• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANYSEK: Historie je to určitě, stejně jako nadbytečně používání třech teček, dědku.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WANTON: historie emotikonu je pomerne stara, dopln si mezery... rozhodne to neni o cool & in mladezi - v dobe, kdy se zacal pouzivat klasicky smajlik ani internet nebyl masove medium pro pubescenty...
    WANTON
    WANTON --- ---
    Naposledy Venezuela. Dáme si to znovu v EU? :-)))

WANTON
    WANTON --- ---
    DANYSEK: Smajlíci, to je takový to, co používají mladí, aby se cítili kůl a dospělý? To ti vklidu přenechám.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WANTON: Vyznam smajliku ti koukam taky nikdo nevysvetlil... O moje cevy se bat memusis, jsou v poradku
    WANTON
    WANTON --- ---
    Robejšek: Politici jsou exoti, obejdeme se bez nich, naše demokracie nefunguje

http://video.aktualne.cz/...-politiku-jsou-to-jen-exoti-lide-vre/r~21c634ae447211e68d00002590604f2e/
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANYSEK: Nesmíš tu prounijní propagandu tak žrát. Přijde mi, že jste úplně stejní jako ti, co žerou tu proruskou propagandu, strašně angažovaní, strašně vystresovaný. Teď jsem uklidňoval jednoho typa, co zahlásil, že bude válka, že Merkel ztratila soudnost a jde již otevřeně proti Putinovi vyzývající Němce k válce. Takže hlavně vklidu, ať ti nepraskne žilka.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WANTON: dzihadisti problem jsou, zatimco ruskojazycni mafiani z ukrajiny ne... c00l! :D Ale jo, byt viden v bulvarnim platku... se pocita! :D
    WANTON
    WANTON --- ---
    Europoslanec Petr Mach o uprchlické krizi: Unie se rozpadá! Mám radost... 
    http://www.blesk.cz/...175/europoslanec-petr-mach-o-uprchlicke-krizi-unie-se-rozpada-mam-radost.html
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Koukám, že u Vyhulenyho_Ufa se rovněž nic nezměnilo, kulky stále ještě nesestoupily a Svobodní stále mohou za jeho posraný život...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ: ? :-D Tady mi bylo tvrzeno ze libra je z5 jak pred brexitem. Jinak znas vyznam slova spamovani?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK: si nekde dostal ban ze spamujes tady?
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    COOLER
    COOLER --- ---
    PLANDAK: ti zastánci Evropské unie jsou hrozná pakáž, co? :(
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    DANYSEK: Blbost je věčná, to máš pravdu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam