Menší ohlédnutí za volbami: mám trvalé bydliště na malé vesnici, kde je 127 oprávněných voličů a z toho jich šlo 37 (včetně mě) volit. Svobodní a Soukromínci u nás dostali, stejně jako komunisti, po třech hlasech, což bylo něco přes 8 %. Říkal jsem si, kdo byli asi ti další dva, kdo v tak malé zakopané vsi znali Svobodné. Tak trochu si myslím, že to byli moji rodiče, protože se s dlouholetou volbou této strany netajím a zároveň ji nikomu nevnucuji. Možná byli už tak nerozhodní, že je přesvědčila má rozhodnost. Možná. Pokud to bylo tak, pak je to také cesta, jak získávat hlasy. Nestydět se, nemlčet. Zároveň to vnímám jako velkou výstrahu, protože pokud je má teorie správná a skutečně to byli mí rodiče, pak jim bude trochu líto, že "zahodili" své hlasy a na příštích volbách si vyberou jinak.
A naprostý souhlas, PR je průšvih. Žiju v Pardubicích, kde bylo hromada billboardů, kontaktní kampaně a já nevím, co ještě, ale vše tak suché, bezpohlavní, že to nemělo šanci zaujmout jiné lidi, než skalní fans. Takto ne... vzkažte to někdo na vedení..