• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAULMUADDIBStrana svobodných občanů 1.56% v parlamentních volbách.
    Než získáte přesvědčení jací Svobodní jsou podle toho, co se píše zde v klubu, podívejte se prosím nejdříve jestli diskutující mají se Svobodnými něco společného zde [ FRONEMA @ Strana svobodných občanů 5.24% v eurovolbách. Gratulujeme ]
    rozbalit záhlaví
    THETAN
    THETAN --- ---
    LONESTAR: ten co hajluje pouze v salónech :-), protože na ulici je to fuj...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    OMNIHASH: a čo si, Kefalín, predstavujetě pod takým "(salónní) fašista") :)
    To slovo opravdu, ale opravdu NEznamená " ten, co říká fujfujškaredé nesluníčkové věci" :)
    WANTON
    WANTON --- ---
    Ronald Reagan Thought The Heart Of Conservatism Was Libertarianism
    https://alibertarianfuture.com/...onald-reagan-thought-the-heart-of-conservatism-was-libertarianism/
    COOLER
    COOLER --- ---
    MARYO: nebudu odsuzovat něco, o čem nic nevím. on se v tom rozhovoru k tomu zmiňoval v daleko širších souvislostech. a taky to uváděl tím, že asi hodně lidí překvapí a že to hodně lidí odsoudí. vyčkej času jako husa klasu :)
    MARYO
    MARYO --- ---
    COOLER: OK, sorry. Měl jsem dojem, že jsi volič nebo nějakej sympatizant bo tak něco, což se sice nevylučuje, ale... asi jsem se spletl. Čekal bych spíš, že to tu lidi odsoudí.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OMNIHASH: Jinak důkazy zmrdství pirátů:

1. Podpis Bartoše pod výzvou šikanovat Izrael (tady cítím fašizaci a antisemitismus, ne u Svobodných): http://ism-czech.org/...-poradatelum-plzen-2015-upustte-prosim-od-poradani-festivalu-dny-jeruzalema/

2. Postoj k islámu: https://teams.piratenpad.de/4AGiZlT7Fa

3. Desítky facebookových statusů jejich členů na téma "ale sluníčkově, dokud jim nezávislý soud nic neprokáže, můžou muslimové dělat co chtěji, kde chtějí a s kám chtějí."
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OMNIHASH: Vtipný textíky? Asi nemám problém podepsat téměř každé slovo z toho článku.

Ve zkratce: Romové jsou na tom většinově sociálně hůř, ale jejich situace je řešitelná. Nejsou vedeni ideologií a sdílí s námi drtivou většinu hodnot. Pokud by nebylo záměrného vylučování romů po desítky let komunisty (těmi před rokem 89 i těmi po něm), byli by dnes naprosto nerozeznatelnou součástí naší společnosti, podobně, jako vietnamci, slováci, nebo ukrajinci.

Muslimové jsou vedeni ideologií, která je o 180 stupňů otočená oproti naší. A nejen v hodnotách, ale i v chápání "zlatého pravidla" a výrokové logiky. Soužití je nemožné. Buď je možné udržovat trvale oddělené enklávy s trvalými třecími plochami, nebo je z našeho prostoru vytlačit, nebo jim ho odevzdat a spokojit se s podřízenou rolí a (když dobře) alespoň nějakým životem.
    COOLER
    COOLER --- ---
    MARYO: teď nevím, na co je ta tvoje reakce. psal jsem, že jsem zvědavý, jak to chce udělat. podle mě to nepůjde. jinak tady v diskusi se probírá kde co. a jestli je to narážka na mě, jako že mám špatný názor, tak já ve Svobodných nebyl a nikdy nebudu.
    podle mě je špatně když finančně silné skupiny ovlivnují rozhodování státní politiky v jejich prospěch.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PAULMUADDIB: Jen chtějí povolit pedofilii, dětské nevěsty a ženské obřízky. Máš pro to nějaký důkazy?

Kognitivní slepota je vtipná věc, když umožňoje slyšet volání po ženský obřízce u spolku pražskejch vyhulů od IT, a zároveň ignorovat takovýhle vtipný textíky:
    PhDr Petr Hampl: Cikánská otázka a islámská hrozba – IVČRN.CZ
    http://www.ivcrn.cz/phdr-petr-hampl-cikanska-otazka-a-islamska-hrozba/
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OMNIHASH: Piráti nechtějí cenzurovat média a internet. Jen chtějí povolit pedofilii, dětské nevěsty a ženské obřízky.

Hampl se v době, kdy byl volen, příliš jako salónní fašista neprojevoval (měl cca 2-3 silná vyjádření na facebooku, která byla předmětem návrhu na vyloučení uvnitř strany) a ač jeho působení a názory mně osobně občas nesedí, nedokážu v nich při sebelepší snaze najít cokoliv fašistického.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PAULMUADDIB: pravdu máš, mea culpa, místopředseda byl až potom v BPI. To nic nemění na tom, že tohodle salónního fašistu volilo přes deset procent strany, co se presentuje jako libertariánská, na svýho předsedu.

Mimochodem Hampl nebyl liberální ani navenek, ani uvnitř, víme to všichni, a nemá cenu to jakkoliv okecávat.

Jinak progresivní zmrdi piráti jsou obzvláště proslavený svojí snahou o cenzuru internetu a médií...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OMNIHASH: Hampl nikdy nebyl místopředseda.

Jeho myšlenky na obranu proti importovaným parazitům a rozkladu tradic rezonují, ale nemají nis společného s "národem", spíš s obcí, komunitou.

Mimochodem je možné být liberální navenek a konzervativní uvnitř, tj. akceptovat svobody druhých řídit si svůj život bez ohledu na tradiční modely sexu, rodiny a komunity a zároveň v rámci těchto možností sám preferovat monogamii, rodinu, tradice a práci ve prospěch komunity.

Je to rozhodně tisíckrát lepší, než být progresivní zmrd, který je konzervativní navenek a liberální uvnitř, tj. preferuje status quo se silným státem, nařízeními, omezeními a cenzurou internetu a médií, ale sám pro sebe chce svobodu fetu, polygamie a vstupu na oboupohlavní veřejné hajzlíky. Takhle se chovají voliči většiny ostatních stran, včele se zmrdy zelenými a zmrdy piráty.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PAULMUADDIB: 1.) nebyl to pravěk, ale loňskej rok touhle dobou 2.) byl to místopředesda, co dostal dvoucifernou podporu na šéfa strany, ergo jeho myšlenky v SSO rezonují dostatečně
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    OMNIHASH: Ten už stačil projít asi tři další strany, co vím (a na obzoru čtvrtá).

Takže co vytahujěš pravěk?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PAULMUADDIB: mrmly, mrmly, Hampl, mrmly...
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    KYN: Di ty kecko.
    KYN
    KYN --- ---
    BONGI: no, Svobodní mi přijdou hodnotově taky spíš konzervativní a rozhodně jsou "národně" orientovaná strana.
    BRETA
    BRETA --- ---
    MARYO: no vidíš, já zas takovej rozdíl mezi komoušema a svobodnejma nevidim :)

jinak gratulki panu předsedovi!
    Europoslanec Mach má kluka. Šéf Svobodných je otcem malého Jonáše 
    http://www.blesk.cz/.../433993/europoslanec-mach-ma-kluka-sef-svobodnych-je-otcem-maleho-jonase.html

aneb rozbouráme Evropskou unii zevnitř! :D
    BONGI
    BONGI --- ---
    Naprosto nechápu, jak mohou libertariáni přecházet do strany, která hlásá za základ rodinu, národ, stát a konzervativní přístup k hodnotám, které se na ně váží? :D Realisté budou další stranou, která pomůže svému předsedovi možná získat zajímavý post v politice ( jako maximální úspěch) a pak se ponechána pomalu rozpadne.
    MARYO
    MARYO --- ---
    COOLER: Tohle mě v diskuzi o Svobodnejch teda docela překvapuje. Doteď samá svoboda a najedou "nestoudně bohatý". Co je to jako za pojem??? To bych čekal od komunistů.
    WANTON
    WANTON --- ---
    Údajně jeden z nejlepších Political Spectrum Quiz:

spekr
    http://spekr.org/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam