WANTON: tohodle chlápka nechápu, von se ještě nevyzmizíkoval z povrchu zemského?
THETAN: naprosto chápu, paralely tam jsou - nicméně vyselektovat mladé lidi („mladých, bohatších, aktivních, zcestovalých a svobodomyslných“) a začít je nálepkovat jako nezkušené, kteří si nedokáží představit svobodnější společenský systém? na mě trošku moc fanatické, zavání mi to lehce třídním bojem (opět jen paralelně:)). Na druhé straně jsou zas akce typu Přemluv bábu, které působí taky dost divně...
Opět zmiňuješ ilegály, podporu neziskovek ovlivňující veřejné mínění - šlo by to, prosím, trošku konkretizovat? Opět to má dvě strany, jsou iniciativy jako HF, ale kolik se tady vyrojilo anti-islamistických spolků směřujících k potlačování práv a svobod občanů už nezmíníš.
Demokracie je tady pro všechny, máme Listinu základních práv a svobod jako "pojistku" plus zákony, které umožňují pluralitu názorů, PLURALITU NÁBOŽENSTVÍ atd. Na tomhle základě funguje velká část společnosti. Jsou to ti slepí, nekritičtí, přistupující na kompromisy atd., jak píšeš? Tahle potřeba na podobný lidi ukazovat jako na sluníčka přesně akcentuje to samé, když hnědky brečí, že je někdo označuje. Pokud ano, jen to potvrzuje tezi, že jde o pokus vytvořit dva nesmiřitelné tábory. Stejně jako se mi její válečné zpravodajství zdá velmi tendenční, tak tady to vidím stejně. Nebo se mílím, když napíšu, že Spencerová není vyvážená a objektivní?.)