne?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: KDE JSEM SE PTAL NA SILNICE???? Hele nebumbal jsi dneska?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PLANDAK: nptal ses na silnice, odpověděl jsem ti na silnice :)
    Zbytek si vygoogli sám :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    LONESTAR: eeeeeeee aha, spravce silnic ti ochrani majetek, rodinu i poradek v ulicich. Jak budou vybirat poplatky??? Neco jako obcane abychom vysetrili vrazdu vasi blizke osoby zaplatte pausalni poplatek 5000,- + samozrejme naklady, az ho chytime tak si pripravte dalsi penize aby je vubec zacali soudit. Samozrejme v poplatku je pouze prvnich 14dni vysetrovani??? Asi takhle nejak?? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam