• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    EDEN
    EDEN --- ---
    PLANDAK: ako myslis pockat si tri roky do dalsich volieb medzitym nic nejak vyznamne nepojebat a potom triumfalne prevziat opraty moci, na ktoru maju dla teba automaticke pravo?
    okrem toho ze im teda celkom slusne fandis sa musim spytat, to je nejaka specialna kaviarenska logika pre pokrocilych?
    CZERUDLA
    CZERUDLA --- ---
    PLANDAK: OK, takze znova a trochu jinak. On je nekdo z UKIP clenem britske vlady nebo clenem Snemovny? Jakou ma Farage sanci byt pristi Prime minister? Žádnou, že?
    Mohl to být Johnson, jenže ten bohužel ztratil u konzervativců podporu a sám to před bojem vzdal.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    //spravny text
    Ja jenom pokud se nepletu tak je to svetova rarita, vyhrat a rezignovat na jakejkoliv vedouci post ktery by byl automaticky jejich. To je slusna prace :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Ja jenom pokud se nepletu tak je to svetova rarita, vyhrat a rezignovat na jakejkoliv vedouci post ktery by automaticky diky jejich. To je slusna prace :)

EDEN: A nebo se bezne bavim s lidma co dokazou rozeznat vice barev jak cernou a bilou.

EDEN: za A] aby jsme se netocili na slovickach je tam NEJSPIS a za B] prece prosadili vuli lidu a vubec nelhali a dokazi splnit to co slibovali lidem a proto zvitezi ve volbach a budou mit PM, nebo jsem se v necem spletl?
    EDEN
    EDEN --- ---
    PLANDAK: z akeho titulu?
    EDEN
    EDEN --- ---
    PLANDAK: ja by som kaviaren nepodcenoval, su to odhodlani mladi muzi (a zeny) s piesnou na perach a pravdou v srdci.
    pointa bola v tom ze deklarujes ze si to dlho nepocul tak ze mas bud kratku pamat, alebo necitas pozorne.
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    CZERUDLA: Nezda se ti UKIP jako celkem slusne silny spolek v UK pol. scene ktery nejspise bude stat v cele vyjednavani Brexitu?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    EDEN: sry, ale o tom ze to jsou komedianti bez jakyhokoliv planu pri pripadne vyhre rozhodli sami a urcite o tom nerozhodla zadna Zemanem prebrana a neurcita kavarna.
    EDEN
    EDEN --- ---
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    aaaaa kavarna, to uz jsem dlouho neslysel. Jdu si pro popcorn :-D :-D :-D
    EDEN
    EDEN --- ---
    CZERUDLA: to su irelevantne detaily, kaviaren uz rozhodla, ze to bola jeho zodpovednost, tak sa s tym neda nic robit.
    CZERUDLA
    CZERUDLA --- ---
    On je Farage clenem britske vlady nebo clenem Snemovny? Jakou ma moznost vyjednavat za UK podminky odchodu z Unie?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    co bychom za to v ČR dali aby všichni předsedové stran rezignovali :D nebo alespoň většina
    EDEN
    EDEN --- ---
    NE7RA: ja myslim ze keby dopredu vedeli, ze postupne rezignuje skoro cela politicka spicka, tak by bolo to ano uplne zdrvujuce :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Věnuji auto. Jsem v příkopě. Nechci se o něj starat. Vyzvedněte ho. Klíče jsou v zapalování... Váš @Nigel_Farage
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    urcite by stalo za to ted zjistit, kolik tech Britu by bylo pro Brexit, vedet, ze se pak ti politicti lidri zachovaj takhle :)
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    Ja to vidim zase takhle
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    EDEN: nska smekal

Petr Mach ‏@PetrMachMEP 1 hod.před 1 hodinou
    Smekám před N.Faragem,že dokázal vybudovat polit.stranu a dovést Brity k nezávislosti na EU. Přeji mu vše nejlepší a těším se,až ho uvidím!
    EDEN
    EDEN --- ---
    PLANDAK: to bude asi na interpretacii kazdeho sudruha, pre jednych to bude dalsi dokaz jeho kokotizmu pre druhych triumfalny odchod potom ked dosiahol to o co mu islo. mna jeho rypave prejavy v eu parlamente vedeli zabavit a pacilo sa mi tiez ako dvihal tlak ceskej a slovenskej kaviarenskej scene. uprimne si myslim ze britom bude lepsie bez neho. obavam sa vsak, ze machovi tento sok asi na par mesiacov zruinuje milostny zivot
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    NJAL: a mas nejake vysvetleni, pro naprostou politickou neochotu se v nem angazovat? :) ja si myslim, ze to je uz vsem jasne, ze to zas tak super napad neni :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam