• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    COOLER:"Nový systém kontroly chemikálií zajistí, aby se nejpozději od roku 2020 používaly pouze chemické látky se známými vlastnostmi a to způsobem, který nepoškozuje životní prostředí a zdraví člověka."

To je špatně?
    WANTON
    WANTON --- ---
    COOLER: jj, svým způsobem je Brexit rovněž revolucí, mohou zrušit spoustu věcí, které předtím nemohli, jen proto, že "to již po UK nechce EU".
    COOLER
    COOLER --- ---
    Pápá. Brexitová vláda zrušila ministerstvo klimatu - Blog iDNES.cz
    http://kremlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=536965
    WANTON
    WANTON --- ---
    WANTON
    WANTON --- ---
    THETAN
    THETAN --- ---
    COOLER: klasickej kolaborant...jinak včera nebo předevčírem jsem tu propagandu omylem viděl. Vždy mě fascinuje jak si k názorům k EU berou do studia týpky kteří jsou profesionální hujeři. Co asi tak můžou kecat.
    Jinak k těm svobodám, to že jsme měli stížené v německu makat a taky to "šlo" :-)) mu jaksi uniklo.
    COOLER
    COOLER --- ---
    BRETA: jo a Prouza tam hlídal kvalitu. asi takovým stylem jako dělá dobro pro nás v politice :)
    BRETA
    BRETA --- ---
    COOLER: si dělal v Partners poradentství? :) řekněme, že nemám důvod ti nevěřit, důkazy nejsou třeba...máš ty fotky?
    COOLER
    COOLER --- ---
    WANTON: to se pleteš. prouza je typickej prospěchář. on ví, že mele sračky a je za to královsky placenej. s ufem to nemá nic společnýho.
    COOLER
    COOLER --- ---
    BRETA: tak politické názory už jsi zmínil. jinak taky lže, podvádí manželku a vydírá. Předpokládám, že teď budeš chtít slyšet nahrávky, vidět fotky a ukázat rozhodnutí soudu, že je to pravda :) řekněme, že jsem s ním pár let pracoval. to ti bude muset stačit :)
    BRETA
    BRETA --- ---
    WANTON: včera sem propagandu nesjížděl, takže mi to uniklo...
    WANTON
    WANTON --- ---
    BRETA: Co perla, to blábol, ale napíšu jen to, co mne na něm pobavilo včera, když mi z televize s vážnou tváří tvrdí, že MY budeme jednat o tom, aby u nás skončili EU agentury, co mají opustit UK. Pak mne dostalo, že Česká televize tenhle nesmysl celý den na ČT24 pouštěla dál a brala ho vážně.
    BRETA
    BRETA --- ---
    BRETA
    BRETA --- ---
    COOLER: co je špatnýho na Prouzovi? samozřejmě kromě toho, že je eurofederalista, socan atd...
    WANTON
    WANTON --- ---
    VYHULENY_UFO: Prouza je snad ještě větší kokot než ty a to už je co říct. Na tvůj level jen tak někdo nemá.
    COOLER
    COOLER --- ---
    VYHULENY_UFO: TOP09 cituje ČSSD a ještě k tomu Prouzu :D asi mu to napsala Merkelová :) v jednání má samozřejmě pravdu a o tom, jestli je czexit správně nebo ne, ukáže hlavně budoucí směřování unie. nebo i s tím nesouhlasíš? :)
    BRETA
    BRETA --- ---
    COOLER: napíšeš mi, na co se tě mám zeptat :) no vidíš, to už mi vykouzlilo úsměv na tváři :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    BRETA: máš pravdu. chtěl jsem napsat úplně něco jinýho, než co jsem napsal. stává se mi to celkem často. Až budu mít příště nějakej velmi vtipnej vtip, hodím ti to nejdřív do pošty, jestli bys mi to mohl zanalyzovat a napsat k tomu kritiku. nebo úplně nejlíp bychom to mohli udělat jako Sobotka - Merkelová style a napíšeš mi, na co se tě tu mám zeptat. tamto už je bohužel postnutý a nechce se mi to mazat. tak to prosím ignoruj.
    BRETA
    BRETA --- ---
    COOLER: I am nice...jasný... chceš bejt vtipnej... Je suis Nice, nemyslels náhodou spíš tohle?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    EK začne projednávat směrnici o zpřísnění podmínek legálního držení nákladních automobilů...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam