• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DANCHEZ: usmej se, curaku, je patek :)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    NE7RA: jistě, soudruhu
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    DANCHEZ: takze az 'levotocove' a 'kavarna' budouy sit do heraku, tak se ufetujes, nacku? :D
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    navíc mu dělají zdarma reklamu:)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    čím víc do Robejška kavárna a ostatní levotočové šijou, tím víc je pro mě volitelný, jen houšť
    THETAN
    THETAN --- ---
    COOLER: nutno dodat, že ono je to taky nemoc neustále hledat "ideálního politika", zejména pokud je zřejmé, že tento ideál tvoří média - resp. v čechách tzv. slušně řečeno "cinknutá nebo aktivistická žurnalistika" :-))
    COOLER
    COOLER --- ---
    THETAN: ona to je stará kauza. on tam robejšek trochu máslo na hlavě má. hlavně v tom, jak se postavil k celému nařčení. nevim, co je tak strašnýho na tom říci "ano, je to chyba, měl jsem si to pohlídat". Prostě politika je přehlídkou velkých EG :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    WANTON: tak přecejenom je určitej rozdíl mezi bandičkou libertariánů a skupinkou přátel ruska mk VIII s uhlazeným náckem v čele. Ale je pěkný, že dodržujou tradici a další protipřistěhovaleckou stranu vede migrant.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    WANTON: Jo.
    WANTON
    WANTON --- ---
    K daňovému nevolnictví:

Manifest svobody - Ludwig von Mises Institut Česko & Slovensko
    http://www.mises.cz/literatura/manifest-svobody-45-kapitola--5-nevolnictvi-247.aspx
    WANTON
    WANTON --- ---
    PAULMUADDIB: Včetně členů a podporovatelů Svobodných. :-)
    THETAN
    THETAN --- ---
    Zde také názor k Robejškov alespoň okrajově...nevím jak je kritika pravdivá a je mi to jeno, každopádně lepší než nálepkování proruský apod.
    Úvod do praktické sociologie: Ježkům budoucnost nevěřte! – Novinky.cz
    https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=405421&sId=&mId=
    THETAN
    THETAN --- ---
    no snad z toho zase neudělaj stranu "jednoho muže" :-)
    THETAN
    THETAN --- ---
    BUTTERFLY: konec článku je úsměvný...opět Respekt, Šafr, proruský....alespoň sou tyto žvásty spojeny s konkrétníma kolaborantama....a ne fromulováno jako "obecná pravda".
    Jinak to muselo být asi "zadání" hrabat se v nějáké školní práci - alespoň něco najít :-)))
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    PLANDAK: ale trvalo jim to...
    PLANDAK
    PLANDAK --- ---
    BUTTERFLY: ehm

Politolog Robejšek založil konzervativní stranu Realisté, za rok se vidí ve sněmovně — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...jsek-zalozil-konzervativni-stranu-realiste-za-rok-se-vidi-ve-snemovne
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    THETAN: co jsem tak stihl okouknout, tak ČT zůstává jedním z posledních medií, které o vzniku zatím vůbec nezmínilo.

btw. ČT zprivatizovat!
    THETAN
    THETAN --- ---
    BUTTERFLY: jo jsem na to zvědavej, snad se tam nebudou koncetrovat všichni ti "blázni" kolem okamury, alternativy, svobodných aj. "národoveckých" stran...
    Také uvidíme jak bude mainstream v čele ČT reagovat....jestli urážet, zesměšňovat nebo rovnou ignorovat.
    PUPU
    PUPU --- ---
    BUTTERFLY: uvidime. takovych vykriku uz jsme par slyseli a po par tydnech se za smelym projektem tise zavrela hladina. ale nevypada to zle
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    BUTTERFLY: Tak to vypadá, že to tak udělají skoro všichni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam